RKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kst,[u]Hrabia[/u],Pas,Tom,Aro,Drk,KSC,dex gramy
> teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hrabia chętnie zagrałby ale niestety jest w pracy :)
-
-
FAJNA GRA-PIŁKA NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]Szkoda Hrabia.Znów nam uciekli NIE DAMY RADY :( do 21 zostały 2 godziny a strata 5 mln :( .....ehhh[/b]
Znowu w dupę.. ;/ brakło niecałych 5 mln.
Sam zdobyłem ponad 5 mln, swoją drogą CIB zdobyłeś nicały milion, a obaj dobrze
wiemy że stać się na wynik dużo lepszy odemnie.. więc jak mamy wygrać skoro nasz najleszy zawodnik
czyli Ty tylko "motywuje" a już jeśli chodzi o grę to bardzo słabo..;/!
rozpaczliwe apele personalne :D wybacz RKS'ie napięty harmonogram ostatnio. ale moze w koncu sie uda i pomogę
19Rudi06 Napisał(a):
> Znowu w dupę.. ;/ brakło niecałych 5 mln.
>
> Sam zdobyłem ponad 5 mln, swoją drogą CIB
> zdobyłeś nicały milion, a obaj dobrze
> wiemy że stać się na wynik dużo lepszy
> odemnie.. więc jak mamy wygrać skoro nasz
> najleszy zawodnik
> czyli Ty tylko "motywuje" a już jeśli chodzi o
> grę to bardzo słabo..;/!
[b]Rudi ja moge zdobyć spokojnie 15 co dzień 5 milionów tylko co to da skoro oprócz nas nikt nie gra.Ten v6 gra za trzy osoby a wystarczy poprosi swoją ekipe i jak np grają w 3 osoby to u nas musiałoby grac przynajmniej 10 osób
Jeśli tylko znajdą sie osoby które ugrają tak jak ty 5 mln GRAM NA 10000% swoich możliwości i moge ugrac naprawde sporo punktów
W następnej kolejce chyba ostatnia wakacyjna musimy sie zebrac i wreszcie wygrać....tylko w poniedziałek fajniebyłoby aby określiły sie osoby które grają i mogą nam na maksa pomóc przez te trzy dni....
[/b]
[b]P.S. Wgóle to dzięki za tyle punktów
CZYLI ROBIMY WSTĘPNĄ LISTE NA PONIEDZIAŁEK -GRA NA MAKSA
JA
KST
SaNtO- i nie ma zmiłuj sie :)[/b]
[b]MUSIMY WRESZCIE WYGRAĆ!!!!!!!!![/b]
no wstepnie sie pisze : )
pas - 5 milionów, kto da więcej :)
Babar Pasiasty Napisał(a):
> pas - 5 milionów, kto da więcej :)
[b]suuperrr że nam pomożesz
To teraz lista wygląda tak
CIB -Ja-
KST -Rudi-
SLP-SaNtO-
Pas -Babar Pasiasty-[/b]
[b]Dalej PANOWIE lista niech będzie jak najdłuższa i od 11:00 w poniedziałek na pełnej ..... jazda z tymi obsrańcami[/b]
[b]TOM, Aro i Hrabia też pewnie pomogą[/b]
[b]....ale to wciąz mało na ich silną ekipe[/b]
Pomogę Wam w poniedziałek późnym wieczorem przez ok. 2 godziny i we wtorek o tej samej porze też ok. 2 godziny. Z braku czasu nie dam rady dłużej pograć. Granie przeze mnie przez 2 dni łącznie przez ok. 4 godziny, powinno dać ok 3 miliony punktów jak to było za poprzednich razów. Może nie jakoś dużo, ale odrobienie 3 milionów zajmie v6 dodatkową godzinę, a dla niego najważniejsza jest liga norweska i w niej będzie grał przez większość czasu.
Czyli w następnej kolejce od poniedziałku do środy na pewno :
RKS (CIB),
19Rudi06 (KST),
Babar Pasiasty (PAS),
SaNtO (SLP),
Ja (HRA).
Gdybyś RKS (CIB) zdobył ok. 15 milionów punktów, Ty Babar Pasiasty (PAS) zdobyłbyś ok. 5 milionów punktów, Ty 19Rudi06 (KST) powtórzył wynik z tej kolejki czyli 5 milionów, Ty SaNtO (SLP) zdobył z 5 milionów (masz duże doświadczenie, więc z łatwością tyle zdobędziesz), ja (HRA) - ok. 3 miliony punktów to już mamy 33 miliony punktów. Powinno wystarczyć do pokonania Metrostars bo 90% punktów zdobywa dla nich v6 a on będzie zajęty głównie ligą norweską.
Aha - TOM, Arro, Co i inni pomożecie w przyszłym tygodniu?
[b]Dobry Plan Hrabia !!![/b]
[b]Panowie przyłączamy sie do listy która wygląda teraz tak :
RKS (CIB),
19Rudi06 (KST),
Babar Pasiasty (PAS),
SaNtO (SLP),
Hrabia (HRA).[/b]
Jedziemy z frajerami.
Ja ze swojej strony mogę zagwarantować 2 melony punktów.
Jeszcze jakieś deklaracje :D?
O ile nic nie stanie na przeszkodzie to myśle że z 7 mln powinienem "utuc":D
robie wszystko by nie miec planow na poniedzialek.wtedy daje 5 a jak nie bedzie kompletnie nic do roboty to moze nawet i 10 :)
[b]Tak trzymać Panowie jeśli Wy zrobicie dużo punktów ja zrobie BARDZO DUŻO :)[/b]
[b]NAJWAŻNIEJSZE WYSTARTOWAĆ NA PEŁNYCH OBROTACH OD 11:00 -TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!!![/b]
[b]...................no ale DALEJ .......KTO NASTEPNY CHĘTNY DO WSPARCIA NASZEGO TEAMU?[/b]
[b]Na chwile obecną lista grajacych wygląda tak:
RKS (CIB),
19Rudi06 (KST),
Babar Pasiasty (PAS),
SaNtO (SLP),
Hrabia (HRA),
Arro (Aro).
DALEJ PANOWIE KTO CHĘTNY???[/b]
[b]POTRZEBNE BĘDZIE MEGA WSPARCIE ABY Z NIMI WRESZCIE WYGRAĆ!!!![/b]
.[b]....aaa i JUŻ OD DZIŚ MOŻNA WERBOWAĆ KOLEGÓW ZNAJOMYCH ..... KAŻDY PUNKT BAAAARDZO SIĘ PRZYDA!!!!![/b]
[b]Witam
No to Panowie jutro od 11:00 jedziemy z Metrostars/Aalesund
Lista grających wygląda na chwile obecną tak:
RKS (CIB),
19Rudi06 (KST),
Babar Pasiasty (PAS),
SaNtO (SLP),
Hrabia (HRA),
Arro (Aro)
????
OD 11:00 gramy non stop musimy zrobić jak najwiekszą przewage w innym wypadku nasz rywal nie da NAM SZANS[/b]
[b]Jazda Panowie zmiećmy ich!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]Ta kolejka WRESZCIE MUS być nasza
CAŁY TEAM GRAMY NON STOP ja wchodze do gry wieczorem
PO 3 MIESIĄCACH BEZ WYGRANEJ TA KOLEJKA MUSI BYC NASZA!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]Fredrikstad gra i AALESUND będzie musiał w tej kolejce grac więcej u siebie w lidze więc szansa na wygrana jest
GRAMYYYY PANOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
[b]U NASCTEN MKS WIDZE ŻE GRA.....[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)