Serdecznie dziękuję za wiele bezpośrednich transmisji.
Spełniły one swoją misję popularyzacji najpiękniejszego ze sportów.
A nam dały możliwość bezpośredniego przeżywania spotkań NASZEJ HOKEJOWEJ CRACOVII w meczach wyjazdowych, szczególnie gdy na jedno z lodowisk mieliśmy zakaz wstępu wymyślony przez jakiegoś mądrale.
Nigdy sie nie spodziewałem, że transmisje z Krakowa mogą być tak dobrze realizowane. Zaskakująca duża ilość kamer, powtarzane kilkakrotnie ujęcia, dobrze odtworzony klimat meczu, a przede wszystkim jakoś wypiękniała nasza hala zwana czasem Pałacem Lodowym. Wyglądała jak normalne lodowisko.
Oglądałem wczoraj do późna w nocy całe nagranie i przeżywałem swoje uniesienia jeszcze raz.
Czekam niecierpliwie- choć to strasznie długie czekanie do września - na kolejne transmisje.
Jedna tylko malutka uwaga : proszę, żeby było mniej Chadzińskiego a o wiele więcej Romana STEBLECKIEGO !!!
-
-
PODZIĘKOWANIE DLA KRAKOWSKIEJ TELEWIZJI !!!
Ja tez dziękuje TVP3 KRAKOW a w sezonie 2006\07 prosimy o wiecej:)
Dziękujemy!
ps
Jutro specjalny klip z Fety od TP! dla kibiców!
Podziekowania dla TVP od mojej skromnej osoby:)
Popularyzujmy hokej!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)