Mam pewną propozycję - dla absolutnych nowicjuszy na lodzie - wynajmujemy małą taflę we wtorki o 21 - jest nas kilka osób ale znalazłoby się miejsce dla jeszcze kilku osób - ewentualni chętniu proszę się do mnie zgłasza na priv. Koszt zabawy zależy od ilości uczestników. Każdy zainteresowany winien zaopatrzyc się w łyżwy i kij. Zapraszam serdecznie!!!
-
-
Propozycja - sprawdź koniecznie
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Każdy zainteresowany winien
> zaopatrzyc się w łyżwy i kij.
I jakieś ochraniacze na kolana, bo po ostatnim graniu to 2 dni mnie nogi bolały:)
ile ta zabawa kosztuje ???
kurwa wreszcie coś dla mnie :)
około 25 zł za jedną sesyjkę.Im nas więcej tym taniej. Prospekt Funky został oddelegowany do ćwiczeń na farmę i ma wrócić jak coś grać będzie potrafił:DDD
kurde mam kij ale brak lyzw :(
Ja tak samo,stad poprosilem Karvina by dowiedzial sie czy wypozyczalnia łyżew bedzie otwarta w dniu naszej gry.
Czekamy na odpowiedz;)
Kurde też bym sobie zagrał :)
17 dni później
Panowie,
Gdzie w Krk można kupić nagolenniki???
Bo zaczyna się robić niebezpiecznie ;-)
e tam. to tylko zabwa.. ale krazkiem dostac to zapewne nie mila sprawa :/ Ale gola nie bylo :) i to sie liczy :)
No tak: drużyna wszystkim - jednostka niczym ;-)
Jednak ponawiam prośbę o info - gdzie kupić nagolenniki?!?!?
Nowe chcesz czy używane?
przedewszystkim tanie :-)
czyli jaki zakres cenowy?
Nowe można w GO Sporcie w M1 zakupić za jakieś 80 zł :)
dzięki, Panowie, z info
we wtorek jak znów coś moja nie wymyśli to lindros z krakowa atakuje :)
Poznamy Cię po koszulce z napisem Lindros?? ;)
nie ....tak se powiedziałem
koszulkę mam bez imienną....niebieską :)
Policyjna?? :P
ciiii....ormo czuwa ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)