"W sobotę o godzinie 17.00 I zespół Cracovii rozegra towarzyski mecz z I-ligowym zespołem algierskim Chaba Aures de Batna. Mecz odbędzie na stadionie Pasjonata Dankowice (okolice Oświęcimia).
Z tym samym zespołem zmierzy się także II drużyna Cracovii - to spotkanie odbędzie się we wtorek 16 sierpnia na tym samym obiekcie."
Czy to jest aktualne? chodzi o dzisiajsza sobote? ciekawe kto bedzie grał jak część podstawowych piłkarzy ma grać dziś w rezerwach
małe sprostowanie mecz był z MOB Bejaia (Algieria)
-
-
Cracovia - MOB Bejaia (Algieria) 5-2 (4-0), Cracovia - CAB (Algieria) 1:1 (0:0)
a kogo Ty nazywasz podstawowym skaldem ??
Marcin Cabaj, Tomasz Wacek, Karol Piątek i Paweł Drumlak
Jedynie Cabaj jest z podstawowego a reszta to nie bardzo.
Podstawowi Skaldowie : bracia Zielińscy , Budziaszek i ktoś jeszcze......
problem w tym ze ostatnio wszyscy sa na podobnym poziomie
wybiera sie ktos?
Baniowy się odblokowuje powoli...
A dlaczego z czwórki juniorów pojechał TYLKO Gliwa?. Jak ogrywać brązowych to [b]kiedy[/b] jak nie w takich meczach. Gdzie Tatara, Waksmundzki, Uszalewski
Juniorzy graja na Wielickiej w rezerwach, do przerwy Dalin prowadzi 1:0 ... :)
jak to gdzie. OGRYWAJA SIE na Wielickiej, zamiast na lawie siedziec.
nasz rywal to beniaminek (dostal sie z 3 miejsca II ligi), pare dni temu przegral 4:2 z Polonia Bytom. ciekawe czy bedziemy lepsi.
no to mamy juz dwie kolejne kontuzje Świstak i Pawluśiński kim MY grać będziemy mam nadzieje że to ,, lekkie'' kontuzje
1-0 - Bania - 5 min.
2-0 - Bania - 17 min.
3-0 - Giza - 27 min.
4-0 - Bojarski - 43 min.
to chyba jednak bedziemy. ale wg mnie ten mecz powinni po pierwszej polowie przerwac - przeciwnik chyba chce naszym nogi pourywac!
zwlaszcza ze juz nie ma nikogo na zmiane..
ale juniorow bym przeciwko takim rebajlom nie puscil..
Pawlusiński - wstrząs mózgu. Z tego się do Legii wyleczy
Świstak - wiązadła. A to (jak sie potwierdzi) to raczej out cała runda
Niemniej "graczna" koncepcja trenera oznacza, że przy kolejnej (odpukac) kontuzji zagramy w 10 albo w polu zagra Gliwa
moze sie okaze, ze ma instynkt strzelecki?
No to się teraz odbije Wojtusiowi brak Wisni i Wawrzyczka
no, ale teraz Misiu wychodzi , że DOBRZE SIE STAŁO ZE WISŁA NIE CHCIAŁA GRAĆ!!!!
proszę tylko teraz o Twoja uczciwośc...
acha, moim zdaniem to Przytuła jest świetnym snajperem, podczas jednej rundy w Hutinku w 3 lidze zdobył 12 bramek!!! ...a potem w drugiej lidze w 16 meczach 8 bramek, a to był sezon kiedy miał wląsnie taka kontuzje.
tylko, ze tam Krzysiek był bardziej ofensywnie ustawiany i jego uderzenia trafiały w światło bramki.
tak, Baniowy sie odblokował co mnie nie dzii, bo prowadziłem tu lampanie na jego rzecz....ale teraz w tym rzecz, ze nie bedzie miał mu kto podać....
uważam, ze Przytuła rzeczywiście dochodził do świetnej formy, jego strzały zaczełyby wchodzić, a gra wygladałaby o wiele skuteczniej na nowej murawie, która pomogłaby mu przy jego technicznej, kombinacyjnej grze i która by sprzyja oddawaniu strzałów z pierwszej piłki...
wstrząs mózgu moze spowodować , że Pawlusinski nie zagra nawet z Legia ...i prosze nie miejcie pretensji do Baniowego , bo naprawde nie bedzie miał kto mu juz podać...
SWOJA DROGA to smieszycie mnie z tymi zalami, druzyna ma 4 punkty w 3 meczach i naprawde wostatnim meczu mimo takiej porazki widac było ze gra wyglada lepiej, a Wy kurwa jęzdzicie po nich jak po łysej kobyle....
widzicie jak kadra teraz wygląda , bez Przytuły, Drumlaka, który nie chce grac lub jest żle leczony, bez Szczoczarza, bez Swistaka, Pawlusińskiego, który moze i 3 tygodnie wracać do zdrowia ...czyli zostaje 14 zawodników w tym dwóch bramkarzy....bo nie wiem co z Dudziem, ale jego walecznośc sprzydałaby sie teraz....
teraz jest potrzeban wasza pomoc a nie zrzędzenie, trudno to niie będzie super sezon na stulecie ale druzynie trzeba pomóc!!!!!
dajcie spokój wojtkowi, zabrali mu Mirka i co?? byc moze te kontuzje też z tego powodu są, jedziecie po Cabaju, którego błędy tak naprawde kosztowały nas przegrana tylko w 1 meczu....
nie widze żadnej solidarności w Was, mam nadzieje, że chłopcy bedą sie trzymać razem, że druzyna obroni sie przed złymi kolejami losu i ...przed Waszymi złymi językami.
pozdrowienia dla myslących jak ja
p.s. Krzysiek wracja do zdrowia szybko, licze na Twoje soczyste i skuteczne uderzenia na nowej murawce.
Marcin, masz cholernie wielka konkurencje na swojej pozycji w Polsce, ale naprawdę stać Cie na zdystansowanie czołówki w tym kraju, bo tak szybki jak Ty i odważny i gibki nikt nie jest w tym kraju.
Trzymam kciuki za cała druzyne!!!!!!!
Z Pawlusińskim może być coś poważniejszego, bo został odwieziony do szpitala.
ja na razie trzymam kciuki za zdrowie naszych zawodnikow...
5-0 - Baran
5-1 - X
co to jakis facet w czerni?
5:1. Gliwa puścił, czy Olszewski ?
watpie, zeby teraz w II polowie Gliwe ogrywal, skoro Olszewski ma wskoczyc do skladu
Gliwa wszedł na ostatnie 10 minut. Czyli puścił jednak Olszewski.
Kupujemy tego X-Alego? Algiercy są tani. A niektórzy grać umieją (np. niejaki ZZ :))
PS: Mieszko : w ilu jeszcze wątkach przypieprzysz się do mnie, hę?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)