klaros
crac jest już pewnie w innym klubie walcząc z kolejnym imperatorem...:)
Wróci jak Filipiak zmieni zdanie, żeby znowu pobawić się za nie swoje pieniądze
-
-
Profesor wycofuje sie z futbolu.....
Spoko wrócą: Zegar,Hermaniuk, Edek Kowalik, Węgiel, Hrapek Profesor po starej znajomości wypozyczy kilku utalentowanych juniorów i będzie paka:-)
zubereg, wcale mi nie do śmiechu...
Przyłączam się do Khalida:
Weźcie pod uwagę, że każdy poza nami i Groclinem dostaje po 3 pkty ekstra w sytuacji wycofania się Amiki. To oznacza, ze mamy już tylko 5 pkt przewagi nad strefą spadkową.
wy to jak baby , panikarze , dramat z wami ...
do tego ujemny bilans w dwumeczu z Zabrzem ( w razie czego), bo nie sądzę żebyśmy wygrali z nimi 4:0....
Spokojnie, spokojnie, jeśli to rzeczywiście okaże się prawdą to wtedy będziemy dopiero działać. A jest wiele sposobów. W końcu to My - Pasiacy !
Pasiak masz racje,chociaz przyznaje,ze ja na poczatku sam spanikowalem...ale trzeba sie zebrac i pomyslec co zrobic,jesli Profek rzeczywiscie mowi prawde o rezygnacji...Nie po to bylo to wszystko(m.in.Basztowa)nie po to bylo swietowanie awansu do II i I ligi,zeby teraz wrocic z powrotem do III...Damy rade...Panikowac to mozna zaczac,jesli nie damy:/...
klaros
mnie też nie do śmiechu....moje posty to tylko drwiny z craca i bredni które wypisywal przez te wszystkie lata....
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To się niektórzy doczekali...
> Będą teraz serwisy informacyjne on-line z Czermna
> lub Łomży. Na razie, potem wrócimy na stare
> galicyjskie śmieci i zagramy se derby ... z
> Gumiokami.
przynajmniej wejdziecie na mecz.
Nieprawdopodobne!! Na ubecko-psim forum temat załozony chyba nawet wcześniej niz na naszym!
W sumie można już pomyśleć o jakiejś akcji e-mailowej skierowanej do PZPNu. Popierajmy działania profesora, pokażmy, co myślimy o tej sytuacji, postarajmy się wpłynąć jakoś dodatkowo na tą bandę kretynów. Co Wy na to?
Adresy mailowe i inne na stronie:
ps.naprawde jestescie dziwni jeszcze nikt nie odszedl a wy juz ...3 liga,mecze w Czermnie, ogolnie chujnia. Zastanawiacie sie ile klubów chcialoby byc teraz na Waszym miejscu ? 1 liga,stadion z oswietleniem,wyjazdy do Warszawawy,Poznania itd?? a z drugiej strony ciekawe ilu z Was zostanie z Pasami gdybyscie rzeczywiscie spadli do tej 3 ligi i jak to ktos tam napisal zagracie znow z nami...tymi gumiokami
wojak idz do siebie , zajmij sie swoimi sprawami ! poczekajmy na rozwój sytuacji ! jest zima , ale juz jezeli nie bedzie wzmocnien , nie bedzi budowy stadionu , nie bedzie nic , to byly tylko obiecanki !:(
ja wiedziałem że w końcu do tego dojdzie przeciez żal mu pieniędzy a na piłce się nie zarobi
No to myślę, że CRAC i CRACO doczekali się szczęśliwego dnia. Teraz będą mogli pokazać z Lassotą na co ich stać.
Szykuje sie dramat w paru odsłonach.
SACRA CRACOVIA
Panowie spokojnie z Tą III ligą. Naprawdę - jesli mam powiedzieć szczerze, to sądze, ze Profesor mówi to po prostu w nerwach. A tu już III liga, Biłgoraje i inne. Nie za wczesnie? Nie srajmy w gacie jak dzieci...Profesor wielokrotnie już coś mówił, a potem to odwoływał. Myslę, że jego wypowiedzi to ma być jakis sygnał - że koniec z tym gównem w PZPN-ie. Sygnał dla inwestorów, że polska liga jest po prostu słaba, rządzą niekiedy chore prawa. Profesor robił różne rzeczy, złe i wiele dobrych, ale to jest Gość i jestem przekonany, że czegoś takiego nie zrobi...
Eeee... tam...
Profesor powinien szybciej myslec, wolniej mowic...
Dwa mecze mu przegral (przykro powiedziec) zawodnik Cabaj przy duzym wspoludziale polskiego Fergussona zwanego dalej Wojciechem Stawowym. Gdybysmy ten mecz wygrali to byloby OK? Cacy? Bylyby wzmocnienia?
Dziecinada...
Prof. zachowuje sie chwilami histerycznie... nieprofesjonalnie... zaczyna mi przypominac swymi wypowiedziami nijakiego Ptaka Antoniego handlarza odzieza spod Rzgowa...
Nie zmienia to faktu, ze ma sporo racji w tym co mowi... Wszak to jego kasa...
Co do przyszlosci to jestem spokojny... Duzy potencjal intelektualny - jak sadze tez organizacyjny - tkwi w anty-Comarchowcach...
Panie Craco @ Spolka... Zapraszamy do dyskusji...
jak ma takie podejscie do sprawy to dla mnie moze odejsc jak tylko wyremontuje lodowisko...:)
lucekpas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
>
> Co do przyszlosci to jestem spokojny... Duzy
> potencjal intelektualny - jak sadze tez
> organizacyjny - tkwi w anty-Comarchowcach...
No i koniecznie finansowy !!!:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)