[url]http://sport.onet.pl/1275129,wiadomosci.html[/url]
-
-
Z nozem na sędziego :(
onet.pl ten prowiślacki portal, jednym zgłównych kierowników portalu jest Wiślak. Wychwalają psów pod niebiosa, a Cracovię z reguły szkalują.
Czy to on komentował ostanio ??
Bo jeden z komentatorów był wyraźnie za Pasami ? Nawet wyrwało mu się określenie nasz bramkarz w stosunku do Radzika ?
Z nożem na arbitra
- Ty kur..., frajerze! - usłyszał pod swoim adresem wracający z meczu sędzia hokejowy. W ręce bandyty błysnął nóż.
Taka scena nie rozegrała się na ekranie filmu, a po wtorkowym meczu półfinałowym hokejowych mistrzostw Polski, Cracovia - Podhale Nowy Targ (8:2, w play-off 3:2). Sędzia Jacek Chadziński (49 l.), który komentował spotkanie dla telewizji, już w czasie meczu musiał się nasłuchać wulgaryzmów pod jego adresem. Prawdziwy dramat rozegrał się później. Tuż po meczu.
Chadziński szedł do swojego auta. Nagle koło niego pojawiło się kilku wyrostków. Najpierw arbiter usłyszał stek przekleństw, a potem w ręku jednego z napastników zobaczył nóż.
Arbiter nie wystraszył się napastników.
- Spróbuj gówniarzu! - rzucił w kierunku napastnika, który zaskoczony postawą Chadzińskiego szybko się wycofał.
- Nie mogę o tym mówić - przyznaje pan Jacek.
Kibic Cracovii nie spodziewał się takiego zachowania bandytów, mieniących się kibicami tego klubu. Dlaczego go zaatakowali? To zemsta, że w relacji telewizyjnej kilka razy powiedział, że Podhale gra nieźle. To nie spodobało się kibicom. [b]Poza tym jego kolegą jest Jarosław Krzoska, dziennikarz telewizyjny, w przeszłości rzecznik prasowy Wisły Kraków.
- Znamy się od lat - mówi Chadziński. - To, że Jarek był związany z Wisłą, nie podoba się fanom "Pasów". Ale czy to oznacza, że mam przestać się do Jarka odzywać? [/b]
www.se.com.pl
http://sport.interia.pl//news?inf=726128
kurwa mać czy to jest temat hokejowy?
przerzucam to do HP
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> onet.pl ten prowiślacki portal, jednym zgłównych
> kierowników portalu jest Wiślak. Wychwalają psów
> pod niebiosa, a Cracovię z reguły szkalują.
>
> 100 lecie CRACOVII - jestem dumny, że jestem
> pasiakiem
=======
O na interii też juz jest - czyżby interia się przerzuciła???
co z tym wszystkim wspólnego ma Wisła to nie jestem w stanie pojąć?
north, napisałem ogólnie o podejściu redakci sportowej onet.pl do Mojego klubu - nie chodzi mi tylko o ten incydent.
Taaa Fen, klapy na oczy i hejaho.
Z palca tego nie wyssali, a jakich mamy "jentelygentow" to kazdy wie.
Kibic Cracovii nie spodziewał się takiego zachowania bandytów, mieniących się kibicami tego klubu. Dlaczego go zaatakowali? To zemsta, że w relacji telewizyjnej kilka razy powiedział, że Podhale gra nieźle. To nie spodobało się kibicom. Poza tym jego kolegą jest Jarosław Krzoska, dziennikarz telewizyjny, w przeszłości rzecznik prasowy Wisły Kraków.
[b]Samo zachowanie godne potępienia [/b]
ale:
po pierwsze Jacek Chadzińśki nie jest kibicem Cracovii
po drugie powód podany (jeden i drugi) jest kompletną bzdurą - kto ma wiedzieć ten wie...
AA przecież nie pochwalam tego typu zachowań, napisalem o onet.pl, tyle.
bawiąc się w Sherlocka Holmesa:
1. Jacek Ch (powinien korzystać, jak każda ofiara napaści z prawa do prywatności) na meczu był jako "Kibic Cracovii" - a nie jako gość tvp3
2. Jacek Ch. wyszedł po meczu do swego samochodu
2. Został napadnięty z użyciem niebezpiecznego narzędzia
3. W napastnikach - bandytach rozpoznaje "kibiców Cracovii"
pytania:
- skoro [i]"To zemsta, że w relacji telewizyjnej kilka razy powiedział, że Podhale gra nieźle. To nie spodobało się kibicom[/i] to z jakiego środka lokomocji korzystali bandyci, by przedostać się z Krakowa do Nowego Targu tak szybko?
- jeżeli nie tak, to skoro [i]uż w czasie meczu musiał się nasłuchać wulgaryzmów pod jego adresem[/i], to pytam: czy kilku Kibiców Cracovii miało ze sobą jakiś przenośny telewizor i zaczęli po usłyszeniu komentarzy obrażać Jacka Ch? (jeżeli tak było to oznacza, że pojechali tam jacyś idioci: nie oglądali meczu na żywo tylko skupiali się na relacji w tvp3 i w dodatku trochę jednak odważni idioci: było ich kilku a nie bali się całego tłumu nowotarżan - potem przestraszyli się jednego Jacka Ch.)
- po czym Jacek Ch. rozpoznał, że to "kibice Cracovi"?
PS 1. było kiedyś takie powiedzenie: "pier.dol, pier.dol - ja zapłacę"
PS 2. Jacka Chadzińskiego znam od ponad 30 lat... nieraz broniłem go przed różnorakimi oskarżeniami wysuwanymi przez ludzi oddanymi hokejowi w naszym Klubie (świadkowie czasem i na forum bywają)... ale teraz tylko ręce i nogi opadają...
TD
może nie kumam Twojego wywodu, ale wydaje mi sie że wtorkowy mecz to przy Siedleckiego był i całe zdarzenie miało miejsce raczej w Krakowie
Cała sprawa wygląda po prostu na numer a la "Baniak w tunelu".
SORRY..RZECZYWIŚCIE
przeoczyłem informację że "zajście" było w Krakowie a nie w Nowym Targu
mółbym skasować.. ale gwoli uczciowści pozostawiam... bo mimo wszystko jakaś kapinka prawdy w mych wywodach jest
Jacka Ch. przepraszam za nieporozumienie w mym wpisie
Samo zachowanie godne potępienia
ale:
po pierwsze Jacek Chadzińśki nie jest kibicem Cracovii
g ó w n o prawda. Mało wspierał cracovie?
Stary przekręt i cinkciarz żyrował na CRACOVII!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)