mam nadzieję że chociaż on zostanie w sztabie
-
-
Maciek Madeja
Ale czy będzie lojalny?
Bardzo porządny człowiek powinien zostać
Maciek ?
Dobrze,że nie Maciuś.
coś tam wiem . . .
Maciek będzie w klubie do końca miesiąca tylko ale wiem też, że chociaż podjął taką decyzję to bardzo go wszyscy (piłkarze) namawiają do pozostania
Maciej Madeja to jeden z najbardziej związanych ludzi z Cracovią, był w nie kiedy było źle i jest gdy jest dobrze. Bardzo uczciwy sympatyczny człowiek...
Maciej powinien zostać.
nie wiem jak dla mnie to raczej Pan Maciej ( z racji wieku Pana Macieja ) powinien zostac jak on odejdzie to sprawdzi się to o czynm mi mówił ojciec kumpla ( jest tez wykładowca na AGH) jakies 2 lata temu powiedział że jak PROFESOR wszedł do Cracovii to się zacznie bo to człowiek , któremu sie trzeba kłaniac w pas
Mam nadzieje ,?e Maciek zostanie.
Nie wiem czy pan Maciej będzie chciał współpracować z takim sztabem szkoleniowym. Mogłaby to być dla niego męka. Mimo wszystko jak każdy wolałbym, żeby pozostał. Byłby jedyną i ostatnią ostoją prawdy, szczerości i spokoju w sztabie. Myślę jednak, że pozostanie tylko do końca miesiąca...
Piszecie, że sympatyczny... piszecie, że miły..... piszecie, że jest nadzwyczaj skromym Człowiekiem etc.
i w tym wszystkim tkwi prawda
ale dla mnie: Pan Maciej jest TEŻ - PO PIERWSZE prawdziwym znawcą, prawdziwym profesjonalistą w tym zakresie jaki POWIERZANY JEMU
i mam nadzieję, że POWIERZANY NADAL BĘDZIE
bo jeśłi nie On, to kto? ....
odpowiedzi sam nie udzielam, bo ... CHYBA NIE NIEDOUCZENI PRAWNICY CZY KSIĘGOWI
tacy dwaj:
[i]bo jeśłi nie On, to kto? .... odpowiedzi sam nie udzielam, bo ... CHYBA NIE NIEDOUCZENI PRAWNICY CZY KSIĘGOWI[/i]
A Przemek P. to po co przyszedł?
BN.. no chyba jednak nie po to by być "Kierownikiem Drużyny"... znajmość tematu, przpepisów, ludzi, wyczucie atmosfrey... nic temu Panu Przemysławowi nie ujmująć - pilka nożna to nie ręczna
Ja go jeszcze nigdy nie widziałem, tylko tak się zastanawiam po co faceta przyjęli...
Wątpię czy Pan Maciej zostanie......
Zostanie, nie zostanie - to będzie jego [b]suwerenna[/b] decyzja. I nie zmienią jej lamenty Tośka i tośkopodobnych.
Wolałbym, żeby został. Ale zmuszać go do pozostania nie wolno (jak zechce odejść). Choćby przez szacunek jakim wszyscy Pana Macieja darzą.
tez bym chciał zeby został
ale czasem chemia nie działa i juz
sam zdecyduje
Wielki szacunek dla PANA Macieja! Znam go troszke i kilka razy mialem przyjemnosc z nim rozmawiac! Mam nadzieje zostanie pan z nami chociaz chyba to nie jest mozliwe! Pewnie teraz kierownikiem druzyny zostanie jakis kolejny wazeliniarz z comarchu ktory nie ma pojecia o tym co bedzie robil tak samo jak ten ..... Tabisz! :(
AjKot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Maciek ?
> Dobrze,że nie Maciuś.
łot ?
Wiem z pewnego żródła, że Maciej Madeja na razie zostaje, chyba, że nie dogada sie z Albinem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)