Panie wojtku jest PAN najlepszym obecnie trenerem w kraju i powinien się Pan zwiazać z CRACOVIĄ na lata, bo takiego trenera dawno w PASACH nie było (i jeszcze długo pewnie nie będze.)Ale jednak powinien Pan zauważyć że zawodnikami z III ligi grać się nie da na dłuższą metę.Potrzeba wzmocnień.
Baranek w derbach (i ostatnio) bezproduktywny,całe szczęście że w DERBACH nie dostał czerwini (bo na nią zasługiwał)-Gizmo "gwiazdor-reprezentant PL" niech jeszcze poćwiczy na treningach-----Cabaj za głupi na I ligę, brak doświadczenia,niepewność,głupie błedy,niepotrezebne wyścia za pole karne.
NUMBER ONE W PASACH:MOSKAŁA, BOJARSKI, PAWLUSIŃSKI,RADWAŃSKI, KARWAN, SZCZOCZARZ, DRUMLAK, HEIDEMANAN, BASTER, (OLSZEWSKI-szkoda że na ławie,PRZYTUŁA największy ubytek w sezonie takiego gracza brakuje CRACOVII)
BANIA jak narazie ławka (z całym szacukiem ale mecz jako zmiennik pozytywnie wpłynie na jego grę)
WAWRZYCZEK, WIŚNIA, KAZEK, CITKO ---> Tych zawodników nie pwinno się odprawiać z kwitkiem
RZUCIDŁO powinien dostac szansę gry w pierwszym zesple
TAKIE JEST MOJE ZDANIE
-
-
Stawowy najlepszy trener ligowy
No to zajebiste masz zdanie...
"Gizmo "gwiazdor-reprezentant PL" niech jeszcze poćwiczy na treningach..." - faktycznie zasłaby żeby grać w Cracovii.. dobrze że biorą go do reprezetacji mimo ż nic nie gra!(co za głupota!!)
-
"Cabaj za głupi na I ligę, brak doświadczenia,niepewność,głupie błedy,niepotrezebne wyścia za pole karne." - tego to nawet nie kometuje bo jeszcze większa głupota od komenta o Piotrku!
_
Powtarzam jeszcze raz! jak dla MNIE masz ZAJEBISCIE hujowe zdanie!(reszty nie chcialo mi sie opisywac bo musze wyjsc :)) Pozdrownia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)