Bułka z gumy,więc ocena może być tylko i wyłącznie niedostateczna:).I żeby nie było szansę na poprawę dostali,bez rezultatu.
-
-
Było o kiełbaskach teraz czas na kebab i zapiekanki!!! :)
5 dni później
Inteligencją to ta pinda z maxa nie grzeszy (taka zielona jakby zawsze sfurana) - chyba tam za karę pracuje. Już o niebo inteligentniejsze są ekspedientki z nocnego na Dąbiu...
I w jedną i w drugą jeden przystanek więc wybór staje się w tym momencie jasny jak słońce o poranku.
Byłem jakiś czas temu na Dąbiu i w tym sklepie na rogu al.Pokoju i Ofiar Dąbia na drzwiach była karta, że mają w ofercie zapiekanki.... Testował je ktoś kiedyś????
btw, o mlecznych: [url=http://www.mmkrakow.pl/343714/2010/3/6/bary-mleczne-w-krakowie-niedroga-droga-mleczna?category=news][/url]
A co do zapiekanki to chyba zaraz się wybiorę to potwierdzę...
Wczoraj otwarli na Prokocimiu kolo stacji benzynowej Chińczyka.Dowiózł mi jedzenie do domu w 25 minut z którego byłem bardzo zadowolony:)
Na początku wszystko co nowe się stara :) Nawet Browary, a z czasem....
Polecam londynczykom lub okolicznym restauracje BRAZA!
Masakra jakie wypasione jedzenie brazylijskiej kuchni!Placisz od talerza 18?(sobota a w tygodniu 12) i jesz ile wlezie:d
mieso z rusztu kazdy rodzaj:kurczak,wolowe zeberka,kielbaska,baranina(mimo ze nie przepradam z rusztu bardzo dobra)oraz co prawie oje podniebienie szczytowalo wolowinaKurcze tak pysznego miesa jeszcze nigdy nie jadlem!tak wspaniale przyprawione ze co chwile podchodzil koles i kroil mi plastereczki:d
Mieso podaja chodzac po sali krojac bezposrednio na talerz.Ile razy chcesz to podchodzi koles i kroi na talerz.
Dostaje sie karteczki co sa zielone z jednej strony a z drugiej czerwone.Jak zielona jest na stoliku to od razu ktos przychodzi z mieskiem a jak czerwona to znaczy ze robisz przerwe i omijaja twoj stolik.
Kupe dodatkow na szwedzkim stole do ktorego podchodzisz i bierzesz ile chcesz i ile razy chcesz
Masakrycznie dobre jedzenie!
32 dni później
Dr.Oetker Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Byłem jakiś czas temu na Dąbiu i w tym sklepie
> na rogu al.Pokoju i Ofiar Dąbia na drzwiach była
> karta, że mają w ofercie zapiekanki....
> Testował je ktoś kiedyś????
Testował, przed chwilą - ogólnie nie najgorsza, ketchup prostą kreską bez zalewania całej powierzchni. Trochę trzeba poczekać, bo ekspedientki muszą rozgrzać piec - tego akurat się po rzeczonej zapiekance nie dało odczuć... Zapiekanki są dostępne w dwóch opcjach: na zimno i na ciepło :)
btw,
nieco zaskoczyło mnie pytanie ekspedientki: chce pan jedną czy dwie ? Odparłem, że jedną po czym pomyślałem sobie, że może one są tak małe, że jedną nie pojem sobie... Nie wiem jaką ona ma długość, bo byłem tak kurewsko głodny po pracy, że nie zwróciłem nawet na to uwagi...
Jeśli smakował Wam kebab ze Św. Wawrzyńca to ten: [url=http://www.lamarsa.pl]La Marsa[/url] zmiażdży Wasze kubki smakowe. Właścicielem jest arab i robi zajebiste kebaby z frytkami w środku. Jak ktoś lubi na ostro to uwaga bo mają ostry sos, który sami robią z jakiś papryczek. Miazga.
az slinka cieknie... zimna czy nie i tak bym zjadla...
Dla mnie najlepsza zapiekanka to na Siennej - dla mnie najslynniejsze, otwarte od 1980 roku!
Zdecydowanie polecam sycylijską "restauracje" na ul. Kupa na Kazimierzu. Z właścicielem sycylijczykiem zamieniłem kilka słów nawet, sam czasami gotuje. Tylko tradycyjne sycylijskie dania. Miejsce niepozorne ale żarcie i obsługa pierwsza klasa (Pani blondynka bardzo miła :)).
Peterps - to jak ta restauracja się nazywa?"Restauracje"?Jeśli chodzi o włoską kuchnię z ul.Kupa to byłem w Al Dente.Jedzenie można powiedzieć,że rzeczywiście włoskie i dobrze zrobione,ale troszkę małe porcje.Tym bardziej do ceny,bo te są wysokie dosyć.Niemniej na randkę jak najbardziej ;)
CRACOVIA-NKA Napisał(a):
> az slinka cieknie... zimna czy nie i tak bym
> zjadla...
> Dla mnie najlepsza zapiekanka to na Siennej - dla
> mnie najslynniejsze, otwarte od 1980 roku!
otwarte przez Pasiaka zreszta!
ronnie79 Napisał(a):
> Peterps - to jak ta restauracja się
> nazywa?"Restauracje"?Jeśli chodzi o włoską
> kuchnię z ul.Kupa to byłem w Al Dente.Jedzenie
> można powiedzieć,że rzeczywiście włoskie i
> dobrze zrobione,ale troszkę małe porcje.Tym
> bardziej do ceny,bo te są wysokie dosyć.Niemniej
> na randkę jak najbardziej ;)
Nie nie Al Dente, chodzi mi o bardzo niepozorną sąsiadkę która się nazywa: Coca Typical Sicilian Food :). nie wiem dlaczego wcześniej zapomniałem napisać nazwy :).
tu mała recenzja:
[url=http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,87945,8084559,Coca_Typical_Sicilian_Food__Male_najbardziej_cieszy.html][/url]
Co by nie mówić Nowicki jest raczej wybredny :)
Hehehe, pierwsza część nazwy chyba załatwiła sprawę... ;)
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> CRACOVIA-NKA Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > az slinka cieknie... zimna czy nie i tak bym
> > zjadla...
> > Dla mnie najlepsza zapiekanka to na Siennej -
> dla
> > mnie najslynniejsze, otwarte od 1980 roku!
>
> otwarte przez Pasiaka zreszta!
O, nie wiedzialam :)
Sycylijczyk się nazywa Coco i rzeczywiście świetne żarcie tam podają.
22 dni później
Ja polecam kebab bar na 29 listopada (między wiaduktami). Zamowilem tortille xxl za 12 zl i naprawde zajebiscie duzo mięsa i idzie pojesc.
P4$!4K Napisał(a):
> Ja polecam kebab bar na 29 listopada (między
> wiaduktami). Zamowilem tortille xxl za 12 zl i na
> prawde zajebiscie duzo mięsa i idzie pojesc.
ktory bo sa dwa ;) jeden obok komisow a drugi. obok stacji;)
dev Napisał(a):
> P4$!4K Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja polecam kebab bar na 29 listopada (między
> > wiaduktami). Zamowilem tortille xxl za 12 zl i
> na
> > prawde zajebiscie duzo mięsa i idzie pojesc.
>
>
> ktory bo sa dwa ;) jeden obok komisow a drugi.
> obok stacji;)
To ten http://www.kebab.najlepszywkrakowie.pl/niebo-w-gebie/
Czyli obok komisu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)