Porozumienie Lecha z Kompanią Piwowarską
25.10.2005 21:55
Koniec nieporozumień pomiędzy Lechem Poznań a Kompanią Piwowarską. We wtorek obie strony podpisały umowę, która kończy bojkot produktów Kompanii Piwowarskiej przez kibiców Lecha Poznań.
Kompania Piwowarska przekaże 10 groszy na rzecz WKP Lech Poznań z każdego opakowania piwa Lech Pils sprzedanego na terenie Wielkopolski w okresie pomiędzy 1 marca a 30 kwietnia 2006 roku" - czytamy w porozumieniu.
- Jesteśmy z Lechem już od pięciu lat. Wspieraliśmy klub również wtedy, gdy znalazł się w drugiej lidze. I pomimo faktu, ze marka Lech nie sponsoruje już żadnych wydarzeń związanych z piłką nożną, chcemy nadal kontynuować współpracę z klubem, ponieważ wiemy jak ważne miejsce zajmuje on w sercach poznaniaków - powiedział Bogusław Biszof, wiceprezes marketingu.
- Cieszymy się, że Kompania Piwowarska kontynuuje współpracę z naszym klubem. Na takich wypróbowanych partnerach można budować lepszą przyszłość klubu. Pieniądze uzyskane podczas tej akcji chcemy przeznaczyć na wybudowanie boiska treningowego z tak zwaną sztuczną trawą trzeciej generacji - dodał Radosław Majchrzak, prezes Lecha
Mozna Pic Piwo "LECH PILS" Ale i tak tylko na terenie Wielkopolski ... wiec i tak chujnia dla Pasiaków:)
Bezpieczna Pułka To WARKA:)
-
-
Piwo LECH ...:)
Ja tam wole okocim.OK;)
Właśnie w Krakchemii zauważyłem, a jakże [i]Zagłobę[/i].
I cóż za rozczarowanie - robiony w Wawie :/
Czy oni coś jeszcze robią w zakładach w Brzesku?
w Almie ;)
panowie, promocja będzie w marcu. teraz bojkotujemy nadal :)
Zagłoba to było kiedys moje ulubione piwo :(
a ja zachęcam wszystkich do picia piwa legendy ZAGŁOBA OKOCIM wielki powrót piwka już nastąpił cena za butle 2.39( przynajmniej u mnie) 13,1 ekstraktu tylko zjeb.... etykieta ta zielona klasyczna była najlepsza :)
ps
dev nie rozpaczaj piwo wróciło na dobre wycofują te OKOCIM z biała eytykietą
HURRRAAAAAAAA
z biała etykieta to chyba OK ten niby na export tak ??
dev OK spróbowali by mi go wycofac popularny STAWSKI musi zostać ręce precz od tego bromusia mi chodziło o JASNE PEŁNE w momencie kiedy go wysprzedadzą kończą jego produkcje a wiem co mówie :)
Koziołek my bojkotować bedziemy tez w Marcu i kwietniu, bo nie mieszkamy w Wielkopolsce :)
fakt ;) tak cześto bywam u Was, że już o przyłączeniu do "NAszego Księstwa" myślałem ;)
A ja miałem sie do was wybrać w przyszłym tygodniu i mnie załtwiła zmiana terminu meczu :(. I zobacze mecz tylko w TV.
OK.OK.OK.OK.OK.OK....OKOCIM
12 dni później
Pieniądze uzyskane podczas tej akcji chcemy przeznaczyć na wybudowanie boiska treningowego z tak zwaną sztuczną trawą trzeciej generacji - dodał Radosław Majchrzak, prezes Lecha
-"sztuczna trawa" powoduje kontuzje kolan lepiej zainstalowac boiska treningowe (podgrzewane) z piachem i zwirem zmieszane ktore sa na wieki wiekow a taka trawa sztuczna kosztuje duzo kasy i trzeba ja wymieniac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)