Jest już 3 do przodu;), ma ktoś jakieś info ?
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
słyszałem, że do przerwy 0:0 i ciężko ponoć
W pierwszym meczu 0-0, będzie trzeba powalczyć w Bydgoszczy!
[url] http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=5112&x=0 [url]
Wynik ciągle bardzo otwarty, ważne, że nie stracili u siebie bramki.
Czy Ci co dostali czerwone kartki w meczu z KSZO będą mogli już zagrać w Bydgoszczy?
Mecz z [b]bardzo mocną[/b] drużyną Zawiszy był rozgrywany w straszliwej duchocie (zwłąszcza druga połowa - wyszło słońce i zrobiła się "parówka".
Trener Klich - i należą mu się za to gratulację- mając mocno osłabioną drużynę [Nie grało 2-ch napadziorów co w sumie ~70 goli w lidze strzelili a na obronie miał 2-ch chłopaków co po dłuższej przerwie w treningach z konieczności wystąpili] dobrał taktykę mocno defensywną "na zero z tyłu". Zawisza miał okresami dużą przewagę w polu i wydawało się momentami ,że nas zgniotą. W sumie na trybunach po meczu ludzie byli zdziwieni jak łatwo udało się remis 0-0 utrzymać. To dobry prognoistyk przed rewanżem.
W Bydgoszczy wróci już 4-ch wykartkowanych i drugi strzelec drużyny Florek. Jeżeli i tam będziemy w stanie tak dobrze się bronić to jestem spokojny ,że tercet Świerczok-Witek-Florek coś wciśnie z przodu.
Szanse w Bydgoszczy można spokojnie 50/50 oceniać. Z dzisiejszego wyniku zdecydowanie bardziej byli goście niezadowleni bo z dzisiejszym składem Pasów powinni byli wygrać.
czyli czekamy do srody,niemniej jednak wyjazdy tak jak u wszystkich i wszedzie nasza pieta achillesowa.
relacji live pewnie nie bedzie...
Szukałem na stronie Zawiszy. Nie znalazłem relacji.
do przerwy 0-0
Zawisza prowadzi 2:1, końcówka meczu.
2:2 Świerczok.
Oby tylko utrzymać teraz ten wynik!
no i mamy finały! :)
2:2 koniec meczu. Bramki Kiełba i Świerczoka.
gratulejszyn! do Debicy niedaleko... :D
Widac zatrudnienie w klubie Pana Klicha bylo inwestycja w przyszlosc.
GRATULACJE!!!
Gratulacje i powodzenia w finale.
Gratulacje chłopaki;]!
GRATULACJE!!!!
gratulacje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)