Mniejsza o połowę w porównaniu z rundą wiosenną ilość sprzedanych kiełbas i na wpół opustoszały stoiska grillowe podczas meczu z Amiką są najlepszymi dowodami na to, że ceny kiełbsek ustalone na ten sezon okazały się dla wielu kibiców Cracovii cenami zaporowymi...
[img]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/014/1464.jpg[/img]
Anonimowe Kolo Sympatykow Kiełbasy chcąc choć w minimalnym stopniu przeciwdziałać negatywnym skutkom przyjętych rozwiązań ekonomiczno-organizacyjnych organizuje w najbliższą niedzielę w zakłądach Constar bezpłatną prezentację bezpośredniej relacji z produkcji kiełbas grillowych.
Propozycja wspólnego oglądania produkcji skierowana jest głównie do tych członków Anonimowych Sympatykow i ich przyjaciół, którzy z przyczyn ekonomicznych nie będą mogli obejrzeć i spróbować kielbasek na naszym stadionie przy ul. Kałuży.
Organizatorzy zapowiadają jednak, że w miarę wolnych miejsc (jest ich kilkadziesiąt) mile widziani będą wszyscy kibice Cracovii, których status ekonomiczny jest niższy od standardu przyjętego przez Zarząd dla klientów MKS Cracovia SSA.
Kibiców, którzy mecz z Legią przerzuwać będą na stadionie zapraszamy po meczu do siedziby Anonimowego Koła na Magazyn Kulinarny "Gotuj z Pascalem" podzielenie się wrażeniami z tymi, którzy musieli zadowolić się namiastką smakowania kiełbasek przez szybę odgradzająca hale produkcyjną.
Powyższa propozycja to wstęp do dwóch o wiele większych imprez, które Anonime Koło zorganizuje w swojej siedzibie w najbliższym czasie.
Wkrótce podziwiać będziemy produkcję karczku w Zakładach Mięsnych Duda!!
-
-
Na kielbase za darmo! Do Constaru
sienna rozpierdzielasz mnie....
w zakładach mięsnych Duda, Depa, Węgiel& Zegarek
No ale dlaczego "Gotuj z Pascalem"? Raczej Makłowicz.... Pascal to na Legii powinien gotowac :-)
Ja tam wolem kiełbaski w realu na Ziemi Św. Bo słyszałem w jakiejś telewizyi, a i gazety pisały że te kiełbasy od ConStara cosik przypleśniałe i odświeżane na siłę są. Nawet jak się je ogląda przez szybkę - może zrobić się niedobrze
podobniez chemia czyni cuda
;-)
ale od chemii włosy wypadają i inne dolegliwości się robią. A i czasem imperatorskich majaków dostać od takiego ConStara chemicznego można. Ekologiczne Kiełbaski na świeżym powietrzu (czy to wieczorkiem na Ziemi Świętej), czy przy Siedleckiego to jest to co misie lubią najbardziej
A czy ta opisana wyzej kiełbasa to nie kiełbasa wyborcza przypadkiem? Jesli tak, to ja dziekuję uprzejmie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)