37 kolejka 0000-00-00 - 2006-01-27
Zagłębie Sosnowiec Wojas Podhale Nowy Targ
TKH Toruń Stoczniowiec Gdańsk
Comarch Cracovia KH Sanok
Dwory Unia Oświęcim GKS Tychy
Za http://www.cracovia.pl/h_terminarz.php
:-)
-
-
Podhale - Cracovia 7 : 4
Napewno potrzeba spokoju i nerwowe ruchy moga tylko pogorszyc sytuacje,napewno
slaba frekwencja nie pomaga zawodnikom , innych w tym sezonie juz nie bedzie
wiec trener i kierownictwo sekcji powinno starac sie zazegnac kryzys.
Kary finansowe moim zdaniem niczego nie zalatwia a moga tylko pogorszyc
chyba niezbyt dobra atmoswere w zespole.
Mam tylko nadzieje ze zostana wyciagniete wnioski na przyszlosc.
szkoda że nie było kibiców z Krakowa przy stanie 4-3 doping napewno by się sprzydał
Znalazlem zdjecia z meczu na stronie http://www.foto.mom.pl/ w kategorii "hokej"...
jakim Scibran jest wzmocnieniem? przy 4 bramkach co dostalismy był na lodzie.. a to ma być 3 razy lepszy niż P.Urban? od tego momentu co zaczął grać to pierwsza piątka nic nie gra, mnie się wydaje że nie mają w ogóle podań i co jeszcze? napastnicy muszą więcej pomagać obrońcom! o co tu chodzi? żeby Cracovia wygrywała i zdobyła mistrza lub o osobiste sprawy?
W ogóle to z P. Urbanem sie pożegnali bardzo nieelegancko:/ Troszkę profesjonalizmu by się przydało. Bo potem będziemy mieli opinię jakiś wieśków.
ja tam nie wiem czy P ,Urban balangowal nawet jesli to i tak jest go brak w druzynie swoje zawsze zrobil nawet jak nie strzelil ładnej brameczki z niebieskiej ,to mial ciekawe wejscia przy bandzie. Poprostu byl widoczny ,i swietnie rozumial sie z Csorichem
Scibran gra narazie tak ze go prawie niewidac. Jest to typowy defensywny obronca ,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)