Mamy czas do 21:00.musimy ich wyprzedzić
-
-
FAJNA GRA-PIŁKA NOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Stforekk gramyyy...
dobra dogonilismy ich teraz trzeba zrobic przewage
Gramy Panowie tamci graja.Robimy przewage !!!!!
Pomóżcie Panowie tamci grają w kilka osób!!!!!!!
metro nie da rady jedziemy po 157 tytul
Stforekk zgadza sie-nie dadzą rady :) piękna robota z Twojej strony!
Ore kap dev mir ksc bez Was Panowie nie dalibyśmy rady.Ja dopiero dzis zacząłem grać od ok 16;30.Wczoraj wieczorem wróciłem ale byłem bardzo zmeczony i ugrałem raptem ok 1 mln.Dzis już przeszło 5 mln dołozyłem.Wczoraj wieczorem jeszcze przegrywaliśmy 10.000.000 milionami i już nie wierzyłem ze wygramy.Dobrze ze tamci mając przeszło 10 mionów przewagi nie powiekszali jej bo wtedy raczej byśmy ich nie dogonili...
ALE TEAM TO TEAM!!!!!!
Razem w dwie godziny jestsmy w stanie ugrac 7 milionów-pieknie Panowie!!!
Dobrze ze zrobiliśmy 19 mln bo patrze a tamci ukradkiem po cichu nastukali do 17 mln....dobrze ze ugralismy taką przewage <4 mln przewagi mielismy zostały 2mln >---uffff
To pokazuje ze tamci maja niezła pake w ciagu godzinki nabili przeszło 2mln....
Jeszcze raz wielkie dzieki Panowie za gre i do zobaczenia.
Pozdrawiam
za tydz. pogram trochu wiecej w tym tyg. tylko w sr. gralem
Super Stforekk!!!Tak wiec do zobaczenia w poniedziałek.Na pewno bedzie znów rywalizacja ale razem damy rade
Pozdrawiam
Witam.Zaczynamy Panowie walke o 158 tytuł.Tak jak w poprzednich zacietych kolejkach prosze o wsparcie już od godziny 11.W poprzedniej kolejce tamci zaatakowali nas już od 11:00 tak wiec jak ktoś moze grac do południa-zapraszam
Jedziemy z nimi Panowie od samego poczatku
jestem troche zdziwiony 4 godz. a new england nabili prawie 4 miliony
RKS grasz pod nickiem zar?
Mówiłem stforekk ze oni mają ekipe-pokazali w poprzednim tygodniu ze grają juz od rana.Ale zaraz ich dogonimy.
Jadziemy Panowie po 1 miejsce!!!
Gram pod nickiem CIB
P.S własnie zaczynam grać
Zaczęli grać...gramy Panowie!!!
Dobra robota Panowie.Dobra robota Stforekk :) Teraz trzeba pilnować przewagi bo przez noc sie moze dużo zdarzyc...
Tamci widze ze sie nie poddają ...gramy Panowie!!!
Piękne,przekonujące zwycięstwo Panowie w naszym wykonaniu!!W tej kolejce dwa zespoły walczyły z nami ale od wtorku zrobiliśmy dużą przewage i już nie oddaliśmy jej do końca
Wieeelkie dzięki dla Sas,Mar,Rob,Dev i Man za gre i duużo punktów.
Mamy teraz 158 wygranych tyle co Moenchengladbach i AS St-Etienne i zajmujemy z tymi zespołami 1 miejsce spośród wszystkich lig i wszystkich zespołów!Za tydzień może bedziemy juz samodzielnym liderem całej gry!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek
4 dni później
Witam.Zapraszam już jutro naszą całą ekipę do gry.Od 11:00 jedziemy z nimi
Stforekk , Mar , rob , dev , FAB , osa , Man , mir licze Panowie na wasze wsparcie.
Walczymy o 159 tytuł dla Chivasków.Jeśli wygramy a Moenchengladbach i AS St-Etienne przegrają swoje kolejki w ligach staniemy sie jedyną druzyna ze 159 zwycięstwami biorąc pod uwage wszystkie ligi inaczej mówiąc bedziemy numerem 1 Jesli wygrają te druzyny bedziemy z nimi dzielić 1 miejsce...ale kiedyś i tak je wyprzedzimy
P.S jak to miało miejsce tydzien temu jak zwykle szykuje sie walka szczególnie w poniedziałek.Tak wiec jesli ktoś ma czas do południa zapraszam do gry.Ja gram od ok 16:30
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)