obojetny czy jak tam ???ehe piszesz o rzeczach z przed ponad 10 lat!!!o co chodzi ?? nie masz co robic tylko zamieszanie ?? nadajesz na niego i na jego brata jaki masz w tym cel? jesli lukasz gral dla cracovii to chyba cos to znaczy prawda !!! no chyba to jest zaszczyt ubrac w meczu koszulke cracovii nie?? nie wiem mi sie to nie udalo bo bylem za slaby tobie pewnie tez nie !!! a jemu sie udalo wiec cos to znaczy !!! a jesli gral w cracovi to napewno graL w meczach przeciw wisle wiec zastanow sie !!!i skoncz z tymi nagonkami bo to nie ma sensu!!!chlopak dopiero zaczal pracowac i juz widac wielka poprawe w klubie 2 fajne konkursy na stronie artykuly...a ty co zrobiles dla kubu?? moze jestes zazdrosny ze ty tam nie pracujesz???co???zreszta nie wazne nie wnikam w to !!!
jak masz zamiar na kogos srac to sraj na wszystkich jednakowo !!! czyli do worka wszystkich pawla nowaka ,lukasz skrzynskiego ,stawowego ,wegrzyna,i wszystkich ktorzy kiedys grali dla wisly lub byli na ich meczu a teraz sa w cracovii!!! zastanow sie ta druzyna co teraz mamy jakby wygladala bez nowak ,skrzynskiego !!! a gdyby nie kaziu i stawowy to sam pomysl nie bylo by tak fajnie i nie bylibysmy w tym miejscu co teraz!!!
-
-
Powstaje dział Public Relations MKS Cracovia SSA
Może powrócimy do tematu za jakiś czas - a na razie to tylko jakaś "dziecięca napinka"
A NARAZIE - WG MNIE - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)