ku..wa
-
-
Cracovia - Groclin 1 : 3
1:3 :/ ALE I TAK WYGRAMY =D
Cabaj ;(
.
Juz k@#$ po ptokach...
kurwa mać a Rocki nie pasował do koncepcji
Ciekawe kto K.rwa mać ma pilnować Gęsiora...przy stałych fragmentach.
Bojcie sie chamy... do 2 ligi wracamy ... ;/ ;/ ;/
gdzie jest Wojciechowski?
II liga II liga Cracovia
oj cos czuje ze trzeba bedzie zrobic im inny trening motywacyjny bo jak te kurwy nasze piłkarzyki nie szanuja naszego klubu i nas kibiców to trzeba poprostu zastosowac naprostsze metody a ja im sie nie chce grac to wypierdalac
Mam nadzieję, że Białas zmieni Cabaja na Olszewskiego, z tego co mówił Bernasik, to zawalił 2 i 3 bramkę.
tu nawet nejlepszt trener na swicie by niemopogl tzreba rozpierdolic towarzystwo !!! rodzinke jebana !!!
Wynika z tego, jak cennym piłkarzem był Węgrzyn.
dramat...........
kurwa mac jak juz maja tak grac to trzeba wposcici Tatare i reszte mlodych niech sie ogrywaja przynajmniej to bedzie jedyny porzytek z tej rundy!! a na miejscu Gizy i Barana to bym czym predzej z tej druzyny uciekał bo sie niestety ale tylko w niej marnuja
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w dniu dzisiejszym "wyprzedziliśmy" Polonię i
> jesteśmy zespołem, który stracił najwięcej bramek
> w tymsezonie
Z tego też drugi wniosek, że pora na zmianę na pozycji bramkarza!!
Ej ten Wojciechowski gra wkoncu???Bo wydaje sie ani razu w meczu pilki nie dotknol
Co da zmiana Cabaja skoro nie mamy obrony przeciez Gęsior robi co chce!
ja jestem tylko ciekaw kto kurwa pilnował Gesiora przy tych stałych fragmentach !!!
stawiam na Skrzyńskiego ...
pora zmiany praktycznie na wszystkich pozycjach no moze z wyjatkiem Gizy i Pawlusinskiego niestety taka prawda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)