Niewiele sie spóźnił Paweł...
Najpewniej już na najbliższym, niedzielnym, meczu Cracovii z GKS-em Bełchatów na stadionie przy ul. Kałuży pojawi się nowy zegar świetlny.
Zegar będzie miał pięć metrów szerokości i trzy metry wysokości. Wyświetlane będą metrowej wielkości cyfry pokazujące wynik i czas. W zegarze zostanie wykorzystany system elektroniczny LED, dzięki czemu będzie on dobrze widoczny nawet z dalszej odległości. W przypadku spalenia jednej z wielu lampek zegar pozostanie czytelny. Stadionowy czasomierz kosztuje około 30 tys. zł i został wyprodukowany przez szczecińską firmę Ostar. Szefowie klubu twierdzą, że zdążą z montażem do niedzieli, pod warunkiem że pozwoli na to pogoda. To nie koniec tegorocznych inwestycji na stadionie Cracovii. Najpóźniej na mecz z Tłokami Gorzyce (15 listopada) krakowianie będą mieli także własne nagłośnienie wykonane przez firmę z Będzina.
Dwaj Panowie B
Kibiców "Pasów" przestraszyły treningowe absencje dwóch zawodników z podstawowego składu. Na szczęście kontuzje Piotra Bani i Marka Bastera okazały się niezbyt groźne. U Bastera badanie USG nie wykazało uszkodzenia mięśnia dwugłowego uda, podobnie jak zdjęcie rentgenowskie - stłuczonego śródstopia Bani. - Dmuchamy na zimne, dlatego dopiero dziś lub jutro będą trenowali z drużyną - powiedział nam trener Cracovii Wojciech Stawowy.
Wczoraj piłkarze "Pasów" rozpoczęli trening od lekkiej przebieżki. Po niej zagrali w "dziadka" i był to ich jedyny kontakt z piłką. Na koniec trener Stawowy zaaplikował piłkarzom 75-minutowy trening na siłowni przy dużych obciążeniach.
Nie marnuje czasu sztab szkoleniowy Cracovii. Mecz najbliższego przeciwnika GKS Bełchatów z Piastem Gliwice (1:0) obserwował i nagrywał na wideo trener trampkarzy Cracovii Mirosław Sadko. - Jestem bardzo zadowolony z tej pracy, która bardzo nam pomaga - nie kryje zadowolenia trener Stawowy. Teraz mecz zostanie poddany gruntownej analizie trenerskiej, a w sobotę obejrzą go piłkarze "Pasów".
-
-
Cracovia będzie miała nowy zegar
Zegar będzie - k... co się dzieje,czy ja śnie? - idziemy do przodu jak burza!!!!!
No i jakis szczecinski akcent na stadionie Cracovii :)
Jak trafie na Kaluzy bede mial komu kibicowac (jak Pogon nie bedzie grala) - zegarowi zeby dobrze chodzil ;)
Bezprzerwy ostatnio coś przybywa na naszym stadionie , najpierw krzesełka , sektor dla gości , teraz zegar. A za rok oświetlenie i kryta trybuna - napewno tak będzie :)!
HEJ HEJ CRACOVIA
ale sie dzieje, oj Panowie ale sie dzieje :))
no i super, nareszcie nie będę musiał pamietać o uruchamianiu stopera w zegarku z poczatkiem meczu:-)
1) Nie mów tak Itsme, masz dla nas wiele sympatii...
2) Oby historyczne 1:0 na tym zegarze zapalilo się za sprawą pilkarza Cracovii, swoją drogą ten kto to zrobi przejdzie do historii...
ten, kto powiedział że szczęśliwi czasu nie mierzą, to idiota!!!
Tylko żeby na tym zegarze były przynajmniej dwie cyfry przy wyniku dla pasów, bo dla naszych piłkarzy jedna może nie wystarczać w przyszłych meczach :)
Tylko Pasy !!!
MAN WHITHAUT A GUN :)
Icek 66 na rzecznika prasowego Craxy!!!!!!!!!!!!!!!
Itsme; no jasne że tak, ale przyznaj, że Pasy też odrobinkę o.k.
Icek - ja juz tak dobrze jestes poinformowany, prosze - pokaz projekt stadionu. Plizzzzz.... ;-)
Wiedziałem że tych czasów dożyję i to za "młodu"!!! Rany!!! Brak mi słów!!! Cieszę się niewymownie!!!
To nie jest sen, rzeczy naprawdę dzieją się ...
Może w przerwie meczu spec od dźwięku by to puścił:)
Ja też wiedziałem!! Żeby tylko ten zegar pochodził dlużej niż poprzedni
MAN WHITHOUT A GUN - usmiechnolem sie - (nie pomyslalem o podpisie) - to o czyms swiadczy - czy aby napewno chcesz spowodowac zebym na meczu Pogon - Cracovia zeby czuc sie bezpiecznie musial usiasc z Wami na sektorze ;)
tekst icek-a jest z gazety wyborczej......
Suer ,już sie nie mogę doczekać :).
>Icek 66 na rzecznika prasowego Craxy!
Delgado - na rzecznika nadawalbym sie tylko w Polarze (tez lubie się napić po meczu;-))))))
a jak widzisz znawet o podaniu źródła zapominam.
No to stary nie rób jaj, bo uwierzyłem, że masz papiery na to stanowisko:))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)