krk - jak nie masz pokemonku nic do powiedzenia to idz se naforum macierzyste
-
-
Za mało gadżetów Cracovii na Starym Mieście
krk: naprawde malo pamietasz albo za mlody jestes... wracaj skad przyszedles, a kysz, a kysz!
Legalne pamiatki sa na stoisku W TESCO. Wygladaja jak te z Kola Sympatykow.
Sorry chlopaki ze nie znam waszej przebogatej historii bojow w 3 lidze i epizodow w 2 :D:D ale do konca zycia zapamietam samobujcza bramke na 2:0 w 96 roku:D:D:D
Czy w końcu którys z was mógłby wytłumaczyć mi na ch.. niemieciemu turyście szalik cracovii???? to tak jak ja bym pojechał do berlina i kupił sobie szalik unionu berlin:D:D:D:D:D
Do krk:
może byś grzecznie przeprosił najpierw za wybryk z innego tematu, a potem dopiero zabierał (dawał) głos, co?
Poza tym:
Spytaj się twojego kolegi Irka A. ile ta "kupna" brameczka była warta!
Dla równowagi nie zapomnę tego jak was (bez pieniędzy) K.Duda załatwił z główeczki, nie mówiąc już o tym jak Legła was rżnęła ile wlezie.
Do reszty:
Głowę dam, że odpowie na to wyzwiskiem, albo wmówi nam, że i tak są lepsi, albo, że to my jesteśmy sprzedawczyki, nie odpuści sobie. Psychoanalitycy już tacy są.
:))))))))
------------------------------------------------
To NA ZAWSZE WIELKA WISŁA !!!!!!!!!!!!! była kiedyś w II lidze???
-----------------------------------------------
Jakim cudem?
PS. Chciałbyś prostaku mieć tylu kibiców co Union.
klaros dobre i polityczne:-)
Cracovian and PROUD of it!
Na każdym kroku obnażasz swój imbecylizm prostaczku z Reymonta! Tym razem obrażasz Union Berlin - klub o którym gówno wiesz i który jeśli chodzi o fanatycznych (i wcale licznych!) kibiców jest z pewnością w ścisłej czołówce Bundesligi. W samym Berlinie sytuacja jest prosta - na Herthę chodzi 90% "sympatyków dobrego futbolu" (tyle, że w Niemczech jest ich "trochę" więcej niż w Polsce) i 10% kibiców Herthy, a na Union 90% kibiców to fanatycy Unionu!
BTW czegoś Wam to nie przypomina? :)
HAHAHAHAHAHAHA Ale się uczuciowi zrobiliście:D:D:D Skoro mieliście takich piłkarzy którzy sprzedali derby to najlepiej o was świadczy!!! Pogadamy za rok awansujecie do I ligi i będą Derby!!! I ciekaw jestem co powiecie jak dostaniecie 3:0, znowu będzie sprzedany mecz????? W końcu teraz pół waszego składu i trener to WISŁA!!!!!!!!!!!
OK. Umowa stoi. Nie ma cię tu przez najbliższy rok.
hahaha dobra:D:D:D dzięki sensej:D:D:D:D
krk idioto , zaraz dostaniesz bana ,ino uważaj PSIE!
Na tyle was tylko stać???????
A może byś wreszcie drętwoto przeprosił za sadzawkę, co?
Do krk
"WISŁĄ SZMATO CO TY NATO?!" mowi ci to cos?????? Bo mi sie wydaje ze to dopiero jest porazka!!! Jaki klub starcil najwieksza flage w polsce???? A no ZWISŁA! No wiec ty sie smiej z nas ze garlismy po III ligach a my sie bedziemy smiac ze wiekszych frajerów w POLSCE to niema.
jaka to flaga??
Powiedz karlos gdzie mam sie zjawic z kwiatami hahahahaha tak poza wszystkim to ja miałem po was jeżdzic według twojej teori. A tu patrz koledzy ze wsi się wtrącili. Najważniejsze jest jedno nie dostalem od was odpowiedzi na moje pytanie!! po ch.. turyście z niemiec szalik cracovii skoro o niej nie słyszał??? A kto jest lepszy w Krakowie okaże się za rok mam nadzieje że awansujecie do I ligi i w końcu będą derby, a w tym meczu wynik będzie jeden3:0 dla Wisełki :D:D:D:D:D:D
Ty gościu krk, masz chyba kompleks Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)