Poza wymienionymi wczesniej stałymi wypowiedziami Wojtka dodałbym jeszcze: "ja moge w każdej chwili odejść"
-
-
Groclin - CRACOVIA 4:1 - live - na chacie!
Może najrozsądniejszym rozwiązaniem jest ściągnięcie z Zabrza ale tego
T R E N E R A
Nie znam gościa, nie wiem nawet jak się nazywa ale kogo ma tym gra a co najważniejsze wygrywa.
jestescie beznadziejni !!!!!!!! puknijcie sie !!!!! nic nie widac na tym forum tylko narzekanie !!!!!!
jasne pasiak może zaintonujesz "nic sie nie stało Cracovio nic sie nie stało"?
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jestescie beznadziejni !!!!!!!! puknijcie sie
> !!!!! nic nie widac na tym forum tylko narzekanie
> !!!!!!
Pasiak wiesz co ja na to:
CAŁĄ WINE BIORE NA SIEBIE :D
hehe dokladnie ja tez pasiak "Cala wine biore na siebie"i"ja w kazdeej chwili moge odejsc" hehe
Pewnie,ze nic sie nie stalo!!!
Wojtek Stawowy! Janusz Filipiak!!! Hip Hip Hurra! (smiech przez lzy :/)
STAWOWY!!!
CO??!!
PIECHNA!!!
jeszcze jedno mi sie przypomnialo WS: "prosze pamietac ze Ci chlopcy grali jeszcze niedawno w 3 lidze " :]
Pozdrawiam
na powaznie to jest lipa straszna
ale narzekacie boze......... czytac tego nie mozna...!!
wy to byscie odrazu chciali mistrza polski lige mistrzow!!
A mi wystarczy to ze na 100 lecie klubu jestesmy w pierwszej lidze a nie np w 2 czy 3 !!
tyle narzekacie ze nie ma transferow itp !! wiem ze popelnil Pan Wojtek pare bledow mogl wziasc niektorych dobrych zawodnikow ktorzy teraz dobrze graja... ! kazdy ma prawo do bledow ale czy on zasluzyl sobbie na to zeby kazdy teraz po nim jechal jak po debilu ktory nic nie umie nie zna sie na pilce?? Wedlug mnie zasluzyl sobie na to by jeszcze minimum 5 lat prowadzic Cracovie niezaleznie od wynikow!
Najpierw trzeba zbudowac zaplecze !! a pozniej druzyne! takie moje zdanie... a zaplecze robi nam sie dosyc konkretne... !!
pozdro
Ja Wam Panowie Napisz To Jest Juz Poprostu Żal !!
Cracovie Uwazają Za Najdroższy Klub w Polsce a Nawet Dobrych Piłkarzy Nie Mają ! ! Nie Mogą Wygrac z 2 Ligową Druzną TO JEST ZAL ZAL I JESZCZE RAZ ZAL !!!!!!!!!!!!!!!
Moźe po prostu należy zapomnieć o wielkich celach (mistrzostwo, puchary) i realnie spojrzeć prawdzie w oczy. W tym składzie sukcesem będzie 10 miejsce. I przez pryzmat takiego celu oceniać mecze Cracovii.
KscZakopane a powiedz mi jakie zaplecze i jakie pieniądze ma Górnik Zabrze????
a ja tez sobie wezme wine na siebie, co mi tam zalezy ... :D
a ja se co najwyzej wezme wino do siebie, bo akurat wino lubie :D
Gorzko brzmią komentarze, szkoda że brakowało wywarzonych komentarzy gdy były już duże pęknięcia na wizerunku-jedynej słusznej myśli-zaufanie procentuje jeżeli wszyscy wierzą w to samo,nie konieczie wtedy kiedy winę biore na siebie/////
Tak sobie pogdybam:
1. Gdybym był na miejscu Trenera to: moje oświadczenie na dziś: "Jeżeli w 2 najbliższych meczach nie zdobędziemy 6 pkt - podaję się do dymisji"
Nie dlatego, że drużyna gra źle - nie "siedzę" w klubie, więc nie wiem, dlaczego nie było przemyślanych transferów (wzmocnień), nie ma osoby odpowiedzialnej za przygotowanie fizyczne itd.
Powód? Obietnica walki o puchary i mistrzostwo - moim zdaniem kwestia honoru, jeżeli coś obiecuję, a okazuje się to bez pokrycia to podaję się do dymisji (a nie "biorę winę na siebie”)
2. Gdybym był na miejscu Profesora to: (oj, tu mi się nasuwa wiele rzeczy, m.in. zmieniłbym auto - moje obecne, nie Profesora) dymisję Trenera bym odrzucił.
Powód? Uważam, że trenera nie powinno się zmieniać w czasie trwania rundy. To jedno. Sprawa druga: to WS stworzył z niegwiazd drużynę, która w zeszłym sezonie walczyła o puchary, a nowy trener z dnia na dzień nie poukłada tej drużyny, dlatego ew. czas ku temu to przerwa zimowa.
3. Gdybym miał możliwość decyzji, to: gralibyśmy w koszulkach w pasy na wyjazdach. Nie wiem dokładnie, jak to jest w piłce, ale w piątek na hokeju zarówno My jak i Toruń na rozgrzewkę wyjechaliśmy w "bardziej" białych strojach. Na mecz MY, po zmianie, wyjechaliśmy w "bardziej" czerwonych.
trudno panowie-raz sie wygrywa a raz przegrywa...
pyrzypominam dla dodania otuchy ze w zeszlym-bardzo dobrym dla nas sezonie-dostalismy w dupe od Groclinu 3:1 wiec tylko 1 bramke więcej:-) nie jest wiec tak źle:-)
i znei zapominajcie ze na naszą słabsza postawe składa sie kilka czynnikow:
- w pizdu kontuzji...tu wina niczyja
- polityka transferowa.......
- błedy trenera
- słaba forma niektorych piłkarzy
- słaba frekwencja i c.h.u.j.o.w.y doping........nie licząc 2 połowy meczu z bełchatowem i pierwszej z Legią-mysle ze nei tylko ja zauwazylem ze jak doping jest bardzo dobry to i pilkarze grają lepiej
P.S. pewnie ze chciałbym zeby Cracovia grała o jak najwyzsze cele ale nie od razy Kraków zbudowano a poza tym jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma-ze zakoncze filozoficznie moje wypociny;-)
nawet do wypowiedzi Stawa sie czepiacie , was popier... !!!! narzekajcie , nadawajcie , gwizdzcie , i ch.. wie co jeszcze ,a obudzimy sie w 2 lidze !!!!!!
Ja też biorę winę na siebie ,a obecnie Groclin jest najlepszą drużyną w Polsce pregra z nimi Lens , a jak by Wisła wczoraj grała to by też przegrała -bo to zwycięstwo 4 : 0 jest złudne bo jest wypracowabe tylko przez 1-ego gracza.Napewno nie uda im się z wyżej notowaną drużyną jak Lech.Stawowy według mnie mimo to powinien zostać ponieważ on jeden potrafi ustawić właściwą koncepcję na następny mecz.
Kto TAK PIĘKNIE GRA TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!1
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)