Ze strony unia.dwory.pl
Cracovia na ekranie
Na czwartkowy przedpołudniowy trening drugi trener zespołu Dwory SA Unia Tomasz Rutkowski przygotował seans wideo pod tytułem "Cracovia". - Nasz najbliższy rywal jeszcze w tym sezonie nie przegrał meczu - przypomina Tomasz Rutkowski. - To na pewno silna drużyna i musimy się do konfrontacji z nią przygotować w sposób szczególny.
Trener Tomasz Rutkowski wybrał z oświecimskiego spotkania Dwory SA Unia - Cracovia najbardziej charakterystyczne momenty.
- Cracovia ma swoje mocne, ale ma też swoje słabsze strony - twierdzi Tomasz Rutkowski. - Na ekranie, podczas seansu wideo, można to wyłapać i zwrócić uwagę zawodnikom na to czego w meczu z tym rywalem nie wolno robić i na to co robić trzeba. Mam nadzieję, że ten seans będzie podstawą dorego występu w piątek w Krakowie.
8:29 6/10/2005
-
-
CRACOVIA - UNIA 07.10.2005 godz. 18.00
A ja nie mogę być...
Kobita nie zdzierżyła.
"Jak to? sobota, niedziela, wtorek, piątek, i znowu niedziela? To ja jeszcze się licze?"
Musisz z któregoś zrezygnować. Wybrałem piątek, licząc, ze się coś zmieni. Jeszcze będę ją próbował przekupywać, ale obawiam się, że "po ptokach".
no widze za Panowie poszli moim tokiem rozumowania ! mecze z Unia to jest TO ! a ze bedzie to glowny rywal do tytulu jestem pewien ! Tychy jezeli nawet podniosa sie w play offach to hmm , jak beda nisko w tabeli beda mieli klopoty przejsc np Stoczniowca chociaz , ktory u siebie gra pieknie ! a co do meczu w nidziel , tez smaczek jakis tam bedzie , danow ich nie bylo tutaj , pamietne mecze , ale nie o tym temat :)
W dzien moich urodzin Pasy rozwalą Unie 24:0
Hokeisci juz zapewnili , ze postaraja sie zrbic mi mily prezent;)
PS: Miałem ch...wy, mam nadzieje , ze nie proroczy sen ze dostalismy z Kujawiakiem 4:1 :/
Klaros, przecież zostały poniedziałek i środa.
Ja tez sie wybieram na ten meczyk. W sumie to chodze na hokej okazyznie i tylko na "play-off -y" ale ze gramy z druzyna ktora w skladzie ma moich ulubiencow pana P i pana K - to chce zobaczyc ich osobiscie :-D
"Bo prawda jest taka ze Puzio... Klisiaka" :DDD
"Prawda jest jedna - ze Unia to ... wredna" :DDD
Pozdro i do zobaczenia na lodowisku.
Przed 11. kolejką PLH
pj, mb 06-10-2005 , ostatnia aktualizacja 06-10-2005 20:58
Rywalizacja lidera z wiceliderem, drugiego bramkarza kadry z pierwszym oraz rewanż za ubiegłoroczny półfinał mistrzostw Polski. Dziś o godz. 18 rządząca w lidze ComArch/Cracovia podejmuje Dwory/Unię. Niewykluczone, że w "Pasach" zadebiutuje obrońca z Podhala - Bartłomiej Piotrowski
- Warunki zatwierdzenia Bartka do Cracovii są już ustalone z Wiesławem Wojasem. Brakuje tylko podpisów stron i przesłania dokumentów do PZHL - twierdzi szef sekcji hokejowej Cracovii Adam Zięba. - Miesięczna przerwa odbiła się na mojej dyspozycji. Trening to nie to samo co mecz - uważa Piotrowski.
Unia w lidze przegrała tylko raz - z... Cracovią w Oświęcimiu (0:2). - Jedziemy popsuć "Pasom" dobre nastroje i na pewno nie położymy się na lodzie - odgraża się jej bramka Tomasz Jaworski. "Jawa" stawi dziś czoła byłemu koledze z drużyny Leszkowi Laszkiewiczowi. - Na każdego jest jakiś sposób. Leszka musimy po prostu zneutralizować jak zresztą całą drużynę Cracovii - zdradza Jaworski.
- Jak mają takie zadanie, to niech się starają. My przede wszystkim musimy skupić się na uważnej grze w defensywie - planuje "Laszka", zapewniając, że jego forma może być jeszcze wyższa.
Mecz będzie miał dodatkowy podtekst. Naprzeciwko Jaworskiego stanie jego zmiennik w reprezentacji Polski Rafał Radziszewski. - To będzie dodatkowy smaczek i motywacja. Sprawdzimy, kto jest lepszy - zapowiada Jaworski.
- "Jawa" jest w Unii najważniejszą postacią, choć nie można lekceważyć też doświadczonych napastników jak Klisiak czy Puzio - uważa "Radzik". - Mam nadzieję, że nie przeszkodzi nam mgła. Ostatnio była tak gęsta, że nie widziałem drugiej bramki.
Dziś o godz. 18 Wojas/Podhale podejmuje czerwoną latarnię ligi - KH Sanok. "Szarotki" będę mogły pokazać rywalowi miejsce w szeregu po tym, jak w Sanoku zremisowały 3:3.
G.W.
CracoviaNH Napisał(a):
---------------------------------
>
> "Bo prawda jest taka ze Puzio... Klisiaka" DD
> "Prawda jest jedna - ze Unia to ... wredna" DD
>
> Pozdro i do zobaczenia na lodowisku.
Ja znam inaczej : J...ć Puzię w brzydką buzię:D
W każdym razie,zapowiada się jutro świetny mecz,oby przyszło dużo kibiców!
Będę !!!!!!!!!!!!!!!!!11
Trochę mnie to kosztowało, ale dostałem rabat za imieniy... :D:)
Drogi Klarosie,weż kobitę ze sobą na mecz i po sprawie.
Dbajmy o kobiety bo jak nie to potem nas na mecze nie puszczają;)
sasasasa ale bedzie meczyk:D :D
coraz blizej , co to sie bedzie dzialo !!
wszyscy dzisiaj na HOKEJ !!!!!!!!!!!!!!!1
Mam pytanie, czy dzieciaki wchodzą na VIP z ulgą?
NIE NA VIP WSZYSCY WCHODZĄ W TEJ SAMEJ CENIE :)
1:1
i jak wynik?
2:1 hej Pasy gooool
Jaki wynik?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)