Ludzie pamietajcie ze Ziemia Swieta jest "ZAWIESZONA" .Pamietajcie o tym w Bielsku , ale przede wszystkim w SZCZECINIE !!! Tam bedziecie narazeni na PROWOKACJE ludzi bezposrednio zainteresowanych odwieszeniem kary ciazacej nad naszym Stadionem. Cracovia rozgrywajaca mecze bez publiki (swojego 12 a moze nawet i 13 zawodnika) bedzie narazona na niepotrzebna strate punktow a to wlasnie jest woda na mlyn dla takich burakow ze szczecina, chorzowa,bialegostoku.... Oni beda pamietali ze sa tylko TRZY miejsca do extraklasy. I w stosunkowo latwy sposob mozna je odebrac Cracovi.
NIE DAJCIE SIE SPROWOKOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
PROWOKACJE...
Ja jestem normalny i nie chodzę na mecze by dymić, ale dlaczego mam cierpieć za nienormalnych.
Kiedy Policja zrobi wreszcie porzadek z tym gównem !
Tylko niech mi tu inni nie piszą co o mnie myślą, bo ja o was to samo myślę.
Hipokryzją dorównujecie Judaszowi.
Dla was KSC to tylko pretest, jakby się nazywał Klub Ciecia Dworcowego i miał barwy brązowo-różowe, to też byście dymili.
ODP. się od KSC !
klaros, pełne poparcie...
racja Klaros..
ale po co jezyka sptrzepic?
A tak, by odreagować!
Witam
Klaros,latwo mowic,trudniej zrobic.
święte słowa Marcin111... mamy prawie wszystko, żeby iuż wkrótce było pięknie jak za dawnych lat..... nie dajmy sobie tego odebrać
tomruk.... I PRZYJDZIE WIOSNA NADEJDA CZASY ..............
POZDROWIENIA.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)