byłem na 1 połowie meczu starszych i musze powiedziać że Klich ma warunki na rozgrywajacego z prawdziwego zdażenia.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Przyznaje się do gafy jaką popełniłem w poprzednim moim wpisie.Na kadrze jest Napieracz a nie Wróbel.Ale myślę,że taką pomyłkę mnie wybaczycie.
Wróbel ma problemy z nogą, nosi dosć rzucający się w oczy stablizator, więc nie pozostaje nic, jak tylko zdrowia życzyć.
Zostało 9 kolejek.
Juniorzy starsi mają 8 pkt. przewagi nad Hutnikiem. I mecze raczej w większości z dolną połówką tabeli. W zasadzie powoli moga myśleć o ogólnopolskich rozgrywkach o "majstra"
Juniorzy młodsi mają 2 pkt do W. i 1pkt do H. mecze też chyba łatwiejsze ale....nasi młodsia grają tej wiosny po prostu jak narazie słabo...zobaczymy jak dalej będzie.
Starsi juniorzy mają nie 8 a 6 punktów przewagi nad Hutnikiem ,ale z Khalidem zgadzam się w kwestii mistrzostwa które powinni zdobyć.Mając lepszy bilans w bezposrednich meczach z Hutnikiem można przyjąć,że przewaga wynosi 7 punktów.
5 dni później
Juniorzy starsi dzisiaj na Garbarni zremisowali 0:0-usprawiedliwieniem takiego rezultatu był fakt, że grali w bardzo osłabionym składzie brakowało połowe zawodników z podstawowego składu(kontuzje,gra w ME).Młodsi natomiast zagrali bardzo poprawnie i nie dali szans rywalowi.Wynik bardzo ładny 4:0 mówi sam o naszej dominacji w meczu z młodzieżą Garbarni.
Fajnie ,że juniorzy wchodzą do ME (o ile tam graja choć połówkę a nie siedzą tylko na ławce)
Co do remisu to okazał się wystarczający bo Hutnik przegrał u siebie z Wieliczką 0-1 i przewaga wzrosła do 7-u pkt.
Przycisnęła mnie się 4 zamiast 3 i tak podałem niewłaściwy wynik meczu juniorów młodszych w meczu z Garbarnią- posypuję głowe popiołem za pomyłke.Wynik prawidłowy to 3:0.
W dzisiejszym meczu juniorzy starsi wygrali z Krakusem 1:0,natomiast młodsi pokonali młodych z Krakusa 4:1.
W juniorach mlodszych mamy jeszcze szanse na wygranie ligi.
Wisla gra z rownorzednym dla siebie i dla nas Hutnikiem (przegrala z nim pierwszy mecz, my oba zremisowalismy).
My z liderami "peletonu" Sandecja i Unia Tarnow, ktore maja do nas po ok 20 punktow straty.
Tylko trzeba wygrac wszystkie mecze.
dobrze, że jest taki ktoś jak Solnikowo :)
Tak cichaczem nasi juniorzy wygrali w obywdu kategoriach z Krakusem... nie miało to wpływu na uklad czołówki
Czekamy z ustęsknieniem na porażkę Prawie Najmłodsej Gwardii :):):)
A ja uważam,ze syna Zdzisława Janika(popularnego Dzidka:))trzeba jak najszybciej wyciągnąc z gts!Taki rewanż na Kazka Kmiecika byłby.
Dzisiejszy mecz :
Grajpek Grajów - Cracovia II 2:4
W Grajowie tylko Cracovia, pozdr.
Z tego, co wiem, Syn Pana Zdzisława, Sebastian Janik, reprezentant Polski w swojej kategorii wiekowej jest dosyc mocno przywiązany do klubu z Reymonta, a temat Cracovii w jego zyciu sie już kiedys przewinął, tyle, że na zamierzeniach się skończyło.
Aczkolwiek... przydałby sie. ;)
Juniorzy starsi rozgrywali mistrzowski mecz dzisiaj z Bochnią i bez problemu zainkasowali 3 punkty.Wynik meczu sam mówi za siebie 7:0.Zwyciestwo to przybliża nam tytuł mistrza w lidze małopolskiej,aby tak dalej bo my kibice już jesteśmy przyzwyczajeni do zajmowania mistrzostwa przez naszych juniorów.
A dlaczego Jeszcze, Jeszcze Młodsza Młoda Gwardia przełożyła swój mecz? Oj, mnie się to nie spodobało...
zna ktoś wyniki juniorów?
Hancura Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z tego, co wiem, Syn Pana Zdzisława, Sebastian
> Janik, reprezentant Polski w swojej kategorii
> wiekowej jest dosyc mocno przywiązany do klubu z
> Reymonta, a temat Cracovii w jego zyciu sie już
> kiedys przewinął, tyle, że na zamierzeniach
> się skończyło.
>
> Aczkolwiek... przydałby sie.
Zostanie pewno w Wiśle i zmarnuje karierę jak setki przed nim i po nim. Przy wielomilionowych transferach jakie robią u sąsiadów swoi się nie przebijają już od wielu wielu lat. Za ostatnie 10 lat bodajze tylko jeden Brożek (któremu i tak zakiwano karierę bo najlepsze lata na rozwój kopał w 3-4 ligowych rezerwach a potem rozpadającym się śląskim Klubie).
Mam nadzieje ,że Kostki , Dudzice , Urbańskie doceniają jaką mega szanse daje im Cracovia ze swoją polityką promowania swoich.
Młodsi w Bochni wygrali 7:2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)