i do jasnej anielki dlaczego grał na def. pomocniku nosz kurwa mać!!!!!! :[
-
-
PIOTR GIZA JEDZIE NA MISTRZOSTWA!!!!
Niestety Janas wystawiajac Gize "za Mila" robi mu wielka krzywde. Ale sam Piotrek jakos niezbyt garnal sie do szukania pilki.
Janas jasno powiedział - kto nie gra w klubie ten nie ma możliwości wyjazdu na mundial. Mam nadzieję, że dotrzyma słowa i po kolejnym poprawnym meczu (i to na pozycji def. pomocnika!) Piotrka w reprezentacji Gizmo jutro znajdzie się w "23".
Mila i owszem może czasem jest niezły, ale: 1) to jest chucherko i w prawdziwej walce nie ma szans, 2) nie ma sił na 90 minut, 3) nie potrafi grać w defensywie.
We wszystkich powyższych punktach Gizmo bije Mile na głowę, a szkoda, że Janas nie pomyślał i nie dał się Piotrkowi pokazać na pozycji ofensywnego pomocnika, myślę, że i tam jest on lepszy od Sebastiana...
stach Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Janas jasno powiedział - kto nie gra w klubie ten
> nie ma możliwości wyjazdu na mundial
Tiaaa... Jak już wcześniej napisałem, niegrających w klubach pojedzie więcej niż do Korei. Ostatnio jak go przycisnęli dziennikarze, zaczął coś tam bredzić, że dawał szanse kilkudziesięciu piłkarzom w tym roku, ale prawie zaden nie pokazał sie na tyle z dobrej strony, żeby móc zastąpić tych co grali w eliminacjach. W ogóle się to kupy nie trzyma, bo gość jako odnośnik stawia sobie ławkowiczów w ich zeszłorocznej albo jeszcze wcześniejszej formie, która nijak się ma do tego co teraz prezentują. Wierzy, że przez 3 tyg zgrupowania i kilka meczy sparingowych uda mu się przywrócić ich do życiowej formy (chociaż w przypadku Mili nie ma do czego)...
Panowie no bez złudzeń.
Mila jedzie na bank.
A jesli Mila jedzie to Gizmo nie ma szans.
Jak wiadomo awans wywaliczylismy pomimo tego ze Yanas byl trenerem
a nie dzieki temu ze trenerem byl Yanas
Mila nie wyglada żle na pozycji pomocnika
Tylko ze wpuszczanie Gizy na boisko na def.pomocnika to porazka!
Pozostajacy na placu Mila odbiera szanse Piotrkowi zagrania tego co potrafi
i trzeba sobie jasno powiedziec ze mimo 4 wystepow w kadrze
Piotrek de facto szansy nie dostał...
Nie wiem czy by zagral lepiej niz pan "1,6 km"
no ale realnie rzecz biorac nie mial szansy
Ale gola mogł Gizmo strzelic zaraz po wejsciu :-)
Niech zostanie w domu.Z nim czy bez niego i tak po trzech meczach do domu.Za to przyda się Cracovii w jesieni.
Gizmo nie garnal sie do pilki, bo mundial pokrzyzowalby mu plany osobiste:) Ale ja jestem zlosliwy i zycze Piotrkowi samych takich przeszkod w zyciu:)
k.rwa! ciekawe kto będzie grał jakby Szymkowiak doznał kontuzji? Mila to ciota, a Giza byłby idealnym zastępcą Szymkowiaka.
GIZA TO POMOCNIK OFENSYWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uważam ,że Giza powinien pojechać na mistrzostwa i grać jeżeli nie w podstawowym składzie to jako zmiennik za Mile.Przecież w ostatnim meczu kontrolnym zagrał poprawnie i nie miał błędów.Jest młody i przyszłość przed nim a takie mistrzostwa mogą mu pomóc w dalszym rozwoju piłkarskim.
KTO TAK PIĘKNIE GRA TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko czemu Janas dał Gizie tylko pół godziny i do tego ustawił go jako defensywnego pomocnika??
Mimo o zagrał poprawnie podawał dokładnie kilka razy wywalczył piłke.Czy to wystarczy żeby przekonać Janasa zobaczymy -zaraz zdaje sie ma sie zaczynać ta gala w tv na której ogłosi skład na mundial
na razie reklamy...
Janas - prawie jak medialny trener :)
Ale jaja
O żesz.....
Dudka nie ma! Jaja
Nadzieja...
Dudka nie ma na MŚ ale jaja...
Rząsa odpadł Dudka jedzie...
Tomka Rząsy też nie ma?
jeeeeeeeest!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)