potter
ja tam zadnej wiadomosci na priva nie dostałem...
W tematach stricte osobistych priva jest jak najbardziej wskazana
choc nie moge sobie przypomniec abym kogokolwiek kiedykolwiek na tym forum
wyzwał od wislackich psów (to tak na marginesie)
priva privą ale w swoim dualistycznym poscie
(niby pojednawczo ale rownoczesnie znow yebniecie)
piszesz np. cos takiego:
"Co do Banii to mimo ogromnych zasług napisałem tylko prawdę o dokonaniach w tej rundzie -był najsłabszym ogniwem karykaturą napastnika potykającą sie o własne nogi. Czy napisałem nie prawdę?"
No wiec informuje Cie ze nie napisales prawdy.
I dalej piszesz tak:
"Baniowy ma 33 lata i [b]będzie coraz słabszy[/b] (chciałbym się oczywiście pomylić). A najbardziej denerwowal mnie fakt że jako NASZ KAPITAN balował z psami po knajpach.To [b]niewątpliwie miało wpływ[/b] na jego forme sportową. Poza tym jako kapitan powinien świecić przykładem."
Jesli twoje opinie na temat i to co uważasz w temacie apiruja do bycia prawdą, to gratuluje samopoczucia, bo jedyne co pozstaje prawdziwe w twoim wywodzie to wiek Piotrka.
Na kolejnym marginesie przypomne ci, ze Jezus w tym wieku niezle namieszał...
A ty jak piszesz "chcialbys sie osobiscie mylic".
Zycze ci wiec zeby twoja prawda miala sie tak do faktów jak Ś.P. organ KC KPZR
-
-
inwestujemy w mlodych utalentowanych
Raf jedynka problemu Banii nie ma .Grał znakomicie ,co mecz był naszym najlepszym pilkarzem i tylko jakieś wyjatkowe fatum spowodowalo że zdobył aż 3 gole w całej rundzie jesiennej i 2 meczach z wiosny .Jest przecież piłkarzem na dorobku perspektywicznym i jeszcze co najmniej 5 lat pogra na takim poziomie że będzie prawdziwym goleadorem i postrachem całej Polski .W dodatku to ci wstrętni kibice czepiąja sie jego niezkazitelnej postawy .Jako kapitan NIGDY NIE PIŁ Z PSAMI w knajpach ,a jego noga w Smoczej Jamie nigdy się nie pojawiła.Widocznie za niego balowali kosmici albo ma sobowtóra.Z uwagi na świetną grę zasłużenie grał w naszym ataku.Oczywiście tez jestem jedynym który wg śmie skrytykować Banie za jego dokonania w rundzie jesiennej.
ale ty potter jesteś uparty
Mamy piłkarzy takich jak mamy, wiec czy chcesz czy nie dalej na meczu bedziesz krzyczał : Piotrek Bania !!!
Mam nadzieje że Stawowy w końcu na oczy przejrzy i jeśli Bania nie będzie w formie to posadzi go w końcu na ławce.Ta ławka należała mu sie już w rundzie jesiennej jak psu buda.Choć nie wykluczam nawet znacznie lepszej postawy (wszak kontrakt mu sie kończy w czerwcu a chętnych na jego usługi nie widać).Pare meczy może zagrać na maksymalnej żyle byle kontrakt z nim przedłużyli.W dłuższej czyli 1-2 letniej perspektywie to karta przegrana.Dlatego nie licz że będę krzyczał Bania -niedoczekanie.Wiślacki pies to jego brat i chwat do kieliszka i tego nigdy mu nie podaruje ,choćby strzelal tak jak Piechna.
A co tak się przyczepiłeś tej wódki, kazek i wielu innych piłkarzy też piło i co z tego wynika ? nic, kompletnie nic ! Oni nie mają jebla na punkcie psiarni, są normalni jak na człowieka przystało i nie mówią : z tobą pić nie bede bo jesteś za wisłą !
A swoją drogą to sam nie raz pewnie z psem wóde chlałeś, bo Kraków jest zamały żebyś choć jednego psa nie znał ! Ale tobie wolno bo ty jesteś potter ?
Kolego droit czy nie widzisz zasadniczej różnicy między piciem jak robi to kibic do zawodnika który jest na zawodowym kontrakcie to gratuluje .Głaskajmy i zachęcajmy wszystkich naszych piłkarzy.Pijcie na umór to nic że potem nie ma siły biegać i formy nie ma.Wszak czy sie stoi czy sie leży kasa z kontraktu w Cracovii sie należy.Piszesz Kazek pił i inni.Może i pili ale nie miało to wpływu na ich postawę na boisku.W przypadku B to niewątpliwie miało wpływ i to ogromny.
Nie wiem czy słyszeliście o Pwale Kozubie który był na testach w angielskim Stok City i załapał się tam do składu (2 liga angielska). Kilka razy pisano o nim w gazetach, teraz jeszcze jest piłkarzem Sandecji Nowy Sącz. Jeszcze przed wyjazdem Pawła do Anglii zainteresowany nim był Lech Poznań i Cracovia jednak nic z tego nie wyszło. Niedawno był na testach w Wiśle i podobno ma z nimi podpisać kontrakt w styczniu. Jestem kibicem Cracovi i znam Pawła, próbowałem go przekonać do gry w Cracovi, ale nie dostał żadnej konkretnej oferty z naszego klubu. Raz zadzwonił do niego menadżer (Siekiera) ale potem...... nic. Chłopak ma naprawdę wielki talent do piłki i szkoda, że nie zobaczymy go w koszulce w pasy tylko z białą gwiazdą......
Heh, nie wiem czemu wszyscy pisza Jańczyk...
Dawid ma na nazwisko Janczyk.
Pozdrawiam
Axe jeżeli Ty jesteś Siekiera to sory ale musiałem się pomylić. Paweł trenował z pierwszą drużyną Sandecji i zagrał jakieś mecze (może nie ligowe tylko sparingi). A Kopiec (tak się nazywa jego menadżer) rzeczywiście chyba nie ma licencji PZPN. Chodziło mi o to, że Cracovia olewa młodych zawodników i boli mnie to że wybierają wisłę zamiast naszych kochanych Pasów. Pozdro.
hmmmmmmmmmmmmmmmmm....................... ja tak przepraszam, że się wtrącam...
ALE CZY TO NIE MIAŁ BYĆ WĄTEK O MŁODYCH UTALENTOWANYCH ZAWODNIKACH??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam, mam nadzieje, że zobaczymy się wszyscy na Treningu Noworocznym! :)
Tak więc zgodnie z sugestią filipka35,po okresie burzliwych dyskusji wracamy do tematu.
Otóż dzisiejszy PS informuje,że prof. Filipiak wydał Mikulskiemu polecenia finalizacji transferów dwóch zawodników,18 letniego stopera Kordiana Rudzińskiego z Regi Trzebiatów oraz o rok młodszego Kamila Raduila pomocnika Stali Mielec.Obaj zawodnicy są Reprezentami Polski w swoich kategoriach wiekowych.
Sadze ze radulij jest zawodnikiem ktory moze grac w cracovi w tej rundzie "ogony" a dopiero w nastepnym sezonie moze zaczac konkurowac z bojarskim czy pawlusinskim
pozdrawiam
He he a kiedy Ty widziałeś ,żeby 18-latek u Woytka choćby ogony grał?
Narazie będzie pastował buty i czyścił szatnie :)
9 dni później
a gdzie się podziewa? bramkarz juniorów przemysław piątek.2 lata temu,trener stawowy powiedział,mamy 2 juniorów -bramkarzy-i co z nimi???
Juz nie broni w Pasach.
Ciekawe ktory bramkarz ma jeszcze dosc polityki Wojtka ostro popartej przez znawce footbolu Pana F. i tez nam odchodzi w siana dal;-)Ale nie martwy sie Wisła tez kogos wychowa i jak sie chłopak nie bedzie miał gdzie podziac to nam wrzuca;-)
stawowyOUT - zakonczenie kariery przez Piatka nei mialo nic wspolnego z polityka Stawowego.
a myślałem o takim talencie(niestety,nie dostał szansy)jak Zachariasz.Chłopak powiedział co myśli o tym klubie i jego...400złotowym wynagrodzeniu miesiecznie,ze teraz pewnie stanie sie wrogiem klubu;-)
A Piatek to było kolejne super przedsiewziecie naszego trenera;-)
Jakos nie widzę tych nowych, zapowiadanych talentów w naszych szeregach..... Przychodzą: Marek Fundakowski (N - Stal Mielec), Sergiusz Kostecki (P - Okocimski KS Brzesko), Bogumił Szafrański (Okocimski KS Brzesko), Jakub Szałek (KP Police), Kamil Radulj (Stal Mielec), Kamil Sendorek (Górnik Wieliczka), Kordian Rudziński (Rega-Merida Trzebiatów.
Aaaa oszczedności ... Rozumiem. To znaczy - nic nie rozumiem!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)