5-0 Sarnik
6-0 Pasiut
-
-
IV starcie: Podhale - Cracovia 4-8
5 - 0 !!!!!!!! Sarnik!!!!!!!
Trzeba szybko zaprosić Arcybiskupa na mecz do Krakowa we wtorek. Widać przynosi nam jakieś niewidoczne wspomożenie od Swego Nauczyciela...
hehe. właśnie, może biskup powinien się przerzucić na Cracovię. takiego przerzuta jestem w stanie zaakceptować :)
brawo Cracovia. jedziemy po nich jak po burych sukach.
8 - 3 !!!!! :) Leszek Laszkiewicz!!!!
kara meczu dla Kolusza
to swietnie moze niebędzie grał najbliszego meczu:)
sk,,,ny z podhala
juz sobie obiecalem ze ubjie jednego gorala
ajajaj, żeby tylko jakiś kontuzji nie było, bo kozod*pce już nie grają tylko chcą się bić.
komentatorzy tez ostro nadaja :)
gdy gol dla Podhala glosniki w tv rozwala okrzyk GOOOOOOLL (zapozyczony od szpaka:) )gole dla nas niemal niezauwazane :), podhale zdobylo 2 bramki przy stanie 2-6 slysze ze jest b.groznie dla Cracovii, a Podhale wraca do swojego hokeja, zachwile bramka dla nas na 2-7 ...cisza
PS: KOOONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
hahhaha a gorale swietuja :) odpalili stroboskopy :D
Przypomniało mi się, jak nam chcieli na chamca wykluczyć u nas Radzika z gry (w poprzednim sezonie), gdy wynik meczu był już ustalony.
Zwykłe chamstwo i buractwo ze wśi.
Dobrze, że straciliśmy bramki w III tercji, bo by Nasi zbyt pewni przed wtorkiem byli.
GRATULACJE DLA CHŁOPAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!
Jarek Krzoska to kawal buca.
Jak górale strzelali to komentatorzy mało nie posikali się z wrażenia. No i te faule Podhalan, które wszystkie zaliczali jako niezamierzone. I cały czas tylko o Podhalu. Augustynek do mikrofonu - Chadziński na lód!!! Dobrze powiedział na koniec Rohacek!!!
Rohaczek stwierdził "to se ne patrzy"
I ma chłop racje (ale jestem wk...ny na górali)
b.dobrze mowil Rohacek...do sadu cywilnego z nimi...:)
zwłaszcza te dwa ostatnie były niezamierzone ...
ale nie ma się co dziwić. Transmisję sponsorował Wojas
"W tej trzeciej tercji pokazaliście, że potraficie grać w hokeja"
Porażka .... z TV. Jedyne co pokazali to to, że im się lód pod łyżwami topi i robią to co zwykle - próbują wyeleminować przeciwnika kontuzjami.
Ludzie, skąd tyle nienawiści do Cracovii u Chadzińskiego? Ładnego mieliśmy prezesa, bez dwóch zdań! Ja rozumiem gwardzistę Krzoskę, kibicował temu fanklubowi gts, ale Chadziński??
ma byc transmisja we wtorek, moze Jareczek Krzoska bedzie komentowal - lepiej nie przychodz, ubeku (to takie popularne okreslenie kibicow GTS w Krakowie)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)