Na spotkaniu w piątek chcemy abyscie zorganizowali sobie zimne ognie. Wiem ze podyńczo nie wyglada to rewelacyjnie ale jak w jednym momencie zapali sie okolo 15-17 tysiecy to juz bedzie COŚ. Mam nadzieje ze sie przyłączycie do naszej oprawy.
Kolejna sprawa to KONIEC BLUZGANIA I ZADYM (mam nadzieje ze znowu nie znajda sie debilki mieniacy sie fanami Pogoni i beda lamac ta zasade) to tyle z naszej strony. Moge wam zdradzic ze szykowane sa jeszzcze inne atrakcje tylko pod to Spotkanie (sprawa dodtyczy tylko oprawy i nie jakis "innych bzurnych akcji") Ale to bedzie niespodzianka dla tych co przyjada wiec walcie da nasz w jak najwiekszej liczbie!!!! iBadzcie przed spotkaniem a nie 10 min. po rozpoczeciu jak nie raz bywala z Pyrami
Wiadomość zmieniona (17-10-03 09:13)
-
-
Ostatnie wieście ze SZCZECINA - w sprzedaży zostało ok 4500 biletow
To o której wejdziemy na stadion zależy od jaśnie wielmożnej milicji.
MAM nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja z naszego meczu z HANYSAMI, kiedy to kilkuset z nich pały wogóle nie wpuściły tylko woziły autobusem po mieście :/
JEDNO jest pewne - CI co jadą autami będą przed meczem :) YEAH :)
...o flaszkę, że z WAMI wygramy :)?
a jak normalnie o nieskiego bolsika!!!
OK, że tak powiem "zakład STOI" :)
...tyle, że ja wolę CRACOVIĘ - tylko taką vodkę piję :)
ok jak dla Ciebie stary Cracu bedzie Cracovia - a dla mnie niebieski powiew szaleńczy Morskiego Niezwyciężonego aromatu Łódki Bols ;)
zakład zakładem ale rzeczywiście pasuje te ognie zakupić!
Jak bedzie remis to boolsik i Cracovia dla mnie bo koszt zakladu musicie poniesc ;)
istme to moj zaklad z Cracusem i jak bedzie remis to bedziemy pic sami tylko sie buteleczkami wymienimy
NO normalnie "ludzie zejdzcie z drogi bo listonosz jedzie" :)
...pojedziemy po was śledzie :)
A zakład jest między mną a pracownikiem poczty polskiej, ITSME się raczej nie napijesz bo flachę wygram JA :)
PYTANIE:
CZY KTOS BIERZE KAMERE WIDEO??
16.10.03/09:49 Marek Łopiński: "Zróbmy to w godny sposób"
Mecz z Cracovią będzie spotkaniem podwyższonego ryzyka. Działacze Pogoni apelują o zachowanie spokoju na trybunach. - informuje dzisiejszy "Głos Szczeciński".
- Nie mam ochoty owijać prawdy w bawełnę - mówi dyrektor klubu Marek Łopiński. - Wiem, że niektórzy kibice szykują się do rozróby. Chcę im powiedzieć wprost, że swoim zachowaniem mogą sprawić, iż Cracovia zdobędzie punkty walkowerem. Większej głupoty dla swojego klubu chyba zrobić nie można. Skoro chcą sprawić przyjemność naszym bezpośrednim rywalom w walce o ekstraklasę, niech wbiegną na murawę. Sędzia przerwie mecz i Cracovia wywiezie ze Szczecina trzy punkty.
- W piątek uczcimy pamięć dwóch chłopców - przypomina Łopiński. - "Faraona", a także 10-letniego Grzesia, który zginął pod kołami ciężarówki wracając do domu po meczu z Błękitnymi. Zróbmy to w godny sposób - apeluje dyrektor klubu.
Wielu sympatyków Pogoni na stadion wybiera się z zimnymi ogniami. Minutą ciszy i zapaleniem światełek chcą uczcić pamięć dwóch tragicznie zmarłych kibiców.
Działacze mają jednak obawy, że chuligani spróbują zakłócić przebieg spotkania. Do Szczecina wybiera się pół tysiąca fanów Cracovii.
- Podczas meczów z Arką Gdynia i Ruchem Chorzów poznałem profesjonalizm szczecińskiej policji - mówi Łopiński. - Jestem przekonany, że nie dopuszczą do starcia zwaśnionych stron. Obawiam się tylko, aby nie przyszło komuś do głowy wkroczenie na murawę stadionu. Wiem, że policja szybko ich stamtąd usunie. Ale kolejne wkroczenie na boisko skutkować będzie przerwaniem spotkania i walkowerem dla Cracovii. "Faraon" na pewno nie życzyłby sobie takiego zakończenia pojedynku.
We wtorek, w siedzibie Pogoni, przez ponad 2 godziny odbywała się narada, w której uczestniczyły wszystkie służby zaangażowane w obsługę pojedynku. Wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Do rozrób nie powinno dojść, ale wiele zależeć będzie od zdrowego rozsądku kibiców. Oby im go w piątek nie zabrakło... /ser/
Źródło: Głos Szczeciński / Dariusz Jachno
hmmm...nic dodac nic ujac
ale:
CZY KTOS BIERZE KAMERE??
Ten łopinski to niezła szuja, ma SZCZESCIE ze nie naleze do tych co wala z łba w ryj , ale mu sie to nalezy jak sie pojawi na ŁKS( za to co zrobił nam czyli ŁKS). Nie jest przypadkiem ze pobiegł az do Szczecina za pieniazkami ptaszka, a ma jedna dobra zalete jesli chodzi o wypicie wodki z tymi sprawiedliwymi z pzpn to jest jeden z najlepszych "działaczy" w polsce.To nie jest przypadek ze sie pojawił w Pogoni, by załatwiac zakulisowe sprawy.
Tak sobie pisałem przed waszym meczem, ciekawe czy wszystko było ok na boisku.
Wiadomość zmieniona (17-10-03 21:10)
Halo Tispsik, rozumiem frustracje kolegi ale nie wmawiaj nam kombinacji zakulisowych, bo narazie takowych nie dostrzegłem.
A swoją drogą mamy w Szczecinie szczęście do działaczy z przeszłością...;)
Do zobaczenia w piątek
flaszka bedzie moja ale mozemy wypic razem musisz poznac nasza goscinnosc - mam nadzieje ze razem awansujemy do I ligi z tym ze my z pierwszego placu. Aha jeszcze jedno powiedzcie swoim ziomkom z pyrlandii aby nie spadali bo nie chcemy znow sie minac. Wiem ze nigdy (chyba) bratankami nie bedziemy ale kocham takie meczyki z eLchem czy z Wami Cracusami. Pomimo iz amimozje istnieja to postokroc wole maczyk z Lechem niz jakas wsia typu Amica Odra czy inne twory bez swoich fanow.
No chcialbym dodac iz jestesmy POGONIA z krwi i kosci bo licza sie kibice a nie zawodnicy (ktory klub teraz opiera sie wylacznie lub w przewazajacej czesci na swoich wychowankach)
Ps.: KKS LECH - juz nie istnieje tylko jego następca tak samo jak CWKS LEGIA
Ale sie rozpisalem ;)
No raczej nie bedzie tych zimnych ogni !
Pozno troche na zorganizowanie !
Moze to i kiepsko bedzie wygladac ale poprostu nie stac nas w tej chwili na oprawe w Szczecinie !
nie stac was na 2 zl
może jeszcze im pałe zrobisz baranie co ty piszesz i z kim ty chcesz pić ty jesteś ze Scczecina wątpie
Witam
Eh...widze ze temat "mordercow" bedzie ciagniety dalej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)