Widzę, że niektórzy zaczynają obiektywnie patrzeć na sytuację w Krakowie związaną z rozlepianiem. Ja widzę więcej wlepek gumiorów niż waszych, chociaż bynajmniej nie jestem z NH, tylko z wiślackiej części Podgórza.
A nasze wlepy, jakie by nie były, ZDOMINOWAŁY MIASTO, są wszędzie. I nikt ich nie przylepia na siedzeniach ani koszach na śmieci. Szacunek dla klubu przede wszystkim.
Wiadomość zmieniona (01-11-03 23:14)
-
-
Vlepki v. 2.1
ej pieski nie pierdzielcie,naszych tez jest w ciula!!!
Wystartowaliśmy w "zawodach" dobrych kilka miesięcy za wami, ale chyba szybko nadrabiamy zaległości ;)
a kto wam odmawia, ze ilosciowo rzadzicie (stosunkiem gdzies 20 do 1)?
Vlepek Hutnika jest dużo, Waszych jest też trochę, ale i tak uważam, że naszych jest najwięcej w mieście. Albo jeżdzę po takiej części miasta, gdzie są wislackie vlepki, albo dostrzegam tylko nasze vlepki.
Przyznam Wam się, że fajne uczucie jest gdy zrywa się Waszą vlepkę, szczególnie jak cała odchodzi (w większości przypadków) :)
Ja czekam tylko jak miasto przyśle nam wszystkim rachunek za czyszczenie znaków, przystanków, autobusów, tramwajów, itp... :D
przeciez my jestesmy samowystarczalni - jedna ekipa nakleja, druga zdrapuje i na odwrot :)
Co do vlepek to moim skromnym zdaniem jest to świetny sposób na zbieranie kasy na oprawe ...
Pamietajcie że cały dochód jest na to przeznaczany ! To nie tylko taka głupia zabawa :)
Moim skromnym zdaniem to tych nowych vlepek (.....) z shreckiem czy tweetim nie powinno się zdzierać tylko najwyżej obok dla porównania powiesić PASIASTĄ. Przecież to jest ich najlepsza wizytówka!!! ;)))))
Z tym Shrekiem i osłem to sam bym kupił troche gdyby kasa poszła na naszą opravę ;)))))))) ŻENADA...
dobre sobie:osioł w szalu (...),zaraz ktoś mi powie że zazdrość przeze mnie mówi:))))
Kurde czemu mysmy nie wymyslili czegos tak konkretnego jak osioł i shrek,fakt jest taki (...) nas bije w swej oryginalnosci na głowę:)
fakt jest taki: osiol w szalu <....> to najlepsza antyvlepka, jaka widzialem!
Co wy p..... to jest zenada Jaki shrek jaki osiol ????
To kest wlasnie idealne odwzorowanie kibicow wisly
Dwoch kolesi :Jeden duzy i bzydki a drugi maly i paplajacy 3 po3 idacy w slady duzego bo nikt go nielubi i nikt go niechce wiec trzyma sie wiekszego kolegi i kozaczy a jak przychodzi co do czego to sie chowa za jego plecami
Co do sasiadow to sytuacja podobna tyle ze to 2 idiotow z milonem pomyslow ktore sie nigdy nieudaja i gdyby ich rozdzielic zgineli by smiercia tragiczna!!!!!!!
hahaha...dobre dobre
[b]Rock*n*Crack co z ta naklejką NARÓD WYBRANY CRACOVIA PANY ? - trzeba poprawić mapke , jak chcielibyści ją jeszcze raz drukować, chodzi mi o północ Polski!!!!!!![/b]
[img]http://cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/mini/vlepka_narod_wybrany.jpg[/img]
Fenix, poszedl do Ciebie mail.
pozdro
Co to za flaga ma powstać ????
projekt vlepki [img]http://www.bizz.pl/blog/pics//tmp/phpGn7qKv.jpg[/img]
a propos tej vlepki shrek i osioł z szalami <.....> to bojówka wisly powinna sie nazywac sie Sharks a Shreks
hehehe, dobre.
Rzeczywiście vlepeczka Wisły lekko dwuznaczna. Zgadzam się, że humor jest wskazany ale osioł...
To może pies pluto...? albo Pankracy...?
(chociaż najlepiej pasuje CYWIL !!!)
Mały pomysł na vlepkę:
Telewizor, na ekranie biało-czerwone pasy i jakiś podpisik w stylu: coraz więcej PASÓW (w mediach).
pablo2656 zrobiłem projekcik : [img]http://www.bizz.pl/blog/pics//tmp/phpx7yZDG.jpg[/img]
hehe jak to szybko i zwinnie wychodzą dobre projekty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)