W swoim życiu (27 lat), spotkałem co najwyżej 3, w miarę normalnych kibiców ...... . Piszę w miarę, bo normalni moga kibicowac tylko Cracovii!
-
-
Za rok 'Święta Wojna"?
Panowie, jak juz kiedys napisałem na Waszym forum cenzura jest jak za Stalina. Wszelkie wpisy "pokemońskie" lub "nie po myśli" moderatorów są usuwane (sam odczułem to na własnej skórze). Tak więc rzeczywiście wszystkie wpisy są "cacy" wyważone i pisane przez "jedynie inteligentnych kibiców Cracovii". Tymczasem na forum Wisły zalogowanych jest prawie 3000 użytkowników "z kąd i po co" tego nie wiadomo. Nasi moderatorzy forsują jednak zbyt demokratyczne podejscie do tematów i forumowiczów - jaki efekt - wszyscy widzą. Wytłumaczcie mi czy "Wislacka część Krakowa" jest bardziej swiatła i ma dostęp do internetu bo sądząc po proporcjach na stadionach i na forum coś jest nie tak. Sami mówicie ze na stadionach kibiców jest po równo a w interenecie ....cóż Wiślaków kilka razy więcej (nie wnikam w jakość a w samą ilość), zatem wielce prawdopodobne jest że część Pasiaków została u Was "zabanowana" z powodu "inteligentnych" wpisów lub też spora grupa kibiców Cracovii nie ma mozliwości skorzystania z sieci (biorąc pod uwagą że Wasi kibice to "miastowi" a nasi to "wieśniaki" brzmi to dziwnie) - do tej grupy nie zaliczam oczywiscie autorów "flagi akademickiej" ;-). A tak dla porównania - przypomnijcie sobie jak pieknie wygladała Polska w komunistycznych gazetach - zero rozbojów, zero kradzieży, wszędzie dobrobyt, w zakładach po 300% normy (normalnie forum Cracovii) a teraz gdy mamy demokracje zajrzyjcie do prasy - burdy na sationach, morderstwa, gwałty, strajki, bezrobocie (i tu nasówa mi sie forum "Wisły" - zero cenzury - wszystko "na tapecie"). Co lepsze osądźcie sami.
Jeden "Pasiak" napisał my mamy kilku bandytów oni samych idiotów. Człowieku wolę milion debilnych wpisów niz jedno morderstwo!
Panie Schlosser znowu pan mnie zdenerwował - ja jako moderator przyznaję się do usunięcia ok. 50 postów - to wszystko w tym:
Lwia część to bluzgi kibiców innych drużyn (w większości Twoich kolegów) na Cracovię...
no i tam cosik się jeszcze przydarzyło
Moderatorem jestem już sporo czasu - hmm to rzeczywiście tnę jak cholera...
Ale jeśli u Was moderatorzy są chorzy z nienawiści do Cracovii i wpisują się na poziomie trzylatków a do tego nie potrafią nawet na maila odpisać to sorry ale poziom Waszego forum nigdy nie będzie dorastał do naszego - a jeśli piszesz o ilości zarejestrowanych użytkowników... Chłopie Wy gracie w pierwszej lidze macie w cholerę ludzi z innych miast!!! Aha i zrób sobie statystykę kto na czyim forum się więcej wpisuje - wynik jest jasny - chyba po prostu niektórzy uciekają do normalnego poziomu - nie dziwię im się...
No i na koniec - pogadaj z netowcami z całej Polski - forum www.wislakrakow.com jest pośmiewiskiem... przykro mi ale tak jest...
Hej Karvin - "znowu pan mnie zdenerwował" - a kiedy był pierwszy raz?
"a jeśli piszesz o ilości zarejestrowanych użytkowników... Chłopie Wy gracie w pierwszej lidze macie w cholerę ludzi z innych miast!!! " dlatego proszę nie generalizować że każdy wpis jest dziełem Wiślaka.
Co do usuwania wpisów to zdarzyło mi sie to tutaj kilka razy choc nie były to wpisy wielce szowinistyczne i obraźliwe (moze prócz pierwszego ;-) ). Poczekajcie - macie sukcesy sportowe - kibiców coraz wiecej - przyjda i "kwiatki" na Wasze forum i wtedy Karvinie albo zespujesz swoja statystykę "cenzora" albo poziom forum spadnie. I zyczę Wam z całego serca aby do poziomu "forumowiczów" dostosowała sie reszta "pasiastej brygady". I tu Karvinie posłuchaj - jak juz tu pisałem WASZE FORUM JEST NA WYŻSZYM POZIOMIE NIŻ NASZE!!! Pewnie dlatego wpisuje sie "tu" częściej niż "tam" - wolę dyskusję na tematy sportowe i kibicowskie niz pier.. o pokemonach. Proszę Was jednak o jedno - tak jak ja nie piszę że wszyscy "Cracovianie" to mordercy i nozownicy - Wy nie piszcie że wszyscy Wiślacy to "debilni forumowicze internetowi".
Co do derbów - CHCIAŁBYM JE BARDZO!!!
Schloser,
ja nie pisałem, że wszyscy Wiślacy to "debilni forumowicze internetowi", użyłem jedynie sformułowania, że na podstawie lektury waszego forum można odnieść takie wrażenie.. nie musisz mnie przekonywać, że mądrzy Wiślacy istnieją.. mam taką świadomość.. problem w tym, że na waszym forum widać raczej samych głupków..
ale po co o tym dyskutować skoro raczej mówimy tu jednym głosem..?
pzdrw
a) Pierwszy raz w temacie "do Ro Mana" na temat strony internetowej...
b) "w większości Twoich kolegów" - czy w więszkszosci to znaczy wszyscy??? mi tak się nie wydaje...
Ja Twojego posta usunąłem raz w życiu - to był chyba temat pt. fajne flagi macie... (sam wiesz co w nim było)
c) co do psucia swojej statystyki jak to ładnie ująłeś... wiesz ja nienawidzę głupoty... a niestety czasem mam wrażenie że po prostu na forum Wisły przechodzą takie a nie inne teksty bo moderatorzy sami piszą w tym tonie...
pozdrawiam
Schloser paru morderców chodziło na wisle np gen Gruba (pacyfikacja nie jednej kopalni) lub chodzi na wisłe tu nazwisk nie podam ,pewno chodzisz jeszcze do liceum i jestes chłopcem który lubi kwiaty ,zachwyca sie motylkiem i gra w klasy-uważaj kolego mordercy są wśród nas nawet w tym barze do którego chodzisz.
Skoro uważacie się za ludzi inteligentnych to jak mozecie oceniać poziom KIBICÓW Wisły na podstawie wpisów na forum???
Przecież tam każdy moze wejsć i wpisać co chce.
Forum to ma być rozrywka a nie stwór ocenzurowany jak za komuny, którą tak bardzo wiążecie z Wisłą.
Mnie też denerwuje armia małolatów którzy nie za bardzo wiedzą co piszą ale musze przymykać na to oko bo bym oci....
Nie wiąże jednak poziomu wpisów na forum z poziomem reprezentowanym z tymi kibicami kórzy podążają kibicowskim szlakiem.
Druga sprawa-Karvin, nie wiem czy to była Twoja robota czy innego moda, ale kiedyś mój wpis o chuliganach Cracovii z przykładem z meczu Polska-Włochy, w kórym nie było ani jednego przekleństwa, nazwiska, ksywy-został skasowany w góra 20 minut. Czemu?
Trzecia sprawa - Panie Pizz(?)a-jestem w pełni zesrany przed konfrontacją z Tobą
nie ja ksowałem dlatego Ci nie odpowiem.... ja bym nie kasował...
Acha i nie wiążę poziomu forum z poziomem kibiców...
Ja mówiłem o poziomie forum - a to jest Wasza wizytówka w sieci czy tego chcecie czy nie dlatego trzeba dbać o nią...
Ok Karvin ale stronę zakładają nie koniecznie ludzie którzy mają najwiecej do powiedzenia na trybunach,więc kto ma pilnować poziomu?
Po drugie większość ludzi chodzących na mecze nie "skomputeryzowanych" na słowo internet po prostu się uśmiecha i wali ich to co tutaj jest pisane.
Czasem zresztą też mam wrażenie jakbym był w "matrixie" przegladając różne fora.
north - nie twierdze, że wszyscy się boicie derbów. Ale będzie jak w 95r. Wasi sezonowi kibice, małolaty itp byli w szoku, że jest nas tyle. Żyliście w przekonaniu, że jest tylko jeden klub w mieście. Wielu z was nie może zrozumieć powrotu Wielkiej Cracovii. Ale cóż się dziwić - Pasy grały w III lidze przez pieć lat czyli dłużej niż spora grupa waszch kibiców chodzi na mecze. Dla nich jesteśmy III ligowym kopaczem co wyraźnie widac czytając wasze forum.
Panie Pizza ja znam kulisy Waszej liczby na derbach na Wiśle a to z tego powodu ze mam kuzyna na Woli i opowiadał jak to na boisko skolne podczas rozgrywania meczu przez zwykłych chłopaczków kilkunastoletnich wszedł pewien Pan (T-tak często goszczący na fotkach z Waszego stadionu jako ochroniarz) i zapowiedział "jutro macie być wszyscy na meczu bo jak kogoś nie będzie to zapi...... potem na osiedlu".
W taki więc sposób kilkunastu chłopaków z Woli zaliczyło mecz choć nie mieli wcale na to ochoty.
To taka dygresja bo nie będę pier..... że gdyby nie takie "kwiatki" to byłoby Was mało.
north ale pierd...... , szkoda mi tych chłopców ,płacze nad ich losem ,co za chamstwo biedaki musiały iśc na mecz i to w dodatku siedziec na sektorze Craxy a na pewno każdy z nich miał gorączke i tak wycienczeni poszli na pewna smierc jak do obozu koncentracyjnego,north odpusc sobie ten melodramat.
odpuszczam maciek ale to jest fakt, niewiele zmieniający ale jest..czy nie podobnie było z kilkoma przerzutami?
Każdemu jest potrzebny jakiś bodziec do nawrócenia... :)
przewrócenia
"Schloser paru morderców chodziło na wisle np gen Gruba (pacyfikacja nie jednej kopalni) lub chodzi na wisłe tu nazwisk nie podam ,pewno chodzisz jeszcze do liceum i jestes chłopcem który lubi kwiaty ,zachwyca sie motylkiem i gra w klasy-uważaj kolego mordercy są wśród nas nawet w tym barze do którego chodzisz."
I znowu motywy kombatanckie. Maaćku wróć do rzeczywistości! Wystarczą rozmowy z Dr Jekyllem nt. jego walki z komunizmem poprzez świadomy wyboru "Cracovii" w wieku 5 lat.
Chciałem także zaznaczyć że jako: "chłopiec który chodzi jeszcze do liceum i lubi kwiaty ,zachwyca sie motylkiem i gra w klasy" nie uczęszczam do barów a tymbardziej do tych opanowanych przez morderców.
Ale dziękuję Ci za tą pełną wdzieku, faktów i dużo wnoszącą do tematu polemikę. Nawiązałeś do najlepszych tradycji forum Cracovii. Dziękuję Ci również, ponieważ w świetle twego wpisu, wpisy "pokemonów wislackiego forum" nie wywołują na mej twarzy tak wielkich rumieńców. ;-))
North,
zawsze brałem twoje wpisy (w różnicy od innych forumowiczów) jako temat do dyskusji i szanowałem ich (bo jako Czech mam jakiś takiż odstęp od Krakowskiej Świętej wojny) ale teraz to trochę przesada. Pana T. dobrze znam i nie uważam poganiania młodych na C. za jakąś krzywdę. Po prostu jest potrzebne pokazać młodym światło w tunelu, kropka.
Pozdro, A.
north, przytoczona przez ciebie historia jest typową, nie uzasadnioną plotą, którą można sfabrykować w kilka sekund.. proponuję polecieć z tym do Super Expressu albo Bilda.. oni na to jeszcze nie wpadli.. ;-)
pzdrw
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)