ostatnie info - sporo śpi i ulatuje z nich to, co wcześniej wleciało;)
co do godziny przyjazdu, to nie wiem, ale mi powiedziano, że pociąg dojedzie równo o 18.40, z tamtejszej stacji jest kilka minut drogi na stadion
-
-
POGOŃ SZCZECIN - CRACOVIA 3 : 0
Dzięki Lech za wsparcie !!!!!!!!!!!!!!
Ups !!- , zapomniałem o meczu Lecha. Byłem na chat-cie, gdzie goście z Ruchu i Widzewa śmiali sie,ze Lech nas olał. Jeszcze raz sorry.
Ruch niech spier.dala !!!!!!!!
Ludzie nie wiem jak wy ale mnie juz nosi.Moge powiedziec ze dawno ju ztak ciekawego meczu nie bylo i nie bedzie.Nastepny taki to jaga unas.Jak czytam te wsyzstkie informacje w prasie o tym mecu to az ciarki mnie przelaza.
=C=R=A=C=O=V=I=A= =4=E=V=E=R=
Wszyscy do Enigmy!
Pozdro dla Lecha i przywiązanie do nas!
ja zaraz sie wybjeram na stadjon tylko wloze moja ukochana koszueczke granatowa bordowa z gryfem na piersi :) zyccie mi powodzenia
o ktorej dokladnie zaczyna sie transmisja na canal+?
Zapraszamy,zapraszamy...I was i Lecha...Jeszcze 2 godzinki...Zobaczycie jak sie Szczecin i P O G O N bawi...Z pociagu jak was wyrzuca to macie 2 minuty drogi na stadion...Ja tez juz sie nie moge doczekac,zwlaszcza,ze po miescie juz slychac spiewy!!!!!A o bilety ponoc juz coraz ciezej.17 tys. na bank.I tez mam nadzieje,ze przed meczem was wpuszcza...Zapraszamy!
..........::::::SZCZECIN MOIM MIASTEM, POGON MOIM KLUBEM::::::...........
!!!!!!!!!!!! T Y L K O M K S !!!!!!!!!!!!
Pogoń sledzie syfem jedzie...!!! :)
Pozdro dla ziomków w pociągu,szczególnie F.C.Wieliczka(około 5 osób) :D
Wie ktoś w końcu czy jest mecz na canal+??Jak tak to cały czy skrót i o której?? Thx za info....
TEN MECZ MUSIMY WYGRAĆ....
CRACOVIA
nie ma zadnej transmisji w canal+ !!!
Rozrabiaka.....He,he he...Skad ta ksywka??? Pewnie mamie w lozeczku rozrabiales i mocno Cie po glowie lala:-))))) I teraz masz....He,he,he...
.....::::::: SZCZECIN MOIM MIASTEM,POGON MOIM KLUBEM:::::::..........
Na C+ ma być jutro 10-cio minutowy skrót z meczu. Natomiast dzisiaj o 22,45 na 3 programie TV (regionalnym) ma być 3 minutowy skrót.
Może jakieś wieści z pociągu??
MYYYYYYYY FANIIIIIIIIII POGOOOOOOOOONI , NIEBIESKO CZERWONI,ZA POGON! ZA MKS! POJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES!!!!
.......::::::SZCZECIN MOIM MIASTEM , POGON MOIM KLUBEM:::::::::.............
Czekam na wiatr co rozgoni...
Pozdro z Warszawy!
deeze prostaku nie mam zamiaru z Tobą polemizować...
"...ktoś z innych szydzi,a swoich wad nie widzi..."
C R A C O V I A NG'03
LUDZie jest ten mecz w Canal+? Slyszalem ze mialbyc podobno po to mecz tez przelozyli dajcie jakies info bo ja juz do kumpla sie wybieralem zebym ne jechal niepotrzebnie
....siemanko rozrabiaczku malutki!Nie musisz polemizowac.Ja juz wychodze na mecz!!!
POGON - sracovia 5 : 0 ......przynajmniej....
........:::::::::: SZCZECIN MOIM MIASTEM , POGON MOIM KLUBEM :::::::...........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)