GRAMY GRAMY GRAMY Panowie szykuje sie tym razem rywalizacja z New England.
Jedziemy po wygraną!!!
-
-
FAJNA GRA-PIŁKA NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Widze ze sporo nas Metrost.podgonił.Jeśli ktoś ma czas jutro do południa proszę o wsparcie.
Witam.Wieelkie dzięki Panowie za gre.W tej kolejce nie dalismy szans naszemu rywalowi.Dziękuje za gre:Mar,Asf,Osa,jbw,kap,dev,Pie,WDK,Rob.
Pozdrawiam
4 dni później
Witam Panowie.Zapraszam do gry.Walczymy o 160 tytuł i tym razem myśle ze AS St-Etienne i Moenchengladbach przegraja swoje kolejki w ligach i staniemy sie liderm pod względem tytułów biorąc pod uwage wszystkie ligi :)
Licze na wspracie całego naszego Teamu czyli Mar-w poprzedniej kolejce piękna liczba punktów,SAS,jbw,kap,dev,rob,crc,Mir,Fab,sim,Nce,Ksc,pAs.
M*P,A!! licze również na Wasze wsparcie gdyż w poprzedniej kolejce Was nie było.
Pozdrawiam
Panowie wsparcie na razie przegrywamy przeszło 2 milionami.. :(
Panowie przegrywamy.Tamci grają w kilka osób.Prosze o wsparcie szykuje sie zacieta walka do samej srody.Kto ma czas prosze o gre.Jedziemy z nimi!!!!
Bardzo prosze o wsparcie cały TEAM sam nie dam rady.Tamci mają juz 21 mln my mamy strate 3 mln.
dobra, gram
dobra chyba przestali grac, trzeba zrobić przewagę
to ja tez wroce po kontuzji jak gramy o taką stawke :)
kurde dawno nie gralem i znowu sie zaczyna moj dramat z karnymi, zadnego nie wykorzystalem jeszcze
Dajemy PANOWIE.Przewage musimy zrobic jak najjjjwieksza gdyz tamci rano dzis ugrali 20 mln!!!!!Suuuuper SaNto ze grasz !!!!!!
JEDZIEMY Z NIMI PANOWIE TEAM wrzucamy piąty bieg!!!!!
Takiej rywalizacji jak w tej kolejce jeszcze nie było......
odkad zaczalem grac takich emocji nie bylo a przeciez jutro jest jeszcze caly dzien :D
stforekk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> odkad zaczalem grac takich emocji nie bylo a
> przeciez jutro jest jeszcze caly dzien
Stforekk tylko ze ja moge grac od ok 16:00 a oni dzis rano mieli 7 mln a o 16:30 jak wróciłem 27.000.000 mln!!!.Potrzebny cały TEAM i wtedy wygrana nasza.Przyznac trzeba ze grają w kilka osób i bardzo szybko zdobywaja punkty
Tak wiec jedziemy z nimi robimy jak najwieksza przewage
milion ode mnie ide po szlugi bo sa emocje ;]
hehehe SaNTo,Stforekk,Panowie dajemy po 15-sto milionową przewage....
Już prawie 36 mln mamy na koncie.Jedziemy dalej z nimi Panowie!!!!!!
Tamci znów zaczynają grać....
Na dzis styka.Drużyna ma przeszło 47.000.000 mlnJa dzis tez rekordowo ugrałem tzn zaczłem gre około 17:00 i miałem około 7 mln teraz mam 30.000.000 mln ugranych.Przewaga zrobiona jutro tylko kontrolujemy wynik i BIJEMY STARY REKORD-3,5 MILIONA i mamy nowy rekord.
Baaaardzo dziękuje za wsparcie Panowie.... w dzisiejszym dniu ok 17:00 przegrywaliśmy 4 mln punktów a teraz piękna przewaga
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)