sophie, napiszę ci mejla w tej sprawie..
pzdrw
-
-
Za mało gadżetów Cracovii na Starym Mieście
nie Sophie, nie napiszę ci bo nie podałaś mejla w swych namiarach.. może więc Ty do mnie napiszesz?
pzdrw
Jak maja być jak ich nie ma zrobinych. Ja nie wiem czyja wina. może wcale nie marketingu? na odpalenie oficjalnych pamiatek troche nakladów jednak potrzeba..
może finansowy im nie dał? może po prostu nie pomyślano? nie wiem ale chciałbym wiedzieć.
mark, kto odpowiada w porządnych firmach za takie rzeczy jak nie dział marketingu???
ja sie nie znam. wiem jedno pamiatki w miare przyzwoite sa w blaszanym straganie na meczach. na miescie jak sie trafi to zwykle byle co. jak sie trafi wogóle. no to ciśnijmy marketing czy kogo tam trzeba. każdy grosz się liczy. sprzedany szalik to zreszta nie tylko 30 złotych to często grube tysiące za bilety czy pamiątki przez wiele lat jak sie kibica nowego zdobędzie
A co z vlepkami będą w Careffourze i w Tesco ?????
pracujemy nad tym ale powiedz mi, jak wyglądałyby vlepki Cracovii na stoiskach obłożonych wiślackimi pamiatkami.. proporcja zajmowanej powierzchni Wisła-Cracovia wynosi 98:2.. nie zakończymy sprawy vlepek dopóty sprawa szalików, czapek, kufli, kieliszków, zapalniczek, pudełek, breloczków, kaszkietów, pasków, zegarków, etui na okulary czy komórki, portfeli, portmonetek, parasoli, odznak, przypinek, kart do gry, pucharów, bombek na choinkę (te akurat są), opasek na włosy, lusterek, wisiorków, nie będzie rozwiązana.. to jest pole do maxymalnej inwencji, zresztą poruszę to w najbliższym czasie w klubie..
pzdrw
Szale i koszulki są w TESCO na kapelance na pasażu!!!!!!! po 70zł koszulki bodajże a szale nie wiemRo Man napisał(a):
> Każdego dnia przez uliczki Starego Miasta maszerują tysiące
> krajowych i zagranicznych turystów.. Podziwiają zabytki,
> pstrykają zdjęcia, spacerują godzinami po krakowskich
> zaułkach.. Na każdym kroku natykają się na stoiska z
> pamiątkami, w których masowo kupują wszelkiego rodzaju gadżety
> kojarzące się ze słynnym Krakowem..
>
> Jednym z najbardziej widocznych artykułów na tych stoiskach są
> klubowe szaliki sprzedawane obok kubków, czapeczek, chorągiewek
> z napisem POLSKA.. Tysiące ludzi widzi te klubowe szaliki już
> ze znacznej odległości..
>
> Niestety, szalików Cracovii nie ma prawie nigdzie.. Sprawdźcie
> stoiska pod Wawelem (na Bulwarach Wiślanych), na Grodzkiej
> (koło Pl.WW.Świętych) na Floriańskiej, Sławkowskiej, w
> Sukiennicach oraz w wielu inncyh miejscach.. niestety same
> szaliki TS-u z ordynarnie wywalonymi białymi gwiazdami.. ;-(
> szalików Cracovii prawie wcale..
>
> Dlaczego tysiące turystów odwiedzających Kraków musi wyjechać
> stąd w przekonaniu, że w mieście istnieje jeden klub, czyli
> (....).. Dlaczego jedyną pamiątką z Krakowa dla np. młodego
> chłopaka z Niemiec ma być szalik klubu z Reymonta..? Argumenty
> w stylu Puchar UEFA czy Mistrz Polski mnie nie interesują.. W
> Krakowie są dwa kluby i domagam się żeby szalików i gadżetów
> Cracovii było tyle samo o ile nie więcej!!!
>
> Szalików Cracovii na Starym Mieście nie ma wcale.. Poświęciłem
> sporo czasu, żeby przekonać się o tym na własne oczy.. Dlatego
> inicjuję kolejną akcję, która tym razem ma na celu
> uświadomienie sprzedawcom coraz większego popytu na nasze
> barwy, szaliki i pasiaste gadżety..
>
> Niech każdy z forumowiczów przechodząc koło takiego stoiska
> pyta do znudzenia czy są szaliki Cracovii.. Podajcie info
> dalej.. Niech pytania o szaliki Pasów staną się koszmarnym snem
> właścicieli tych punktów.. Pewnego dnia sami sadzwonią do klubu
> i kupią kilkaset sztuk a na wystawach ich stoisk zabłysną
> wreszcie biało-czerwone pasy.. To czysty marketing z korzyścią
> dla obu stron..
>
> Osobną prośbę wnoszę do Klubu, aby w miarę możliwości
> skontaktował się z owymi punktami i zaproponował jakąś
> dystrybucyjną ofertę.. To olbrzymia promocja dla klubu w
> najbardziej eksponowanych na Starym Mieście miejscach..
> Wszechobecny widok wiślackich barw bardzo kłuje mnie w oczy a u
> przyjezdnych powoduje fałszywy osąd na temat klubowych sympatii
> w miieście Krakowie.. Przyszłość jest w biało-czerwne pasy..
>
> Każdy to powie CRACOVIA rządzi w Krakowie!!!
>
> pozdrawiam
>
4 dni później
czy ktoś z klubu mógłby po krótce wymienić jakie gadżety dotarły ostatnio do Cracovii, i co ew. można kupić na przykład w ramach świątecznego prezentu..? proszę też o podanie kosztów..
pzdrw
Ro man widziałem w klubie bombki , koszt o ile pamietam 20-30 zł., zależy od wielkości. Sa naprawdę super!!!
i jeszcze szpice na choinke ;-)
Oglądnołem wczoraj dzięki BAXIK-owi ten pasaż w TESCO. Faktycznie są tam koszulki bombki, szaliki, kalendarze nie ma fajnych gadzetow nalepek itp. Wszystko wciśnięte w głęboki zakamarek i nie eksponowane. Myślałem ,że wogóle nie ma!!!
Ruch przedświąteczny OGROMNY!!!! przy mnie 3 starsze osoby coś kupiły dla dzieci (biedne dzieci;-(( ) Panowie szybciej do dzieła z szeroką ofertą Pasiastych pamiątek. Spóźnimy się a znowu piraci zaleją rynek.
Kalendarz bardzo sympatyczny - już wisi na ścianie. Przydałby się jeszcze wzór - z piłkarzami! Dla małolatów. (np. mój synek) fotka Ankowskiego , Szwajdycha czy Baranka ma większą wartość od przepięknego widoku z meczu z Koroną (Z kolei jak ja patrzę na ten kalendarz to aż serce rośnie:-))))
a kiedy będą te nowe szaliki?????
21 dni później
Odkurzam temat...
Moze jestem troche malo wyrozumialy i cierpliwy,ale...Siostrzyczka chciala wczoraj kupic jakis gadzecik Pasow pod choine i byla w Tesco...Koles,ktory w tym momencie obslugiwal stoisko przedstawil jej plakat "wielki powrot" cos w tym stylu i pokazujac jej towar dodal komentarz : "haha,ale to nieprawda co tam pisze"...no wymiekam,siostrzyczka strasznie go wysmiala,chlopak spalil cegle i sie zamknal:-)
a dzisiaj ja bylem w Tesco i chcialem zerknac na szalik "krwinki"...pytam sie expedientki "czy mozna zobaczyc szalik cracovii?"a ona :"nie mamy"...no to ja mowie:"dzisiaj pani dowiezli,"krwinki" "a ona :"aha,niech bedzie"...myslalem,ze tam exploduje...
Ps.szalik bardzo fajny a bombeczki zdobia drzewko:D
szybkilopez - jesteś nie pierwszym który miał taką historię w tym sklepiku TESCO. Tobie
próbowano skłamać a mój kolega usłyszał nawet nie odpowiedź ale warknięcie "nie ma i nie będzie". Jakaś fanatyczka tam sprzedaje chyba...
Cóż jakby mnie kazano pamiątkami [...] handlować też byłbym nieszczęśliwy ;-)
;-))
już ja ich namierze - łajzy zasrane
NO JA PROPONUJE ZROBIĆ SKLEPIK KLUBOWY GDZIES W CENTRUM!! KOLO STADIONU I W M1 BEDZIE DUZYYYYYYYYYYYYY UTARG KLUB ZAWSZE ZGARNIE JAKAS KASKE... BYLO BY DOBRZE...
84 dni później
Byelm dzis w kamienicy hetmanskiej.
Obok pamiatek ... wspaniale sie prezentujaca oficjalna koszulka 1 druzyny oraz szalik Krvinki. Wszystko idzie ku lepszemu wiec. Nie ma piratow sa legalne pamiatki.
Przydalby sie jeszcze kubek i koszulka dla dzieci. Tam tylko turysci kupuja.
potwierdzam, widziałem tamże wspomniane gadżety, właściciel twierdzi, że niedługo stoisko będzie wyposażone w bardzo wiele pasiastych pamiątek, koszulek i szalików.. o tenże właśnie punkt chodziło mi w pierwszej kolejności, do zrobienia jeszcze kilka w bramach na Grodzkiej, Floriańskiej i Sławkowskiej..
idzie ku dobremu..
pzdrw
Wiadomość zmieniona (17-03-04 12:23)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)