Dr.Oetker Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Od tylu lat to samo więc doszli do perfekcji :) A
> jadł ktoś English breakfat?
To juz mniej polecam - tak od swiata :D
Za to Kruszyna widzac Jaka ma wiedze kulinarna i kaca po cider - kach - musi wmiatac tego troche :D
-
-
Było o kiełbaskach teraz czas na kebab i zapiekanki!!! :)
Izbiku nie mylisz sie ale dopiero od 17-tej bo wczesniej szkoda bo moglo by wrocic;)
http://www.itusozluk.com/image/english-breakfast_157288.jpg Wygląda nieźle. Podobno zjedzenie takiej porcji daje wystarczająco energii na przepracowanie dniówki
Te kielbaski to smak maja taki jakby zwinac bardzo bardzo cienko papier zamoczyc w wodzie i upiec na grillu.
Za to pomidorki z grilla sa wrecz wyborne:D
Kuba_KSC Napisał(a):
> http://www.itusozluk.com/image/english-breakfast_1
> 57288.jpg Wygląda nieźle. Podobno zjedzenie
> takiej porcji daje wystarczająco energii na
> przepracowanie dniówki
Super lekkie śniadanko... :D i do tego frytki... :D
Aha jesli ktos lubi Hot Wings-y to bedac w UK musi ale to musi sprobowac ich w FAVORITE CHICKEN!!!!!Kfc moze sie schowac ze swoja panierka bo w Favoricie robia ja 8xlepsza:D:D:D
do tego jeszcze kebaba mamy super - tylko nalezy wiedziec gdzie oraz kuchnie hinduska i chinska ......
Kuba_KSC Napisał(a):
> http://www.itusozluk.com/image/english-breakfast_1
> 57288.jpg Wygląda nieźle. Podobno zjedzenie
> takiej porcji daje wystarczająco energii na
> przepracowanie dniówki
Jadłem kilka razy, ale z tostami zamiast frytek i bez pieczarek, a pomidor był smażony. Pyszne było. Jednak wolę zwykłego pomidora od smażonego :)
Najlepsze skrzydełka są w Gdyni na Śródmieściu. Zamawiane przez otwarte okno z Elizium/October. KFC się chowa. Można też zamówić u zawsze niebywale pięknych Pań barmanek.
[quote=Hrabia]
Może wiecie czy jest w Krakowie lokal, w którym serwują angielskie danie "fish and chips"?
[/quote]
Jeśli chodzi o ryby oraz piękne kelnerki, to kiedyś na rynku był NorthFish, ale już nie ma. :)
Jest W Galerii Kazimierz, ale tam nie byłem i nie wiem jak kelnerki. Ryby podejrzewam tak samo. ;)
North fish to też słąbizna ryby, frytki wczesniej zrobione tylko ze cały czas podgrzewane .Paradoksalne dobra rybę można trafić w niektórych mleczakach.
A mnie zapiekanki od wielu lat najbardziej smakują w Krzeszowicach w takiej małej budce.Ostatnio przejeżdżałem i zaczymałem się z ciekawości a nie byłem tam ze 2 lata.Dokładnie tak samo smakują z tego samego starego opiekacza.Polecam.
Budka przy wylocie na Centralnej. Vis a vis stacji Lotos.
Zapiekanki z kurczakiem na Oświecenia są bardzo spoko :)
empe Napisał(a):
> Zapiekanki z kurczakiem na Oświecenia są bardzo
> spoko :)
Gdzie dokładnie na Oświecenia? Jakoś nie kojarzę tam żadnej budy z jedzeniem
w bloku 33 sklep alkohole:)
empe Napisał(a):
> Zapiekanki z kurczakiem na Oświecenia są bardzo
> spoko :)
potwierdzam :)
najlepsze kebaby są u hindusa przyuczonego przez Magdę G :)
Nie polecam Szybkiego Kęsa... Drogo i małe porcje
5 dni później
Zapiekanki tylko na Siennej!
Po prawej stronie jak sie idzie od Rynku - sa tam chyba z 15 lat albo i wiecej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)