Z relacji na Cracovia.pl wynika, że oni stoją, nie oddali bodaj jednego strzału, a tymczasem radiowe S-13 podaje, że Cabaj dwoi sie i troi. Chyba się szykuje powtórka z Legii.
-
-
GKS BEŁCHATÓW - CRACOVIA 2 : 0
Profesorze rozpierdo..c to towarzystwo wzajemnej adoracji póki czas, niech wypierda...ą za tatusiem!!! Co to ku..a nagle szmaciarze zapomnieli jak się w piłkę gra??!! Rozpuszczone pseudogwiazdeczki!!
zalamka...
cos mi mowilo ze nowy coach ich nie zmobilizuje
i przynajmniej na razie pasuje mi do typow na cracovia.strefa.pl
ale jak tak pojdzie to strzela jeszcze co najmniej jedna tfu, tfu
gdzie te Dzwonki, Jelenie, .... ?
Bójcie się chamy!!! do II ligi wracamy!!
Brygada karków do szatni i niech im wytłumaczą jak i dla kogo/nie dla Stawowego/ mają grać , przecież tu wiadomo o co chodzi . Mikulski jest tylko tyle winny że nie wpuszcza Tatarów, Wojciechowskich , Jeleni i innych którzy by gryźli trawe.
Tylko nie dawać Bani na plac!!!!!!!
K#@$ przegrywamy 0:2 wiec mam nadzieje ze ten palant wpusci nowych bo co ma do stracenia??
Bania wejdzie i hatrika strzeli :D:P Zobaczycie
Panowie, w III lidze zmiana trenara dawała cuda w I już raczej nie.
Będzie trudno ale damy radę.
Hmmm a mnie sie wydaje, ze warto odwiedzic pikarzy na treningu i troche im powiedziec do słuchu!
Tak jest ...
Wy.pi.er.do.lic Mikulskiego i od poniedzialku wygrywamy ze wszyskimi...
Przestańcie wreszcie pisac te bzdety bo sie rzygac chce...
Poddziekujecie WS ze tak swietnie przygotowal zespol do rundy wiosennej.
I blagam ! Nich nikt nie pi.er.do.li mi bzdur ,ze brzydki i zly MIkulski pospul robota Stawowego w 5 tygodni!
Pewnie to jeszcze jest wina Tabisza ktory byl w zmowie z Mikulskim...
Natomiast jezeli jest cien podejrzen, ze jest to jakas forma strajku ze strony pilkarzy, to Profesorze - nawet za cene II ligi - wywal ich juz dzis po meczu!
Mam k.u.r.w.a tego dosc !!!
oczywscie to wszystko wina stawowego.. a jakby inaczej..
Uszalewski i Szczoczarz...pewnie znowu nie bedzie mial ani jednego kontakstu z pilka...
lucekpas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> Natomiast jezeli jest cien podejrzen, ze jest to
> jakas forma strajku ze strony pilkarzy, to
> Profesorze - nawet za cene II ligi - wywal ich juz
> dzis po meczu!
Ty masz wogóle jakiekolwiek wątpliwości!!!????
eh normalnie czarno mam przed oczyma nasza przyszlosc w pierwszej lidze. Niewiem czy nielepiej jak by Mikulski wprowadzil samych mlodych. Miazga jak niebedzie dobrych transferow po tym sezonie jak sie oczywiscie utrzymamy to moze byc niezaciekawie a chuj mikulski jak nie poda sie do dymisji lub jak go Filipiak nie zwolni to bedzie masakra do konca sezonu.
A czyja Kojo???
Twoja?? Moja??
Nm kurwa mac zacznijcie wreszcie myslec !
wchodzi Uszal
mnie sie osobiscie wydaje
ze profesjonalny nie-wuefista sie miota bez pojecia
obym sie mylil
lucekpas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Poddziekujecie WS ze tak swietnie przygotowal
> zespol do rundy wiosennej.
druzyne prowadzi Mikulski nie Stawowy.
To ty pierniczysz farmazony. Byłes na tych zgrupowaniach? Widziałes, jak ich przygotowywał? Jestes pewien, że sa zle przygotowani??
cieakwe kiedy (wg ciebie) porazki Cracovii zaczną isc na konto Mikulskiego?
Konczy sie msza na Radio Krakow...
A kto ma wejsc???
Maczugowska?
Bylo paru grajkow (zgoda srednich) to graja w innych zespolach i sa lepsi od naszych gwiazdorow.
No ale nie pasowali do koncepcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)