W dzisiejszym PS pisze,że Slovan ma duże szanse na awans do I ligi słowackiej.W tej chwili jest na drugim miejscu tracąc dwa punkty do lidera.Jednak z pięciu drużyn,które walczą w tej chwili o awans ,Slovan ma zdecydowanie najmniej strzelonych bramek i pilnie poszukuje bramkostrzelnego napastnika.
W kontekście tej informacji pomysł na sprowadzenie Szczotki brzmi jak niezły żart,bo to nie jest chyba zawodnik,który poprawi te statystyki.No, ale może się mylę.
-
-
Łukasz Szczoczarz
No to też z Wyborczej:
"...prezes Cracovii Janusz Filipiak zaprzyjaźnił się z prezesem Slovana. Był jego gościem 6 grudnia podczas meczu Ligi Mistrzów Petrżalka - FC Porto. Filipiak nie ukrywa, że liczy na współpracę ze Slovanem. Mikulski nie wyklucza transferu w drugą stronę - do Cracovii. Ale na szczegóły i nazwiska, jego zdaniem, jeszcze za wcześnie..."
Moim skropmnym zdaniem przyjaciołom się takich rzeczy nie robi... ;)
Ale może się mylę...
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim skropmnym zdaniem przyjaciołom się takich
> rzeczy nie robi...
> Ale może się mylę...
Ale się kolega kąsliwy zrobił ;)
70 dni później
Łukasz, znowu nic nie grałeś. Musisz się przełamać, nie masz innego wyjścia.
Bania też nie zaszalał...
Sczotka musi zacząc grać w duecie z Moskitem!!
Szkoda, że się Slovan Bratysława nie przełamał.
SZCZOTA OUT- PORA NA MŁODYCH
no Szczota za stary to nie jest...
Ale gra jakby miał45 - pora na zminę
Chyba na Okińczyca można go zmienić jak wroci z wypożyczenia...;)
łukasz rozegrał jakiś dobry mecz w cracovii w 1 lidze ??? ten zawodnik jeżeli ma jaja to w tej rundzie powinien udowodnić że coś potrafi, jak nie jego pora nigdy nie nadejdzie bo .... zobaczymy
Szczota, albo graj porządnie albo nie wychodź na boisko! Dość tego partolenia!
Wg mnie - zdanie obiektywne i z daleka) ten koleś jest do niczego i jakiś dziwny..
Wogóle mało kto kojarzy grajka.. farbowany i nic poza tym.
moze ma jakies przeslanki do dobrej gry o których nie wiemy??
Napewno pokaże się dobrą grą na wiosne.Wierzę w niego i w jego talent !!!!!!!!!
Forza CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie widzę u niego dobrego podejscia do piłki -on nie ma Tego co np.Rząsa jak go zobaczyłem jak sie składa do strzału to wiedziałem że z niego będą ludzie ....chciałbym sie mylić
468 dni później
No to hop do góry!
Witaj Szczota spowrotem.
Oby to podejście do pierwszej ligi i pierwszego składu było udane...w końcu masz już swoje lata (23;) )
nie....proooooszę nie......
Może chłopak zmądrzał piłkarsko w stali... no i zgolił ten żel, musi być dobrze;].
Pamiętam jak jeszcze w drugiej lidze strasznie podniecał się grą Szczoty Mateusz Borek... w wygranym 5:0 przez Pasy meczu Szczota strzelił bramkę i wydawało się że jest na dobrej drodze ku karierze. Teraz ma drugą szansę, ale wydaje mi się, że Majewski nie będzie taki cierpliwy jak Stawowy i jeśli chłopak ściemni to juz go więcej nie zobaczymy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)