kajman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeszcze byś się zdziwił
> nie wiem jak w tym roku ale ostatnio były
> wszystkie stoiska pootwierane
> co na dobrej fazie jest niebezpieczne dla portfela
no jasne kupisz sobie 3 dlugopisy, 2 smycze, 15 breloczkow do kluczy, zapalniczke ... ;)
EDIT:
choc jak by tak kielonki mieli :)
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2006 NA 100-lecie
Kielonki są na Wielickiej.
W CH Zakopianka zresztą też i to nawet razem z karawką ;)
[b]kkk_84[/b] a przypomij sobie z jakiego kielonka piłeś w zeszłym roku ? :)
a co do moich obaw to są uzasadnione bo jak w tamtym roku przed samym sylwkiem znalazłem 2 stówy i nie zdążyłem już ich wydać bo nie miałem na co to po treningu wracałem już pusty...
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kielonki są na Wielickiej.
> W CH Zakopianka zresztą też i to nawet razem z
> karawką
>
> PASY PO WSZE CZASY !
wiem wiem ale co bede 1 jechal na wielicka ;)
[img]http://tinypic.com/jg1wxy.jpg[/img]
Dinthalion weź nawet nie denerwuj ludzi
:>
też widziałem taki plakat :> hehehe :D to do 3 I !
Tyle ze 3 I to wtorek a nie sroda, porpawcie bo jeszcze ktos przyjdzie czwartego w środę !! [:
właśnie powstał plan pijemy dalej i na trening mam nadzieje ze nie padniemy
mozna wniesc swoj alkochol na trening ... potrzebuje szybkiej odpowiedzi
zawsze mozna było....
I tradycji stało się zadość...
To sie nazywa trening noworoczny :D, naprawde bylo warto wstac z lozka i pojsc, oprawa super, niepowtarzalna, a atmosfera niesamowita, oby tak byki zawsze :D
było pieknie :D
podajcie jakie sklady byly
kto strzelił 1 bramke??w 2006
Marcin Bojarski. Składy? Jak w kalejdoskopie.
1 stycznia 2006,
Cracovia wchodzi w swe stulecie
Już od ponad 80 lat w Grodzie Kraka kultywuje się wyjątkową piłkarską tradycję. Co roku w Nowy Rok, punktualnie w samo południe, naprzeciw siebie stają pierwszy i rezerwowy zespół Cracovii. W tym roku noworoczny trening "pasów" był szczególny gdyż otwierał rok 2006, rok stulecia najstarszego z istniejących polskich klubów piłkarskich. Pierwsza drużyna pokonała drugą 11-8 (5-2), a pierwszą bramkę w 2006 roku zdobył w 5. minucie spotkania Marcin Bojarski
źródło: 90 minut
Jakoś nic nie piszą o tym, że Bojar całą drugą połowę grał na bramce, a Cabaj w ataku. Nie podają liczby widzów, itp. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)