Sepiolek na stopie, Michalik na boku obrony. Obrzut i Dzwonek w starszych. Hajdo szuka nowych rozwiazan.
A ze gral Niechcial to troche zaskakujace,bo na derbach z Wisla wyskoczyl mu bark,wiec myslalem,ze bedzie miec przerwe. Nic tylko pogratulowac.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Obrzut i Dzwonek w starszych a młodsi przegrali przez to z Hutnikiem 1-4.
Ale chyba starsi są ważniejsi...(?)
Arro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Obrzut i Dzwonek w starszych a młodsi przegrali
> przez to z Hutnikiem 1-4.
> Ale chyba starsi są ważniejsi...(?)
Bardzo dziwne pytanie/stwierdzenie.
Ani starsi ani młodsi nie są ważni.
Ważni są tylko i wyłącznie Obrzut , Dzwonek (oraz inni utalentowani chłopacy) i ich szybki rozwój piłarski. Kwalifikują się do gry w starszych
to tam powinni grać.
widzę ze wońcu ktoś zainteresował się juniorami cracovi !!I to nie tylko starszymi o których nie powiem, ale głośno było w ostatnim czasie dzieki im sukcesą, ale tez rocznikiem 87!! Szybkilopez ---> gdzie mogę znależć terminarz rozgrywek juniorów młodzszych (89) ???
a i starszych of cours też !
[url=http://www.futbol.org.pl/rozgrywki.php?liga=37]Tutaj masz starszych[/url] a aktualny terminarz i tabele młodszych sam jestem ciekawy gdzie mozna zobaczyc...
To byl blad na stronie futbol.org.pl bo mlodsi nasi wygrali gladko 4:1.
Aaa wlasnie sie dziwilem bo Pasy zawsze mialy mocniejszy rocznik 89 od Hutnika w trampkarzach a nawet podejrzewalem ze to byl blad bo pisalo Cracovia - Hutnik 1-4 a grali na Hutniku :)
szybkilopez nie znasz jakiejs strony z aktualna tabela MLJ młodszych ?
Blad juz poprawiony :D.
Nie znam,musisz poczekac do jutrzejszego dziennika :P
W tym sezonie stawiam na juniorów młodszych których trenuje Piotr Górecki powinni spokojnie wywalczyc mistrza małopolski... a co do juniorów starszych to uwazam ze nic nie zdzialaja skoncza lige na miejscu 3-4..
Ja wam napisze cala prawde o roczniku 89.
NOVI- papiery na granie ma na pewno. I poza umiejetnosciami wykazuje tez pelen profesjonalizm.
ALAN- bardzo duza sila zespolu jesli chodzi o defensywe jak i ofensywe
HENIO- dobry duch druzyny i jej maskotka (spoko gosc) wprowadza duzo spokoju w defensywie
MACKO- nowy i widac ze bardzo dobry
KOZA-
VITO- zawodnik o bardzo duzym potencjale i spoko gosc.
KAKA- swietnie tworzy gre w drugiej linii. w koncu kaka!!!
ZURI- co tu duzo mowic swietny pilkarz. Polski MAKELELE!!!
Grzesiu- znakomite dosrodkowania rajdy i uderzenie (troche smieszny ale spoko)
Dzwonio- super szybki super skuteczny 100% NAPASTNIK
Guzior- idealnie wykancza akcje. Duzo szarpie w przodzie. Taki FRANEK 2
Na lawce jest duzo dobrych zawodnikow ale nie mam sily juz dalej pisac
POZDRAWIAM ZAWODNIKOW I TRENERA GORECKIEGO
Mam pytanie, kto wie gdzie jutro juniorzy starsi grają z SMSem ?? Podobno na jakims boisku AWFu, wie ktos cos ?
tak na awf ul. Śniadeckich starsi graja o 11 a mlodsi o 13
A moze ktos dokladniej wytlumaczyc gdzie to jest ??
Hop bo chce jutro jechac a nie wiem dokąd i którędy ;)
jak dobrze kojarzę to: przecznica z Kopernika koło Ogrodu Botanicznego.
dochodzi sie od Grzegórzeckiej przed VIII-semka po lewej stronie w i kierunkU Ronda Kotlarskiego
Juniorzy starsi przeciętnie:
Cracovia - SMS 3:0
Skończyło się 3:0 dla Cracovii.
a jak juniorzy młodsi trenera Góreckiego??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)