W związku z tym iż transmisja na CANAL+, trza się dobrze postarać! Postaramy się ściągnąć do młyna kilku oprawców - by nam pomogli dobrze wypaść.
-
-
Młyn 2 na meczu Cracovia - Bełchatów
Główna kamera będzie niestety na spikerce więc młyn dwa musi się bardzo sprężyć, będą dla was zadania specjalne!!! ;)
Byle tylko ich za ten jedyny młyn telewidze nie wzieli.
W każdym razie PEŁNA GALA BANDEROWA!!!!!!
============================================
Oby TV CHłopaków nie speszyło ale w sumie na każdym meczu sa jakieś kamery!
Craco,a moze na ten jedyny mecz młyn przenieśc na przeciwną stronę,hm???
Craco... wszystko ok, ale jakby trza było coś wcześniej ustalać to czekam na maila...
Wszyscy na dwujkę w pasiastych koszulkach. Innych bym nie wpuszczał docelowo :) To wyglądałoby naprawdę kozacko.
Dostrajajcie gardełka. Postaramy się też podkręcić trybunę na prawo od spikerki. Dzięki Denonowi, możemy już koordynować 3 młyny i spikera jednocześnie!
Oj będzie nadzwyczajnie. tylko kasy trochę brak do zamknięcia budżetu ...
Niczego nie ruszajcie.!!! Przenoszenie mlynow to tu to tam kojarzy mi sie z czasami upadku i szukania rozpaczliwego jakiegos szczesliwego miejsca.
Mlyn wrocil na pierwszoligowe miejsce...i chyba tam jest kibicowski czakram;-)
Jasne ze nic nie zmieniamy !!
Jak bedzie trzeba i bedzie warto beda inne kamery aby cos pokazac ! A doping słychac tak czy siak dzieki mikrofonom !
Jak pamietam Icku w sezonie 82 /83 ( I liga ) młyn był od ul. Focha ( Puszkina)
Craco czuję się "wywołany do tablicy" ;)
Krótka piłka : ile,kiedy i gdzie ?
Denon:)........
Tomecki. Prawde gadasz ale potem przeszedl na obecne miejsce, potem na druga strone spowrotem, nastepnie za bramke od Kopca potem za bramke od Kaluzy ...
potem nie bylo mlyna potem mlodzi byli od Focha starzy od Klasztoru (hehe na odwrot niz teraz) potem po q-ie z 96 nie bylo mlyna. Teraz jest dwojmlynowosc wspaniala ale trzeba nam trojmlynowosci czyli mlyn dzieci z podstawowych szkól na specjalnej trybunie gdzie bilety bedą po 2-3 zlote;-)
Jakbym umiał pisac co mi DelGado supponował to bym historie młynowania napisał.
O nie, ja się już nie odzywam, bo znowu zdajesię coś palnąłem, i wychodzi na to, że zachwilę Denonie dług wdzięczności nas kibiców przerośnie! Przy takim wkładzie jak twój, nie śmiałbym po prostu. Umówmy się , że jak do czwartku będą jeszcze braki to się nieśmiało odezwiemy ok?
młyn dla dzieci razem z hostessami tez dobry pomysł , mój syn cały czas podkreśla że wyższośc Cracovii nad druga strona błoń to m.in to że u nas jest sektor dla dzieci a tam nie. Nie chodzi na mecze więc go nie wyprowadzam z błedu że ten sektor był raz i na tym koniec niestety.....
A co szykuje się jakaś manna z nieba ? :)))
Niestety, ale może inny cud ;).
Denon , jakby co to na pewno się odezwiemy, bo bardzo nam zależy na pokazaniu Cracovii całej Polsce w pełnej krasie. A oprawa ma to podkreślić na maxa niespotykanego w tym roku. Nie oszukujmy się. Takie okazje nie mają miejsca codziennie ! Zawiodło kilka źródeł finansowania, inne wręcz przeciwnie, wypaliły. Robimy co możemy, jesteśmy w połowie drogi na dziś. Czuć mobilizację, mam nadzieję że przełoży się ona na doping i oprawę najlepsze w tym roku.
Cracovia pokaże , na co ją stać, do cholery, na oczach całego kraju, w tą niedzielę !!!
Panowie, bardzo ważne... musi być prowadzący może dwóch w drugim młynie, a pomysł z przesunieciem młyna w prawo nie jest zły, przy czym myśle, że życie to zweryfikuje tzn, jeśli bedzie wiecej głośnych Pasiastych Koszul,to młyn pójdzie najpierw w jedną a potem w drugą stronę by zdobywać tzw przestrzeń życiową, i odbedzie się to w sposób naturalny...(szcunek dziadkom, oni byli Tam ,kiedy większości z nas jeszcze nie było na świecie)
Tomruk: cenna uwaga z tym prowadzącym, oprócz tego musi być taka ekipa w młynie 2 jak na Zagłębiu - wtedy pokazaliśmy na co nas stać, tak więc ZAPRASZAMY do młynu 2.
PS. Jeszcze jedna uwaga: przychodźcie jak najwcześniej w niedzielę - będzie nam łatwiej tak rozłożyć siły i niektóre rzeczy ustalić by cały sektor był zgrany.
I wszyscy pasiaste koszulki! taki sektor będzie się naprawdę wyróżniał...w TV:)
ja juz wrocilem i pierwszy raz ide na 2 lige:))) jak trzeba kogos w koszulce i z mocnym gardelkiem w mlynie 2 to moze sie poswiece. a spytajcie świstaka ze mnie dobrze slychac
MIŁOŚĆ WIARA WALKA LECH CRACOVIA ARKA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)