Dla mnie to jest totalne nieporozumienie że nie będzie sektora gości !!! Najwięcej emocji dostarczają mecze w których są kibice obu drużyn. Takie mecze jak Cracovii z Podhalem to powinny być kibicowskim świętem, a jest nuda na trybunach.
-
-
REMONT HALI !!!!!
Dokładnie! W dodatku Vojnar jak Ty się czułeś gdy nie mogliśmy jechać na play offy do NT? Ja sie czułem fatalnie i dlatego chciałbym abyśmy zarówno my byli wpuszczani w całej Polsce jak i cała Polska u nas.
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dokładnie! W dodatku Vojnar jak Ty się czułeś
> gdy nie mogliśmy jechać na play offy do NT? Ja
> sie czułem fatalnie i dlatego chciałbym abyśmy
> zarówno my byli wpuszczani w całej Polsce jak i
> cała Polska u nas.
Najpierw niech "kibice" zaczną chodzić na mecze przy Siedleckiego, a potem można się przejmować czy będziemy wpuszczani w całej Polsce.
Kuba_KSC , gwarantuje Ci, że na Siedleckiego zjawiało by się więcej ludzi jak by byli kibice gości.
COCO Napisał(a):
> Kuba_KSC , gwarantuje Ci, że na Siedleckiego
> zjawiało by się więcej ludzi jak by byli kibice
> gości.
No przecież wiem! Jestem jak najbardziej za sektorem gości na naszej hali. Tylko jest pytanie: Czy by ktoś poza Tyszanami do nas przyjechał?
Myślę, że Unia i Zagłębie Sosnowiec mogliby zawitać.:D
A założysz się że by przyjechali? :D Tychy,Zagłębie,Podhale,Unia, a nawet czasem Toruń czy stocznia. Plus po ewentualnym awansie GKS Katowice czy KTH Krynica.
wrzo.ksc Napisał(a):
> A założysz się że by przyjechali? :D
> Tychy,Zagłębie,Podhale,Unia, a nawet czasem
> Toruń czy stocznia. Plus po ewentualnym awansie
> GKS Katowice czy KTH Krynica.
Masz rację! Unia i Zagłębie na pewno w dobrych liczbach by przyjechali więc byłoby ciekawie :D a tak swoją droga to Tyszanie zawsze są u nas :P
No ciekawie by się zrobiło jak by gości wpuszczali:D
Żeby mnie dobrze zrozumieć , trzeba czytac między wierszami.
Doputy kibicowanie sie nieucywilizuje to Filipiak nie bedzie inwestował kasy jak mu ma się odbywac mordobicie przed oczami.
Ja tylko stwierdzam że gdyby nie dochodziło wczesniej do takich przypadków jak kamienowanie autobusów z Sosnowca- czyli ze kibice wogole nie dojeżdzali , to pewnie byliby kibice przyjezdni.
Tylko ze jak są to odrazu przychodzi grupa , której głownym celem jest wpie rdolić kibicom przyjezdnym i ich oglądanie hokeja nieinteresuje.
Tyle dla zrozumienia moich intencji.
Według mnie to przesadzają, już nie ma takiej "spontaniczności" wśród kibiców jak dawniej i nie musiałoby się to kończyć od razu awanturami. Jak dla mnie byłoby to tylko ożywienie trybun i wspólne przekrzykiwanie się dopingując.:)
Sektor gości musiałby być po stronie loży ViP, w innym przypadku bym tego nei widzial:)
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
A ja widzę sektor gości na nowo powstałej trybunie, przecież nie zrobi nam różnicy to 200 miejsc mniej tylko wyjdzie to nam na korzyść :D
Sektor gości teoretycznie jest w narożniku hali od strony targowiska. Tam jest osobne wejście i toalety.
A szatnie dla pierwszej drużyny się robią.
[IMG]http://i36.tinypic.com/6rhmpg.jpg[/IMG]
[IMG]http://i35.tinypic.com/vry2ba.jpg[/IMG]
Na Euro 2012 powinni zdążyć ;)
no zostało jeszcze 19 dni do godziny 0
7 dni później
Raczej kiepsko to wygląda, żeby skończyli remont przed PK...
Może i zdążą,ale obawiam się że wykonczenie (plytki ) i inne -wytrzmają może sezon i zacznie wszystko sie sypac ,bo co nagle to po diable.Nie wierzę ,że ta robota w takim pośpiechu będzie wykonana perfekcyjnie i na lata
W tym sezonie już będzie ogrzewanie i normalne toalety? :)
nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)