zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tatara nie jest nasz.
> >
> > edit: a miałby najlepszego WAGSa :)
>
>
> W dzisiejszym PS jest wzmianka ,że Znicz
> wypożyczył Tatarę z Cracovii do końca sezonu.
Ja znam taką wersję, że skończył mu się kontrakt, więc teoretycznie mógłby odejść za darmo, ale klub chciał ekwiwalent za niego.
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Nieźle Fąfel wdepnął. Poszedł do Łęcznej za Stawowym i teraz w rezerwach cały czas kopie :/
Poszedł tam gdzie go chcieli. Niech się cieszy,że przy swojej dyspozycji przynajmniej kilka meczów w I lidze zagrał. Teraz natomiast to już chyba pora na znalezienie klubu bliżej domu i w zdecydowanie niższej klasie rozgrywkowej.
zac Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tatara nie jest nasz.
> >
> > edit: a miałby najlepszego WAGSa :)
>
>
> W dzisiejszym PS jest wzmianka ,że Znicz
> wypożyczył Tatarę z Cracovii do końca sezonu.
Tatara został sprzedany do Znicza, nie mógł odejść za darmo, bo jest za młody, podpisał kontrakt na 2,5 roku dopiero W DNIU MECZU, potwierdzenie do gry przyszło w ostatniej chwili. Z tego co mi wiadomo, znowu błysnął nasz vice, który zwlekał z przesłaniem potrzebnych dokumentów. Niestety kolejna sytuacja, gdzie w błahej wydawałoby się sprawie ( noszk.(*&^(*& o jakie pieniądze mogło tu chodzić!!!) nie potrafimy załatwić interesów profesjonalnie, tylko ciągniemy za sobą smród... :((
Jedyny pozytywny efekt był taki, że Kacper dowiedział się, że w ogóle zagra gdy zawodnicy wychodzili już na rozgrzewkę i rozpoczynając mecz na pełnej k^*&( strzelił pierwszą bramkę po niecałej pół godzinie gry :D.
Rozmawiałem z nim nie raz i wiem, że chciał zostać w Cracovii ale nie zgodził się na śmiesznie niskie warunki nowej umowy (to moja prywatna ocena) i kolejne wypożyczenie.
a Szczotka gwiazdą, gazety o nim pisują: http://www.polskatimes.pl/gazetakrakowska/sport/176781,lukasz-szczoczarz-nie-pije-mleka-i-nie-kibicuje-zuzlowcom,id,t.html
20:00 TVP Sport - Tatara vs Widzew Łódź.
Grodzicki w programie Liga+ Ekstra
Świat wywrócony do góry nogami :D
W meczu ME Ruch- Polonia 2:1, bramkę dla bytomian strzelił Jakub Świerczok.
W Górniku Zabrze może dojść do zmiany trenera po zakończeniu rundy jesiennej. Ryszarda Komornickiego może zastąpić Artur Płatek - czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
Górnik w sobotę przegrał drugie spotkanie z rzędu. Wcześniej, nawet jeśli wygrywał, prezentował się przeciętnie, by nie rzec słabo. W kuluarach coraz częściej mówi się o możliwej zmianie trenera po zakończeniu rundy jesiennej. Wymienia się nazwisko Artura Płatka, byłego szkoleniowca Cracovii, który od pewnego czasu pilnie śledzi I-ligowe mecze zabrzan.
PS
zac Napisał(a):
> W Górniku Zabrze może dojść do zmiany trenera
> po zakończeniu rundy jesiennej. Ryszarda
> Komornickiego może zastąpić Artur Płatek -
> czytamy w "Przeglądzie Sportowym".
> Górnik w sobotę przegrał drugie spotkanie z
> rzędu. Wcześniej, nawet jeśli wygrywał,
> prezentował się przeciętnie, by nie rzec
> słabo. W kuluarach coraz częściej mówi się o
> możliwej zmianie trenera po zakończeniu rundy
> jesiennej. Wymienia się nazwisko Artura Płatka,
> byłego szkoleniowca Cracovii, który od pewnego
> czasu pilnie śledzi I-ligowe mecze zabrzan.
>
> PS
Na dobre by to wyszło Górnikowi i Płatkowi moim zdaniem:)
Sam Płatek jako dzieciak jeździł na Górnik więc jakoś to serce bije u niego dla Górika.
Ja generalnie gościa lubie i nie mam nic do niego. To że dostał drużyne po tym pseudo trenerze i nic nie mogl zrobic to co mu poradzic.
Z biegiem czasu widac, że Lenczyk szanowany trener też ma cięzko:(
Dziwie się, jak Górnik mógł drugi raz zatrudnić Komornickiego. Historia się powtarza - znów grają tylko przeciętnie, a brak awansu Górnika byłby mega sensacją.
Na pewno Płatek miałby łatwiejsze zadanie awansować z Górnikiem, niż wtedy, kiedy miał Nas utrzymać.
mknacylopez Napisał(a):
> 20:00 TVP Sport - Tatara vs Widzew Łódź.
Tatara mimo, że grał cały mecz chyba sobie nie pograł przy wyniku 7:0:)
to osiem razy piłkę kopnął.
raz rozpoczynając połowę, a siedem wznawiając po bramkach :D
azurro - hheheheh no trafne spostrzeżenie!
Za to Szczorzarz w 2 lidze ustrzelił bramke w meczu z Sokołem u siebie wygranym 5:2:)
a wiecie moze co z Miloševićem ( http://www.90minut.pl/kariera.php?id=12042 ) ?? Przeciez z tego co pamietam to gral zajebiscie ! Tylko jakas kontuzje zlapal ?? nie pamietam jak to bylo i za ktorego trenera (tylu ich bylo ;] ) Wiecie co z nim ??
http://www.weszlo.com/news/3943 - warte
Slapi1988 - Semjon Milošević gra obecnie w FK Leotar Trebinje ( Bośnia i Hercegowina) ale gra to chyba za dużo powiedziane bo nigdzie nie ma info, że coś rozegrał itp
"Nie mieściło nam się w głowach, że [b]Cracovia, czyli spadkowicz z ekstraklasy, będzie na tyle bezczelny[/b], aby walczyć o udział w naszej rozprawie w Wojewódzkim Sądzie Administracyjnym."
Poniżej link do całego wywiadu z Drumlakiem:
[url=http://www.sport.pl/pilka/1,65063,7213521,Drumlak__Zima_moze_byc_po_LKS_ie.html]Właśnie dziś chciałem zagrać...[/url]
Zauważcie, że ten przebiegły [b]skur[/b]kozjad bezczelnie robi nam koło dupy, przy każdej możliwej okazji - tutaj wtrąca 12 gr niepytany, zupełnie nie na temat!
Ciekawe, że Drumlak chce w ogóle tam grać bo przecież to zawodnik który częsciej lubi zaglądać w kontrakt niż pograć w piłke.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)