knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no ale Dracula był "subsydiowany". widać
> przestał się kalkulować.
Co masz na myśli, Kurde ile to już lat minęło odkąd Draculi nie ma. Wtedy jeszcze kebab kosztował 6 zł (!)
-
-
Było o kiełbaskach teraz czas na kebab i zapiekanki!!! :)
Dla mnie zapiekanki wlasnie maja byc na tym ciescie co w Skawinie bo jak bym chcial na bagietce to bym sobie w domu zrobil;)
Przy pętli tramwajowej na Krowodrzy Górce smakują mi zapiekanki.Szczególnie z mięsem do kebaba.Chyba kosztuje 8zł,ale jest duża i dodają dużo mięsa.Polecam.
na mogilskim naprzeciwko Metropolitany(to już chyba jest ul.Librowszczyzny) jest Grill King (z tego co wiem to ten sam właściciel) i zarówno kebab jak i burger (mięso robione na ogniu) są godne polecenia.
Zapiekanki tylko z Placu Bieńczyckiego.
Ul.Librowszczyzna jest na Starych Grzegórzkach...
Dr.Oetker Napisał(a):
> Kebab w Myślenicach (ten przy drodze na Zarabie)
> jeden z lepszych jaki jadłem i w dobrej cenie
Mówisz o "Raz dwa trzy".
Wg mnie zdecydowanie lepszy w "Turcji"
Jak zapiekanki to tylko "Roti" w Poznaniu :)
Liptoon. Napisał(a):
> na mogilskim naprzeciwko Metropolitany(to już
> chyba jest ul.Librowszczyzny) jest Grill King (z
> tego co wiem to ten sam właściciel) i zarówno
> kebab jak i burger (mięso robione na ogniu) są
> godne polecenia.
Taki se Ale bardzo tani.
Liptoon, ul. Librowszczyzny jest przy Wielopolu, całkiem spory kawałek od Ronda Mogilskiego (przy którym faktycznie jest Metropolitana).
Kebab pierwszy po prawej na Floriańskiej, Calzone w Pronto na Grockiej. Zapiekanki różnie, wcale nie takie rewelacyjne na Żydzie są, ja nie jadam z dodatkami poza cebulką. Świetne zwykłe zapiekanki od lat niezmienne są na Siennej. Całkiem niezłe i spore też na Floriańskiej kawałeczek za Marka po prawej idąc do bramy.
W Wieliczce najlepszy kebab koło Kingi u Chińczyka czy czego to tam on nie ma w jadłospisie.
Ostatnio wracając z EFC jadłem świetną kanapkę w McDonaldzie, za pierona nie wiem jak się nazywa ale ma i kurczaka i hamburgera w sobie, nawet mi sałata nie przeszkadzała. Naprawdę pyszna i pożywna na kolacje.
Kebab tylko w Wiedniu :) i w Wieliczce u Rafiego...
Kebab z Emocji też całkiem, całkiem :)
CHT Napisał(a):
> Kebab z Emocji też całkiem, całkiem :)
Potwierdzam.Zapiekanki też dają radę ;)
dobry jest kebab w Emocji, i zapiekanka też, potwierdzam
popieram powyższe wypowiedzi, ale kebab a zwlaszcza zestaw to Antalya w Chrzanowie
Świetne od wielu lat są zapiekanki na placu na rydla, do tego świeży sok z marchwi i jest dobry zestaw na kaca.
rajcek19 Napisał(a):
> popieram powyższe wypowiedzi, ale kebab a
> zwlaszcza zestaw to Antalya w Chrzanowie
Gdzie to dokładnie w Chrzanowie?? Będę tam jakoś na czasie i bym chętnie stestował kebsa na frytkach z sosem ostrym :D
A co powiecie o zapiekankach na tzw "placu żydowskim" na kazimierzu?
Powyżej wiele wychwalań ale bez konkretów z okienkami. Dla mnie tylko niezłe jak już pisałem. Okienko gdzie też maja placki ziemniaczane najlepsze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)