Byłem w Szczecinie i powiem krotko z kazdym mozna wygrac ale nie z tymi panami wladcami na bosiku
Wolny byl ewidenty ale czy na czerwona kartke klocil bym sie dlugo a co sie tyczy karnego to musial dac go bo juz pogon dlugo nie mogla strzelic bramki, zdziwliem sie na in plus ze nie dal karnego dla pogoni na poczatku 2 polowy ale myslal chyba ze pogon zaraz strzeli bramke wiec go nie dal. Mecz powinien sie zakonczyc wynikiem remisowym bo z przebiegu meczu taki rezultat powinien byc ale sedzia pomogl pogoni itak sie skonczylo jak sie skonczylo
Odnosnie kibicow Pogonii, to zadnej flagi nie wywiesili i spiewali na zmaine pogon szczecin z mks i jeszcze obrzucali wyzwiskami nasza triade.
-
-
z sedzia nie wygrasz!!!!!!
oglądałeś mecz Wisły z Holendrami ?? Jak tak to pomyśl co piszesz o sędziwowaniu, kosa (a nawet zamiar) z tyłu w nogi to czerwo - tak stanowią przepisy...
Co do sędziowania- w pierwszej połowie była ręka w polu karnym Cracovii - przynajmniej tak to wygldało z mojego sektora. W drugiej połowie (na początku) zamiast karnego dostaliśmy przywilej. Ilość fauli na Drumlaku to żenada....
Co do flag - wisiała jedna, wystarczyło przeczytać.
A jednak płaczek się znalazł. Faul był na drugiej połowie, po przeciwległej stronie waszego sektora. Karny też, ale on widział najlepiej. Poczytaj sobie wypowiedzi waszych piłkarzy i trenera.
dokladnie - flaga byla jedna za to konkretna - jak bys spojrzal powyzej to bys ujrzal tez na koronie stadionu flagi Legii. Flagi by zaslanialy widocznosc dla osob siedzacych w dolnych rzedach. Ale tak czy siak prawdopodobnie milicja zabronila wywieszenia zeby kibice zza flagi nie pilowali plotu,
Co do meczu - nie pij tyle przed meczem w pociagu bo tracisz trzezwosc widzenia ;)
Panowie nie chrzańcie... widziałem w telewizji, nagrałem wiedząc że puszczają tylko raz. Karny słuszny, ale czerwona kartka - absolutnie... oglądajcie dziś Lige +, zobaczycie co powie Zarzeczny ze Smokowskim, żółta owszem, napewno nie czerwona... a wiadomo że ta kartka ustawiła mecz, też dobrze o tym wiecie, ale sie nie przyznacie... dlaczego?!? nie wiem, ja mówie obiektywnie mimo że przegraliśmy, wy gadacie bzdury choć wygraliście... dopiero w końcówce po wywaleniu Wacka strzeliliście bramki, czy to powód do szczycenia się tym zwycięstwem, owszem wynik jest jasny a zwycięstwo Pogoni bezsprzeczne, ale jednak decyzja sędziego z 63 minuty wpłynęła na wynik, remis dla nas był zasłużony, ale sędzia załatwił sprawę, może nawet wasze zwycięstwo, ale co jedną bramką, nie więcej... sędzia wam pomógł, nie da się ukryć, choć nie robie z tego afery, bo to nie ma sensu, zdarza się, no i pomogła publiczność, frekwencja w istocie imponująca...
szymciuKSC - nie masz racji już 3-ch Pogoniarzy na tym forum przyznało ,że kartka była z "sufitu" do tej pory mecz był wyrównany. Tam też są obiektywni kibice.
Sorry ale jakoś nie trafiłem na tych trzech, swoją drogą to jest ich tu znacznie więcej...
flaga była niewidoczna z naszego sektora , a już na pewno jej treść
Arena na samym srodku luku niewidoczna ? To wy zadnej z bramek nie widzieliscie i pol meczu ;)
A oto flaga:
[img]http://www.pogon.v.pl/fotorelacje/albums/94/37.jpg[/img]
Tresc Flagi (transpatetu):
ANDRZEJ ZAWSZE BEDZIEMY SZLI RAZEM
1973-1993
tak jak napisałem flage było widać , ale treści nie , co widać nawet na powyższym zdjęciu - z perspektywy naszego sektora napis nie do odzczytania , ale intencja jak najbardziej słuszna.
Hutnik weź sie stuknij w tą pałkę, którą nosisz na szyi. Że Ci przypomne Siarka i Stal i nikt z Was się na tym forum nie wyśmiewał.
Zważ też że nas było więc w Szczecinie niż was chodzi na mecze u siebie!!!!!!!!
A ja mam już dość wypowiedzi tych ćwoków ze Szczecina i okolic. Łapać śledzie i spadać stąd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)