Tak w tamtym sezonie byl na niebieskiej i nic z tego nie wyszlo.
Wydaje mi sie ze dobrze jest tak jak jest tylko zeby wszyscy chcieli spiewac.
-
-
Doping - mlyn
Mlyn pod starym zegarem--->moim zdaniem najlepszy pomysl z mozliwych.
No to jak,mlyn na meczu z TKH gdzie sie bedzie znajdowal?
pod starym zegarem!!
mnie niestety nei bedzie bo mam 18tke!
ale na nastepnym meczu mysle ze mozna cos fajnego zorganizowac!! (ustalic wszystko z zainteresowanymi):)
Nie ważne gdzie młyn będzie, bo i tak mi sie zdaje, że będzie on liczył góra 40 osób i tylko one będą śpiewać i każdy będzie chciał prowadzić doping. Poza tym myśle, że frekwencja będzie bez porównania - niestety. Sprawa prosta, dopóki sami kibice przynajmniej w większości przypadków nie przekonają sie, że od śpiewów nie umrą i dzięki śpiewom będzie mega atmosfera to nie zaczną. Był temat o dopingu założony chyba przez gtx'a lub pmx7, poruszono tam wątek śpiewników. Byłem przeciw temu bo uważam to za obciach, ale po meczach Hokeja u nas, zaczynam sie skłaniać ku temu.
Niech Swistak Przyjdzie I On Zadecyduje Gdzie Będzie Mlyn :P:P:P :):) PoZdR0 SwIsTak!
Robcie sobie mlyn gdzie chcecie ja bede pewnie tam gdzie zawsze z tą samą grupką osob :)
no ja mam nadzieje JeyJey ze jutro bedziecie :D my sie wybieramy ale niesttey bedzie nas trochu mniej niz ostatnio :/
Trunks - to nie dobrze - ;)
Jey-Jey - przynajmniej ty bedziesz to do Hokeja!!!
Szacunek dla Bladego ktory rozkrecil hale.
A tak po za 3 tercją to doping najgorszy jak narazie w tym sezonie.
Mialo byc lepiej jest gorzej. :(
mnie narazie nie będzie na hokeju....:(
Dziś sie przyznam, że poza 1 tercją, nie śpiewałem nic. Jestem chyba chory :(
Jey-Jey zaraz ci napisze na priva wiadomość. :) robimy ognicho:D
dss czuje się zaproszony:)
ReSoXyM - hehe ;)
6 dni później
dobra w niedziele mamy nastepne spotkanie! to co organizujemy cos pod tym zegarem??
Doping był prowadzony na stronie na którą pasy nacierały i jakoś to poszło.
Momentami można było ruszyć całą hale. Nawet jak spacerowałem po chali widziałem, ze duzo "dziadków" chętnie śpiewało. Fajnie, tym bardziej, ze frekwencja była jak na ten sezon nie wielka. Myśle, że przy dobrej organizacji: przygotowaniu przed meczem repertuaru, wybraniu góra trzech osob do prowadzenia za którymi pojdzie wieksza ilosc kibiców i w konsekwencji wieksza czesc calej hali i pomysły nowe tez by sie przydały.
Jest pare pomysłów dobrych na hokej niestety nie ma jak ich realizowac. Gniazdo nie jest potrzebne, bo nawt nie wiem gdzie je dać, wystarcz taka groka jak dota, dobra organizacja (w/w) i megafon, o z megafonem wyszło by lajtowo kilka pomysłów. POZDRO
eeee
dac nam ANIOLA bo na VIpach sie marnuje :D
Lealeale,Lealeale Tylko Pasy Krakow, Tylko Cracovia Lealeale
:)
na pilce mi to nie podchodzilo.. ale coraz bardziej mi sie podoba, trzeba cwiczyc to na hokeju cwiczyc i raz jeszcze cwiczyc.. az w koncu zaspiewa cala hala a pozniej caly stadion :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)