proszę Cię Ajkocie o odbiór prywatnej wiadomości...
-
-
Młodzież
4 dni później
jezeli jest wiekszosc zawodnikow 1989 i 90 roku to dlaczego nie grają mlodzików tylko zakow starszych?
ponieważ finanse na to nie pozwalają
12 dni później
a czy można znalesc gdzies aktualne informacje na temat młodzieży hokejowej? Bo odkąd powstalo pasy.org to wciąz młodzież jest "w realizacji" a przeciez grają mecze i bylo by milo wiedziec jak stoją w tabeli jakie byly wyniki i kiedy mecze. :)
W ostatnią sobotę,po porannej ślizgawce był mecz z Dębicą. Naprawdę niektórzy nasi robią wrażenie.Jest 3-4 takich rosłych chłopaków(zapamiętałem nr tylko dwóch - 78 i 63) którzy jazdę na łyżwach mają naprawdę bardzo dobrą.Niezłe z nich "byczki",postawni,zwinni.Fajnie się ich oglądało.Mam nadzieję,że będzie mi dane zobaczyć ich w akcji przeciwko jakiemuś bardziej wymagającemu przeciwnikowi.
no to fajnie :) ale i tak bylo by milo gdyby na pasy.org byla aktualizacja na temat mlodziezy... a kiedy nastepny mecz? wie ktoś?
inwestujcie cos w hokej w młodzików oraz zaków.dajcie nam chociaz szatnie która byłaby w dobrym stanie.chłopaki nawet nie maja dobrego sprzetu aby bezpiecznie grac w ten sport.bardzo prosimy sponsora cracovii oraz pawła misiora o przeczytanie tego tekstu i zrealizowanie go w jak najszybszym czasie.nie jestescie biedni
funky.grałem z debica.jestem zawodnikiem młodzików własnie gralem z debica.mialem nr 66 i gralem w czarnym kasku.oni w nas nic nie chca inwestowac
56 dni później
dzisaj byłem na lodowisku i na tablicy informacyjnej wisza chyba z 3 ogłoszenia o naborze chłopców z bodajze rocznia 1997 i młodszych do sekcji
14 dni później
hmm chyba rocznika 1997 ?
no chyba jednak masz racje
zdaza sie :)
ja to bym chcial tylko zeby wkoncu dzial o mlodziezy na pasy.org zostal zrealizowany bo sie realizuje od niedzieli 28 listopad 2004
4 stycznia 2006
Trwa nabór do szkółki hokejowej
MKS CRACOVIA SSA we współpracy z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym Kraków – Śródmieście ogłasza nabór do szkółki hokejowej chłopców rocznik 1997 i młodszych.
Zajęcia odbywają się na małej tafli lodowiska przy ul. Siedleckiego w następujących terminach:
poniedziałki i środy w godz. 18.00 – 19.15
soboty godz. 11.15 – 12.15
Treningi prowadzi Jarosław Jaracz (były zawodnik Unii Oświecim i Cracovii, trener II klasy)
tel. 0502 055 314
Zapraszamy chętnych do nauki jazdy na łyżwach i podstaw gry w hokeja.
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=408
fajnie ze powstaje 3 grupa mlodziezowa ale mysle ze jak beda sie nimi zajmowac jak 2 pozostalymi to nic z tego nie bedzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)