Ja mam pretensje tylko do spikera ( i oczywiscie wiadomo do kogo do pani rzecznik :) ),gdyby nie on , by był luz!
Pozdro dla Koroniarzy!
CRACOVIA&KORONA!
-
-
Górnik Wieliczka - Korona Kielce LIVE !!!
A ja jestem bardzo ciekawy sytuacji, w której byłby rzut karny dla Wieliczki. I strzelałby Gruszka. Interesuje mnie czy umowa /?/ z ubiegłego sezonu była wieloletnia, czy była to tylko jednorazowa umowa o dzieło ?
a może to umowa-zlecenie, z możliwością przedłużenia kontraktu? :)))))
min. 20 Górnik - Korona 0-0
Górnik nie wykorzystał karnego
Kto strzelał?
niech zgadne...Gruszka???
Korona dostaje lanie od Górnika 1-0. Górnik mógł prowadzić już 2-0 ale karnego nie wykorzystał sprzedawczyk(?) z zeszłego sezonu, niejaki p.Gruszka
Dokładnie
40 min. Górnik - Korona 1-1
hehe ten Gruszka jest the best :))))))
w wieliczce Górnik-Korona 1-1. Mecz wyrównany. Korona miała kilka okazji strzeleckich w tym chyba ze 2 sam na sam z bramkarzem. Górnik też mógł strzelić więcej bramek. Raz piłkarze z Wieliczki trafili w poprzeczkę i rzutu karnego nie wykorzystał.... Gruszka (powtórka z zeszłego sezonu-ah, ten Gruszka......:)))) Czyżby podpisał z kolporterem ,,cichą'' umowę, która obowiązuje dożywotnio :))))) ???
KORONA TO MY !!! Reszta to kolporter!
2-1 dla Górnika Zióło z karnego!
jest 2-1 dla Wieliczki...
ale jaja... ;/ KORONA KORONA !!!
karny dla Korony!
nie ma gola !
gwizdy na stadionie
żółta kartka dla zawodnika Górnika Wieliczka (Bilski)
dobitka nieskuteczna... szkoda sytuacji :/
DWa karne zmarnowane, co za mecz!!!
czerwona kartka dla Górnika
mecz został przedłużony o 3 minuty...
koniec spotkania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)