Niepokój kibiców budzi od paru meczy forma Łukasza.Przecież kiedyś potrafił grać w piłkę, był w młodzieżowej reprezentacji Polski.Potrafił przyspieszyć,wejść na pozycję,strzelić głową w stylu A.Szarmacha.Młody wiek/21 lat/ nieusprawiedliwia brak zaangażowania i walki.Ostatni mecz to błędy w wyskokach do górnych piłek,słabe przyjęcie,bojaźń do gry indywidualnej,szybkie oddanie piłki najbliższemu koledze i uciekanie od starć z obrońcami.Słowem ocena gry tego zawodnika od paru meczy jest bardzo niska.Może forumowicze napiszą dlaczego Stawowy stale stawia na niego,nie wyśle go do rezerwy dla odzyskania formy? / plotki o udziałach trenera w wynagrodzeniu i karcie nie są wiarygodne/.
-
-
Łukasz Szczoczarz
Gra jak baba zero walki nie przyłoży nogi obawiam się że nawet w rezerwach byłby cienki.
Cracovia Pany!!!!!
W rezerwach napewno by cienki nie byl, mysle ze wrecz przeciwnie
ale w rezerwach to dopiero by go mogli "polamac" , cos niedobrego sie z nim dzieje od poczatku sezonu ! tak jakby wogole w siebie nie wierzyl ! i taki meczyk czy dwa w 4 lidze to moglo by byc TO
Gość w jego wieku i sytuacji powinien walczyć o pierwszy skład. On nie walczy, bo pozycja jaką ma u trenera Stawowego najwidoczniej mu odpowiada. Mamy tu przykład jak przez przesadę w stwarzaniu warunków cieplanianych swoim pupilom marnuje się talenty.
co się stało z tym chlopakiem, który wszedł na boisko w drugiej połowie meczu cracovia-ruch chorzów i robił z piłką co chciał? ruchliwy, wygrywał pojedynki jeden na jeden , grający bez respektu....dzisiejszy łukasz szczoczarz nawet nie jest cieniem samego siebie sprzed kilku lat....
dramat......
Jak to co się stało? 2-a lata siedzenia na ławce pierwszej drużyny z jednej strony a z drugiej obijanie się w rezerwach jak go wystawiali. Najpierw chłopak stanął w rozwoju a teraz się cofnął. Tu akurat im więcej mu sie do słuchu powie tym lepiej! Talent ma ale od niego zależy czy coś jeszcze osiągnie. Bo Bogiem a prawdą jaki profesjonalny Klub będzie w nieskończoność trzymał "młodego obiecującego napastnika" który po wejściu jest wolniejszy , mniej zwrotny od 30 letnich kolegów z drużyny? Łukasz weź się za siebie i to szybko....
Do psychologa wysłać gościa jeśli jest taki dobry na treningach ,albo wypożyczyć Go do Podbeskidzia...
TRAGEDIA, TO JEDYNE SŁOWO KTÓRE PRZYCHODZI MI DO GŁOWY JWK WIDZĘ GRĘ TEGO GOŚCIA,DO REZERW ALBO DO SPRZEDANIA BARDZIEJ TO DRUGIE
I wogóle gość zaczął jakoś tak dziwnie biegać, jak baba:-)
Luki, co weekend wysiada (choć moje wiarygodne źródło nie mówi, że się opija) w rzeszowskich knajpach, chyba piłka dla niego nie jest teraz rzeczą najważniejszą... Może jest załamany, że nie grał, nie wiem.
Wypożyczyć gościa do jakiejś innej druzyny ,w której będzie miał szansę grać regularnie, a w jego miejsce wpuszczać Tatarę,który w ostatnim meczu juniorów strzelił 3 bramki i chyba już najwyższy czas aby chłopak się zaczął ogrywać w I lidze.
Szczoczarz zdecydowanie odstaje od Banii pod względem szybkościowym!! to są już jaja - start do piłki ma niczym Kryszałowicz. Na razie chyba najlepszym rozwiązaniem jest wypozyczenie go ...
Mam nadzieję, że wczoraj to był już ostatni eksperyment ze Szczoczarzem w pierwszej drużynie Cracovii.
[b]k.u.r.w.a. - bo tylko takie słowo mi się na język nawinęło
sami sobie wejdźcie na boisko i zobaczymy rezultat...
ja myślę, że powinniśmy wspomóc Łukasza, by mógł odnaleźć swoją dawną formę...
pomyślcie sobie, że jesteście piłkarzem Cracovii i wchodzicie na forum chcąc zobaczyć
co piszą o was kibice
czytając takie wypowiedzi od razu odechciewa się wam wszystkiego
przydałyby się jakieś transparenty na kolejnym meczu... ale nie tylko dla Łukasza...
(chyba wiadomo)[/b]
Dawną formę ??!!
A możesz mi szanowny kolego powiedzieć, kiedy on w ogóle miał jakąś formę ??
[b] a szanowny kolega to jakiś nowy kibic, że tego nie zdążył zauważyć? [/b]
fiore podążając Twoim tropem Szczoczarz nie może zaglądać na forum bo go kibice dołują , nie może czytać gazet bo dziennikarze co nie co napomkną o jego formie , no i tv odpada bo w C+ może na własne oczy przekonać sie co prezentuje.
To zależy. Może dla niektórych wciąż jestem młodym kibicem, ale zaręczam Ciebie, że na Pasy chodzę jakieś 5 razy tyle co Szczoczarz gra w Cracovii i dlatego po raz kolejny chciałem Ciebie zapytać kiedy była ta forma Szczoczarza, bo chyba coś przeoczyłem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)