A nikt nie zauważył iż przed meczem oraz w pzrerwach między tercjami na lodzie pojawiał sie osobnik w szaliku Cracovii z mikrofonem.
Muszę powiedzieć że nawet dobrze mówił.....
Choć mógł jakieś jedno zdanie o hokeistkach rzucić:)
-
-
Gościu
bylem zdziwiony , ale to nawet ... fajne bylo :P
O ile dobrze kojarze to znana geba :P z meczow! To nasz czlowiek!!! Nikt nowy! Koles sprobowal i wyszlo super! Moze zostanie naszym hokejowym spikerem? :)
Nie chce strzelać kto to, ale od razu pomyślałem, że to może być jeden z nas, ;)
bravo
hmm, prawie dobrze... ma talent! tylko lepiej by wygladal we fraku...
Pozdro Islander;)
Gratulowałem w realu, pogratuluję i tu.
Pawła zastąpił Piotr. I to jak!
Powiem tak- Poniedzielski stracił monopol na pewien styl konferansjerki. I dobrze!
Mam nadzieję zobaczyć Piotra jeszcze raz w tym sezonie... i nie raz w przyszłości.
Winszuję debiutu.
Gratulacje Piotrek:)
Proponuje żeby na piłce nożnej też spiker chodził po boisku z mikrofonem. Niech bedzie ten gosc co chodzil przed meczem derbowym :-) Juz umie
Craco,
Z tym Poniedzielskim masz zupelna racje. O tym samym pomyslalem!
Komplement od osoby anonimowej pewnie niewiele znaczy ale ...
bardzo fajnie to robił.
Jak trzeba było to skrytykował doping publicznie , ale nie w chamski, wulkarny sposób
tylko inteligentnie - widać facet taki już jest.
No ładnie się pan pokazał :)
serdeczne gratulacje rodzi się nowa legenda pasiastego mikrofonu :)
Elwood. zabiłeś mnie :)
Piotrek, gratulacje.
Debiut przy tak licznej publiczności wypadł Ci całkiem nieźle, ale największe zdziwienie (i dumę) wywołałeś ... u mnie!
Gratulacje!!!
:)
I na lyzwach niezle umie jezdzic ;)
troche stremowany ale iskre bożą ma :D
graty Islander i do zobaczenia jutro!
No spoko ale zapeszył! Przed karnymi mówił, żeby po karnych nie wchodzić na lód w celu świętowania:)
Środowy Dziennik Polski podał, że we wtorek na meczu obecny był 86-letni Maksymilan Więcek, który w 1949 roku zdobył z Cracovią ostatni tytuł mistrza Polski w hokeju.
Może by tego Pana przywitać specjalnie!!!!!!!
brawo gary, brawo. bardzo dobry pomysł.
chyba nie trzeba tego ustalać długo ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)