Tak się właśnie zastanawiam, że skoro do Szczecina się wybrać nie mogę, może warto by było podjechać do Jaworzna na meczyk by dopingiem wesprzeć naszych Przyjaciół w bardzo trudnym meczu z Przekręcianką...
Może Ci co nie jadą do Szczecina też wzieli by taki aspekcik pod uwagę...
-
-
Przekręcianka - Arka Gdynia
tez jestem za tym aby wesprzec naszych ziomkow z Arki oni sie wybieraja do szczwecina a maja dalej wiec nie mozemy byc gorsi.
a jak zdobyc bilety?
MIŁOŚĆ WIARA WALKA LECH CRACOVIA ARKA
o to jest właśnie pytanie, bo nie bardzo mi się chce tam jechac na "partyzanta" i siedzieć pomiędzy miejscowej ludności ;-)
DOKLADNIE ;)))
Z biletami z naszego klubu, czy bez, raczej na pewno wejdziecie. Pozdrawiam.
Co za radość widzieć nowe-stare forum :)
Jeżeli ktoś by chciał pojechać do Jaworzna to oczywiście zapraszamy, o bilety nie ma co się martwić, bo nie bylibyście jedynymi, którzy by się tam wybrali bez nich.
Kilka osób od nas pewnie prosto ze Szczecina, zahaczając jeszcze o Kraków też dojedzie.
Pozdrowionka!
1. to Szczakowianka, jak widac opieracie sie na wiadomosciach produkowanych przez przekret spotwy z ktorego juz wylecial ukochany przez nas redaktor naczelny pan zarzeczny, za to ze zrobil z tej gazety brukowiec niestety naszym kosztem
sam wegrzyn powiedzdzila, o czym juz tutaj pisalem, ze gdy tak walkowc mecze kazdej druzyny jak nasze to polowa ligi by wylecial
a dla zainteresowanych polecam kilka newsow:
http://www.szczakowianka.jaworzno.pl/index.php?NWSID=316 (Sport Katowicki)
http://www.szczakowianka.jaworzno.pl/index.php?NWSID=306
http://www.szczakowianka.jaworzno.pl/index.php?NWSID=293 (Rzeczpospolita)
2. w jaworznie nigdy nie robionu problemu z wejsciem na stadion dla ekip ktore przyjechaly "od tak sobie" jak np. zaglebie sosnowiec na mecz z legia, i to warto docenic, nas np. 3 tygodnie temu nei chcieli wpuscic na mecz z ceramika w opocznie bo nei mielismy listy, mimo tego ze wiedzieli ze jedziemy i ze gral nas zespol, trzymali nas przy bramie i tyle.
tak wiec proponuje zebrac jakoms liste i wyslac to faksem do klubu w jaworznie do sekretariatu tel (32) 615-04-08 i fax 614-13-01
po za tym odrobine szacunku dla przeciwnika i jego historii, dodam jeszcze ze pan Stanek szef Naczelnej Komisji Odwolawczej PZPN tej samej ktora mial nasze odwołanie rozpatrywac, zostal "honorowym" czlonkiem zarzadu RUCHU chorzow (www.90minut.pl). Tak w tej chwili to a jestem w stanie we wszytko uwierzyc...
a moderatorzy jesli tu istnieja niech zmienia nazwe zespolu z Jaworzna!!!!
POMYSŁ GODNY UWAGI :)
...a jeśli ARECZKA nie da RADY - przyjdzie już wkrótce KARA BOSKA na przekręciarkę z jaworzna :)
...bo BÓG jest z NAMI - za PASAMI :)
Nie rozumiem skąd taka niechęć do nas? Nasz klub wiele zawdzięcza Cracovii (podobny herb, barwy) i my szanujemy to! W Jaworznie też są kibice Cracovii nawet wśród nas. My powoli przymierzamy się do meczu z Wami i mam nadzieję, że wspólnie stworzymy świetną atmosferę i dobrą oprawę z obu stron! Co do meczu z Arką, jak napisał Ibiz najlepiej zrobić listę i wysłać do klubu. Sektor dla gości jest pojemny, więc kto nie jedzie do Szczecina, to niech zawita do Jaworzna. Pozdrawiam.
Jak to jest ?
Podobno wszyscy nas nie nawidzą - a jak dochodzi do meczu z jakąś drużyną to mówią, że czekają na nas, sympatuzują z nami, że to wielkie wydażenie...
A po meczu: byliście najlepsi, świetna ekipa, doskonała prezentacja
Nawet głupia Pogoń twierdzi, że to największe wydażenie piłkarskie jesieni.
Nie wspomnę już o ŁKS - tak goście przechodzą sami siebie :-)
Do Pizza:
"głupia Pogoń" - mam nadzieję że to Ci się wymsknęło
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)