Panowie czym będziemy jechać do Łodzi ?
Proszę o odpowiedź .
-
-
Wyjazd do Łodzi na ŁKS - ...
czym sie da!ja wybieram LOT balice-okecie i intercity Wwa-Lodz a z dworca oczywiscie taryfka:)
pielgrzymka na ŁÓDŹ :)
Przybywajcie, przybywajcie. Sektor dla gosci moze pomiescic kilka tysiecy kibicow, wiec wszyscy sie zmiescicie.
Pamietajcie by zakupic bilety w klubie, bo skonczycie tak jak Arka, ktora pocalowala brame i musiala sie konspirowac na trybunach ŁKS.
ja sadze Vsoto,że tym samym czym do BB.Pozdro
Spoko damy na Kontrole 5 zł ... Tak jak do Bielska Białej
hahhah:))
Temat sugeruje mecz z GTS - moderatorzy dajcie zamiast kropek Cracovia lub Pasy.
ja tesch jestem ciekawy . . . czym uderzamy na łódz !!!!!!! Dawajcie propozycje wyjazdu . . .
Przyjeddzie do Łodzi jak najliczniej. spodziewamy się was ok800
Zróbmy taką oprawę , żeby Żydzew zesrał się z zazdrości
nadchodzą czasy tysięcznych wyjazdów Cracoviaków..
pzdrw
Spokojnie mamy jeszcze Szczecin na wyjazd a na ŁKS zrobimy coś zajebistego ... - )))
Ja sie nawet chyba zabiore :P
Jedziemy na ŁKS pociągiem!
tylko PKP , ale nich ktoś go załatwi :)
@!#$ nawet konno byle was było duzo !!!!!!!!!
mecz w piątek czy niedziele ??
Spokojnie PKP się załatwi (((-)))
Damy na kanara .....
mecz 7-piątek
Jaka jest szansa kończąc pracę w piątek o 16.00 (planowo w praktyce bywa różnie) i zdając służbowe autko :-( dotrzeć na meczyk, może ktoś podpowie??? Rozpatrywałem opcję ancymona, ale to są chyba koszta nie do przejścia :-(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)