Oj lubie krytykowac jesli tylko jest co :>
Troche bez sensu jest dla mnie robienie forum gdy sa 2 duze fora o tej samej tematyce, dzialajace na szybkich serwerach i co wazne nie wylaczanych co trzy dni.
Wkladanie swojej pracy w bloto... ale jak lubisz!
Jesli naprawde chcesz miec odwiedzajacych na swojej stronie to wymyslaj rzeczy ktorych jeszcze nie ma gdzie indziej, ot chocby swietnym pomyslem byla pogoda przed meczem.
A co do samego fora.pl to sam mam tam forum i wiem jak jest.
-
-
wasze strony WWW
stronę chcę rozwijać ale nie mam zbytnio czasu...
ale zaczne
4 dni później
Ja jestem w trakcie tworzenia nieoficjalnej strony Orła Piaski Wielkie! Nie bedzie to jakies cudo bo strona bedzie dosc prosta i nie zaawansowana graficznie ale bedzie tam mozna znalezc wyniki terminaz tabele info o druzynie i juniorach sklady relacje z meczow IV ligi oraz forum! Jak tylko ukoncze najwazniejsza czesc strony to wysle ja na serwer i umieszcze tu link i info! Jesli jest ktos tutaj kto chodzi na mecze Orzelka i ma jakies informacje na temat skladow klubu i historii to prosze o kontakt i zapraszam do wspolpracy!
STANLEY powiedz mi jak sie zmienia obrazek w mnaglowku forum phpbb2 bo widze ze u siebie zmieniles a ja nie moge tego za pierona rozkminic!
www.krakow.hip-hop.pl
Mam kilka www ale najbardziej cenie podprojekt pasy.org:
[url]http://galeria.pasy.org/[/url]
A dlaczego? Bo content nie dość, że kosztował wiele pracy to jeszcze był nader przyjemny :)
Może już niedługo wystartuje edycja 2005/2006...
Hwat, mam nadzieje :P
MisioPas: wchodzisz w [b]Panel Administracyjny[/b] potem [b]OGÓLNE[/b](z lewej) wejdź w: [b]konfiguracja[/b] i tam 6 od góry jest: [b]Logo strony (wpisz default aby przywrócić standardowe)To jest URL Twojego logo[/b] i tu wklejasz adres obrazka wrzuconego do sieci (np. [url]http://www.imageshack.us[/url]) KAŻDY SZABLON MA RÓŻNE ROZMIARY LOGA!!
[b]Następnym razem wal na priva!! bo niezauważyłem!![/b]
Ja przebudowywuje stronkę! powinna być lepsza:P
[b]POSZUKUJE MODERATORÓW NA FORUM!! I PÓKI CO TO UŻYTKOWNIKÓW:P Więc kto może niech się rejestruje!! Każdy zarejestrowany użytkownik będzie otrzymywał w PRYWATNYCH WIADOMOŚCIACH INFO na temat następnego meczu Cracovii oraz inne ciekawe sprawy...[/b]
Wielkie dzieki STANLEY!!! Nie moglem tego rozgryzc! Nie ma to jak pasiasci netowcy! :)
Ale i tak kiszka! ST@NLEY odbierz priva!
4 dni później
Witam! Z pewna doza niesmialosci chcialbym Wam zaprezentowac pierwsza nieoficjalna i jedyna strone internetowa KS ORZEŁ Piaski Wielkie!
Jest ona jak juz wczesniej wspomnialem dosyc prosta i niezaawansowana jednak wsrod znajomych znalazla uznanie! :) (Bo sie nie znaja ha ha ha)
Znajdziecie tu Aktualne wyniki z IV ligi, relacje z meczow Orła terminaz galerie ze zdjeciami z meczow ( jeszcze jest pusta) oraz forum dyskusyjne na ktore goraco zapraszam!
W najblizszej przyszlosci rusza dzialy JUNIORZY, II DRUZYNA, HISTORIA i STADION
W tej chwili dostepne dzialy to: O KLUBIE, WYNIKI I TABELA, FORUM. Prosze o opinie i uwagi i prosze o cierpliwosc a z czasem napewno bedziemy sie rozwijac a kto wie moze zostaniemy oficjalna strona klubowa po konsultacji z prezesem Wajda!
Przy konstuktywnej krytyce i propozycjach mysle ze bedziemy mogli doskonalic i poprawiac niniejsza strone tak aby sprostac wymaganiom wszystkim sympatykom i kibicom ktorym ORZEŁ jest bliski! Ovbecna forma jest emisja testowa ktora praktycznie z dnia na dzien bedzie sie zmieniala! :) Pozdrawiam goraco :)
OTO ADRES: www.orzelpw.za.pl
[url]www.orzelpw.za.pl[/url]
58 dni później
[url]http://Cracovia.90.pl[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)